Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

Vi omsatte for ca 94 000, og spilte inn ca 500 000 denne i denne omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


OBS! OBS! OBS!

Dette er en litt spesiell uke, og fra 1. desember kommer det endringer. Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men fra og med 1. desember finnes ikke EKSPERTEN mer. Da kommer nemlig noe nytt, og fra 1. desember er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN. Mer info kommer.

Det er Solvalla og Åby som står for kveldens V86-omgang, og dette er en omgang med et solid potensial. Flere av løpene er nemlig svært jevne, og det finnes ikke akkurat mange "trygge" bankere i denne omgangen. 9 Midyat Zaz (V86-2) er helt overlegent best i sitt løp, og den taper ikke om den bare kan skikke seg. Det er vår beste banker denne kvelden. Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 7 Conte Prad – Har vært litt småsyk siden sin siste start, og det er mulig at den trenger en blåser etter pause før den leverer helt på topp igjen. Var god til seier i sin siste start før denne pausen, og det er snakk om feltes beste hest. Er meldt med sko på alle fire i kveld, men akkurat det er ofte et pluss når banene nå blir dårligere. Settes først. 8 King Of Jazz – Har gjort to gode løp fra dødens, og var solid i nederlaget mot Conte Prad nest sist. Er nok ikke veldig mye dårligere enn favoritten, og får den bare en litt bedre reise så duger den. Motbudet.

2 Bugatti Veyron – Gikk OK i tåken etter galopp sist, og formen er slett ikke verst. Stod da likt med 10 Wingait Leif, og er nå 20m billigere ute. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 8-2-9-10-5-3 C : 1-4-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-2 : 9 Midyat Zaz – Så ut som en vinner når den feilet i angrep mot oppløpet sist, og formen virker fortsatt å være meget bra. Var enorm når den jogget 12,9/2140ma tredje sist, og det er ikke snakk om hvem som er best i dette feltet. Vinner om den skikker seg, og dette er løpets soleklare tipsener.

5 Ajlexes Abraxas –
Er under en herlig utvikling, og vi har likt den skarpt de siste gangene. Har altså løftet seg markant etter man begynte å rykke skoene rundt. Vi likte også at den var nyklippet og fin sist. Er flink fra start, den står i et fint spor, og må med på en tidlig gardering. Motbudet.

Vår rangering : A : 9 B : 5-7-10-4 C : 6-11-1-3-2-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-3 : 3 Deon W. – Gjør comeback etter et lengre avbrekk, og kommer også ut i ny regi. Var veldig syk i sommer, og den har fått god tid på seg. Er den bare 80% av slikt den var tidligere så vinner den dette enkelt. Rapportene er helt OK, og det er snakk om en soleklar tipsener. 8 Capriccio D’Amore – Kom alene til mål sist, og vi likte det vi fikk se av den i ny regi. La da inn 11,2 s 800m. Kommer i kveld ut med BIKE for første gang i Sverige, og skulle favoritten bare være litt under pari, ja, da er denne HELAKTUELL. Motbudet.

1 Grady Boom Bay –
Løste meget bra fra start sist, og fikk dødens. Knakk lederen, og var god i nederlaget. Fra rygg leder/tredje innvendig så trenger ikke denne være ueffen via siste indre. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 8-1-6-4-2-5-7 C : 11-10-9-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-4 : 1 Summerrazz – Dette løpet er VIDÅPENT, og når vi la ut våre tips så var 2 Inshallah D’Estino et veldig klart førstevalg. Blir altså kjørt av en kusk som har 0 seire på 13 forsøk… Ideen vår ser ikke ut til å bli mye spilt, og når dette tipset ble lagt ut så hadde den litt over 2% av innsatsene på seg. Vant sprettlett nest sist, og viste da 12 s 800m. Sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende bom fast over mål. Er flink fra start, og er sikret et bra opplegg fra innersporet. Kan skrelle med klaff! 6 Campari – Var helt overlegen mot en billig gjeng sist, men er uansett ikke så verst når den først har dagen, og må med på en tidlig gardering.

