Vi jakter på ny opptur fra Bergen

Why Lane blir tungt betrodd i b-spillet fra Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Why Lane blir tungt betrodd i b-spillet fra Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Tipsene satt bra på Bergen sist torsdag, og fire lag på Eksperten suste inn med fem riktige i a-spillet. Totalt sett så spilte vi inn Kr.79 048. Ny opptur nå?

Nå nærmer det seg for alvor ukens store høydepunkt. Fra Biri arrangeres det nemlig helt fantastiske løp fra fredag-søndag, og her er det bare å glede seg. På fredag så kjøres Biri Allround, og i V65-spillet er det jackpot med hele 406.371 ekstra i potten. Om lørdagen så er det NM for varmblods, og i V75-spillet så ligger det 32 millioner i potten. Om søndagen så kjøres Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. Så helgen er virkelig spekket med mye snadder både på det sportslige planet, og det spillemessige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En hektisk dag står foran oss med både trav og galopp. Det hele sparkes i gang til lunsj hvor Mats byr på nye vinnere fra Romme med start kl 12.20. Fra Bjerke kl 13.37 så arrangeres det et V5-spill som etter vår mening er årets beste. Til kvelden knaller Øvrevoll til med ordentlige pangløp, og Birger sier rett ut at vi har en fantastisk kveld foran oss. V65-spillet på Øvrevoll starter opp kl.19.05. Her er våre galopp-tips

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Så går vi over til Bergen som det skal dreie seg om her. Sist torsdag så satt fire av våre EKSPERTEN-LAG (4x500 + 5x300), og totalt sett så spilte vi inn Kr.79 048 til dem som var inne og kjøpte. Vi gratulerer så mye. Også denne torsdagen så ser det hele interessant ut på forhånd, og vi har klare ambisjoner om å komme til lukene igjen. Du tar vel rygg?

Innleveringsfrister Bergen:

V5-A: kl.18.30

V5-B: kl.19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dobbeltbanker i a-spillet:

2A : 2 Grand Sandy – Dette løpet låser vi på to hester, og føler oss veldig trygg på at det skal holde. Når det gjelder Grand Sandy så blir liksom den aldri tatt helt på alvor, men du verden hvor bra denne hoppen har blitt. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter en lengre pause, og nå sist på Jarlsberg i steintøffe omgivelser så viser den litt uvirkelige 08,8 s 500m med krefter igjen. Ja, du leste riktig. Er kjapp i uttaket, og greier Bjaanes å svare Petite Oiseau så leder han trolig hele veien. 3 Petite Oiseau – Er veldig kjapp ut, og den kan nå teten. Da er dette snakk om en vinner. Den har vært bra de siste to gangene, og også Petite møtte jo på knallhard motstand nest sist. Har nå et riktig løp foran seg, og den er selvskreven. To bra hopper under utvikling gjør opp, og vi anbefaler en dobbeltbanker.

Odd tar til fornuft, og da vinner denne?

5A : 4 Skogfaks – Etter å ha sett Åsakjappen skritte i mål de siste gangene så vil det omtrent være «DRAP» å teste den i tet nå. Den virker ordentlig lei for tiden, og den bør få noen ryggløp og spare speeden sin tilslutt. Skulle Odd ta til fornuften, og gjør det som vi mener er riktig ovenfor hesten, ja, da kan det bety tidlig tet for Skogfaks. Har feilet litt de siste gangene, men den er betydelig bedre enn raden, og det er ingen feil på formen. Er her 20m billigere ute kontra Åsakjappen som den har møtt tidligere, og i fra slike betingelser så må den bare prøves. Mange vil nok rynke på nesen over sporet, men da skal man være klar over at de her volter tre den rette veien, og tre den motsatte veien. Dvs at Skogfaks fakta har et fint spor med tredje omvendt. OBS!

Beste hesten runder alt som en frekkis?

4B : 6 Lyngens Friskus – Går denne torsdagen ned et par klasse fra sist, og når den da ikke blir noen favoritt så må i hvertfall vi benytte sjansen. Dundret på utvendig sist, men feiler seg så vekk i den siste svingen. Gikk glipp av en plass på trippelen, og da møtte den altså Tinn Jerker/Åsakjappen. Dukker garantert opp i fremste rekke her om den oppfører seg, og vi ILER til med førstevalget.