Vi jakter V75-millionene fra Forus

Admiral Baggi er satt opp for dette løpet, og vi tror på seier. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Admiral Baggi er satt opp for dette løpet, og vi tror på seier. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har spilt inn 1 400 000 den siste uken, og tipsene har satt meget bra. Nå jakter vi V75-millionene fra Forus, og en hjemmehest blir banker...

Tipsene har satt knallbra den siste uken, og høydepunktene har vært mange! 1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der. Totalen den siste uken har kommet opp i 1 400 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder denne lørdagen så GLEM IKKE at det blir trav om kvelden også. Jarlsberg knaller nemlig til med en V65-omgang, og her starter løpene opp kl.18.15. Vi har satt opp bonger til løpene fra Jarlsberg, og de kan du kjøpe her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Forus som det dreier seg om her så venter nok en HERLIG V75-omgang, og vi håper virkelig at vi kan følge opp sist lørdag hvor vi spilte inn over 800 000 på V75-forslagene. Menyen på lørdag er spennende, og etter mange timer jobb så går vi for Admiral Baggi (V75-2) som dagens banker. Den er satt opp for oppgaven, og den så helt "magisk" ut i 10 fart sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V5: kl.14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

DD: 16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er vår tekst til løpene fra Forus:

V75-1 : 5 Alvine S.K. – Dette er et spennende objekt i innledningen på lørdag. Kom ut etter pause nest sist, og den avslutter strålende i 24 fart da. Hadde full spenst over mål, og det var krefter igjen. Nå sist så løser den skarpt ut, men så kom galoppen, og den havner sist. Kommer via sjettespor mot oppløpet, og den avslutter strålende mot mål. Gjør nok engang et MEGET sterkt løp! Glem ikke at når denne var på topp i fjor (Vant fire løp) så slo den fakta en såpass god hest som Urd i fra likestart. Nå er også «MESTER» tilbake i vognen, og her setter vi på alt av varsel-lamper!

11 Ulsrud Tea – Er ikke i toppform, men den kan selvfølgelig vinne for det. Hadde distansen vært litt lengre så hadde vi ranket den først, men på en oppjaget sprint så må fakta Ulsrud Tea ha litt flyt for å vinne. Skal i a-gruppen, men dette er for oss ingen banker. 8 S.T.C.C. Faksa – Ble kjøpt for en billig penge av Morten Langli, og dette er et bra kjøp. Kommer nå ut i Erik Killingmo regi, og vi gleder oss å følge den direkte. På fart er den VELDIG god, og skulle den gå opp mot sitt beste her, ja, da snakker vi om en bra mulighet på hestens beste distanse.

Vår rangering : A : 5-11 B : 8-6 C : 1-4-10-7-2-3 D : 9

V75-2 : 11 Admiral Baggi – Er den klart beste hesten her, og vi anbefaler et bankerspill. Den skulle ha et løp i kroppen sist før denne oppgaven, og du verden hvor lekker den så ut da. La inn et oppløp i 10 fart, og den så helt ENORM ut over mål. Har kapasitet til å matche bedre hester enn dette, og fra andre omvendt i volten så vil vi tro at Oddvar Mæland kommer fykende tidlig med sin grunnlags-kanon. Kan nok ned mot 14,0, og det kan ingen i dette feltet straffe. Banker!

6 Jet Voice – Hadde vunnet årets kriteriet med en litt mer offensiv styring av Thor Borg. Har uansett utviklet seg fint i år, og på kapasitet så duger den bak vår banker. 4 Wicked – Er aksjonsmessig krevende, og vi var heller ikke fornøyd med den i Sverige sist. Den er tapper i nederlaget, men den var nære galoppen flere ganger underveis i løpet. Er en outsider om den skulle oppføre seg. 8 Enjoythewinner S.C. – Har løftet seg i ny regi, og den gikk et svett løp etter galopp sist. Har ikke det løpet kostet for mye så er den en av dem som kan ta opp kampen mot Admiral Baggi om den skulle ha en dårlig dag.

Vår rangering : A : 11 B : 6-4-8 C : 2-12-5-1-10-15 D : 3-9-13-14

V75-3 : 8 Tin Balder – Denne har Åsbjørn Tengsareid gjort en veldig jobb med. Glem ikke at den var ALVORLIG skadet med dårlige prognoser i fjor, men har altså kommet noe veldig tilbake i år, og for tiden så virker den nesten helere/finere enn noen gang. Den vant lekende lett sist, men da stod den altså 20m foran Odd Herakles. Gangen før så gjør den en kruttsterk sisterunde, og den er ikke langt bak Nyland som fikk det meste sydd opp da. Er slik vi ser det den hesten i feltet med best form, og den har en FIN sjanse til å runde.

