Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter V4-hattrick!

Vi har hatt bra klaff på V4- tipsene denne uken, og vi tror på fortsettelse på Bergsåker i dag.

Sportspills meny torsdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V5 Øvrevoll:Favoritt som innfrir
Lunsjtrav Harstad:Viking i Nord
Tippetips:Rosenborg cruiser videre

Denne torsdagen er en svært travel dag for de spillesugne, og det åpnes opp med spill til lunsjløpene i Harstad her hjemme og til Bergsåker på den andre siden av kjølen hos Norsk Rikstoto.

I ettermiddag kan det spilles til en V5-omgang på Øvrevoll galopp her på berget, før det hele avsluttes med V64-spill til Örebro i Sverige og V65-spill på Jarlsberg i Norge.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er en flott V4-omgang som kan by på fin utbetaling på Bergsåker denne torsdagen, og vi bankerspiller i V4-1. 6 Komnes Järven står helt perfekt inne i dette løpet, og møter mye enklere motstand nå enn han er vant til. Sist gikk han et strålende løp fra tillegg, og galoppen bak startbilen på Åmål tredjesist kom i et meget tøft løp, hvor det ble kjørt veldig hardt i kampen om teten.

I dag møter han som sagt helt riktig motstand, og her kan Susanne Östberg ta det rolig ut fra start. Komnes Järven er sterk og tåler tøffe opplegg. Vi tror han blir sendt framover tidlig, og Järvsöfaks sønnen kan vinne dette løpet fra alle posisjoner.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Fin sjanse selv fra bakspor!
12 Royal Apanage som kommer ut i V4-3 varslet vi skarpt for sist på Östersund, og han innfridde våre forventninger til fulle. Ulf Ohlsson sendte 5-åringen til tet ut på den første langsiden, siden fikk han styre og stelle som han ville i tet, og når kusken ba om det lille ekstra på oppløpet skvatt han unna på lette ben.

Den svake vinnertiden på sist skyldes at det var en meget tung bane, man takserte den til 3-4 sekunder for tung. I dag er motstanden mye enklere, og Ulf Ohlsson kommer nok til å sette inn angrepet på den siste runden. Offshore Dream-sønnen har form og klasse til å runde dette feltet på sisterunden.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken