Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.00 / V65-1 er i gang klokken 19.30

Sørlandet er sist ut denne lørdagen, og her blir det både V65 og V5. I V65-spillet ganger vi noe opp, og prøver oss med to bankere. 2 Hage Ravn (V65-3) og 4 Cool Trix (V65-5) står nemlig alene på våre bonger.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Alsaker Pumbaa – Var ikke på topp sist, og kommer nå ut etter en liten pause. Har nydelige betingelser foran seg i kveld, og er den på sitt beste så dreier fort dette seg om tet og slutt. Kan nemlig ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette, og er spillbar.

V65-2 : 1 Myamazingdream – Holder bra form, og fullførte fint bak gode Callas sist. Da viste klokken 09,2 s 300m. I kveld håper/tror vi på rygg leder på 3 Bad Nite Call Saul, for da kan den få det sydd opp. Lukene burde dessuten komme i dette lille feltet. Speeder ned alt?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Hage Ravn – Er en 4-åring under rivende utvikling, og den så smellbra ut sist hvor den jogget 28,8/2140ma med masse krefter igjen. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, her burde det bli gratis tet, og siden skal det en meget god hest til for å slå den. SPILLES!

V65-4 : 2 Mantus – Var knallgod i nederlaget nest sist, og forsvarte seg veldig bra selv om den hadde fått trykk hele veien. Sist ble det galopp, og tidlig game over. Skulle den komme seg foran i kveld så vil den lede dette lenge, og den må tas på alvor. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Cool Trix – Konkurrerer mot seg selv, og taper ikke dette om den skikker seg. Er rett og slett MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den kommer å gjøre det skarpt utover høsten/vinteren. Er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

V65-6 : 9 Ocean Tilly – Er BRA, og veldig på riktig vei etter pause. Har nå fått to løp i kroppen etter oppholdet, og sist spurtet den meget bra fra rygg leder. Var da hakk i hel på meget gode Rockstile R. Møter ingen av et slikt kaliber nå, og dukker garantert opp der fremme om den leverer slik igjen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.