5 Istra –
Er trolig BEST, men er veldig entaktet, og blir kjørt av en kusk som ikke akkurat får en veldig fart på hestene. Blir derfor kun en bitteliten outsider for oss. Løpet ellers er svært jevnt/vrient, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

Vår rangering : A : 1 B : 6-5-4-12-2-10-11-9 C : 3-7-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-5 : 13 Dats So Cool – Dette er et fantastisk løp, og med kreativ løpsutskriving kan et løp se ut som dette. Det er altså 40m ved 400 000, og stengt ved 2 millioner. Ideen står på 40m tillegg, men den er lynrask fra start, og vil hente mye direkte. Er dessuten i toppform, og gikk en strålende sluttrunde til seier sist. Viste da 11,0 s 1000m. Prøves som en frekkis! 9 Apapmand – Er SVÆRT grunnkapabel, og på vei mot formen igjen. Har gjort tre løp etter et lengre avbrekk, og spurtet sterkt uten at det klaffet på en oppjaget sprint sist. I kveld passer distansen bedre, på ren kapasitet er neppe noen bedre, og den er tidlig på vår rank.

8 Ultion Face – Er noe variabel, men formen er solid. Minuset i kveld er volte, for det er en startmetode som den har slitt med tidligere. Løser den feilfritt ut så dukker den garantert opp på foto. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 13 B : 9-8-12-4-6-14-1-3-11-2 C : 7-5-10

V86-6 : 2 Ferox Brick – Har en svært fin oppgave foran seg i dette jevne løpet, og den er spillbar. Var syk i sitt siste løp, men gikk likevel 12,3/2140ma… Nå er den frisk, rapportene er gode, og det skal bli utrolig spennende å se hva Magnus Djuse får ut av denne. Må bare prøves med drømmebetingelser, og dette er en klar tipsener for oss. 11 Max Håleryd – Er en vinnerhest, og den gjør sjeldent dårlige løp. Er noe tøffere ute i kveld, men er veldig grunnkapabel, den har flott form, og har dessuten stor fordel av distansen. Når Goop er veldig bortglemt på en slik så er i hvertfall vi på vakt. Motbudet.

1 Ruger – Gikk enormt mellom et par galopper sist, og varslet full form igjen da. Innersporet på Solvalla er dog ikke det beste, og den har trøblet bak bilen tidligere. Den klare favoritten for mange blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 2 B : 11-1-9-4-6-12 C : 10-3-5-8-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 9 Holdfast AM – Dette kan være rundens storskrell, og vi må bare lansere den som et tenkbart sjokk. Sist galopperte den før bilen slapp feltet, men kom strålende tilbake, og avsluttet meget bra mellom hester på oppløpet. Vi hadde 12,7/2000m på klokken. Har den en av sine bedre dager så er den alt annet enn ueffen, og vi plasserer den altså først.

2 Inspiration – Er BEST, men kommer ut etter pause, og vi er noe usikre på formen. Viser den bare litt av hva den kan så har den fakta en stor sjanse i omgivelser som dette, og A-GRUPPEN blir doblet opp.

Vår rangering : A : 9-2 B : 1-3-5-10-7-6 C : 12-4-11-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 4 A Perfect Dutchess – Er en BRENNKVIKK hoppe som tar turen fra Norge til Sverige med klare ambisjoner. Jogget 12,1/1609ma på Bjerke sist, og det tilsvarer ca 11,0 på Solvalla. Her vil den bli sluppet til tet, og blir bare ikke første 500m altfor hard, ja, da skal det en enormt god prestasjon for å plukke denne ned. Er for oss en klar tipsener i en finale hvor det skiller litt på hestene.

9 Bentley Gar – Er en bedre hest, og vi hadde banket den over mellomdistanse. Nå skal den ut på en kjapp sprint for første gang, og det trekker noe ned. Kan naturligvis runde til seier, men da må den kjøres aktivt fremover, for den kan ikke avgjøre dette på speed. Motbudet. Disse to skiller seg klart ut.

Vår rangering : A : 4 B : 9-3 C : 12-5-1-6-7-10-11

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»