6 Odd Herakles – Har gjort veldig bra løp den siste tiden, og på lørdag er det mange som tror på den. Har ikke en like taktisk klok kusk som Tin Balder, og i slike oppgjør så betyr ofte det mye. Her må man nemlig kjøre med innsiden av hodet, og time angrepet riktig. Odd Herakles skal uansett regnes som en outsider som skal på bongen. 7 Nyland – Vant sist, men imponerte ingen. Virker fakta litt sliten etter en lang sesong, men den er god nok om det skulle klaffe på veien. Blir den her brukt mye underveis så tror vi ikke knallhardt på Nyland, og for oss er dette kun en outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 6-7 C : 3-4-2-5-1 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

KjøpV75-4 : 15 Hope And Love – Dette er et «MONSTER» når den har funnet formen som nå, og da er den rett og slett «umulig» å ha med å gjøre. Er nå på vei mot en voldsom form igjen, og fra dette sporet så ser ikke vi bort i fra at Frode Hamre vil søke tidlig fremover med sin springer. Mot riktig mostand så skal sjansene være gode. 10 Dreaming Princess – Var litt under pari sist, og den kan ikke få 100% godkjent da. Bo mente at den kanskje var i tyngste laget. Nå kommer Tom Erik Solberg opp her, og på fart/speed så matcher ingen den i feltet. Klaffer det bare med de riktige ryggene så kan den felle alt! Disse to skiller seg klart ut, og det kan fort dreie seg om en dobbelt-banker.

Vår rangering : A : 15 B : 10 C : 8-14-13-4-7-2-12-6-9-5 D : 1-3-11

V75-5 : 7 Tattoo – Er VELDIG bra for klassen, og når en slik hest går i glemmeboken på lørdag, ja, da er det vår jobb å gi beskjed om at den blir for lite spilt. Nå sist i Danmark etter pause så får den maks, men den viser 12,9 s 1000m i det som ble et bløffløp. Har levert flere sterke løp i Norge tidligere, og sist den var i Norge så hadde den slått Whata Buz lett med tidligere luker. Eirik Høitomt opp nå er spennende, og med fine rapporter i ryggen så velger vi å teste den ut som en helfrekk ide.

3 Relight My Fire – Var OK i nederlaget sist, og skulle den komme seg foran her så kan den selvfølgelig lede hele veien. Henger dog ikke alltid like bra i sammen i aksjonen sin, og det gjør oss usikker. Blir blytungt betrodd, men med tanke på helseproblemer osv så ranker vi den kun som et andrevalg selv om det er gode rapporter på den. 6 Orient Kronos – Avsluttet som en vind sist, og den hadde alle kreftene sine igjen over mål. Er brennkvikk fra start når den blir laddet med, og skulle den komme seg foran så kan den lede dette hele veien. MÅ MED!

Vår rangering : A : 7-3-6 B : 12-1-4-2 C : 5-8-9-10 D : 11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 8 Spydermann Ø.K. – Er feltes beste hest, og vi prøver oss med den i et spennende kaldblodsløp. Dette er en traver som vi føler er bedre enn raden, og glem ikke løpet som den gjorde når det var V75 på tilsvarende bane 25.10.2014. Da ble det seier etter en morsk sisterunde. Kan sitte der igjen nå. OBS! 2 Super Sjefen – Denne har Renate Lea gjort en fantastisk jobb med. Før var den sta, og den var ikke alltid like villig. Den kunne bremse seg over i galopper, og den hadde sine nykker. Nå er den omtrent som forvandlet, og den har sett RÅBRA ut den siste tiden. Oppfører den seg slik på lørdag så leder den fort hele veien. Vinner feilfritt!

4 Sordo – Var ute på en upassende bane sist, men den fungerte fakta bedre enn fryktet. Ble sittende fast i det lengste bak Super Sjefen, og her var det krefter igjen på tanken. Er RÅ på en god dag, og den skal regnes som en stor outsider!

Vår rangering : A : 8-2 B : 4-11 C : 3-5-14-9-13-12-15-1-10-7-6 D : -

V75-7 : 2 Urban Barsk – Holder usikker form, men den har sett fin ut i trening etter at den virket spenstløs i de siste løpene før denne pausen. Her håper vi at Øystein Tjomsland velger et ryggløp, og klaffer det med et slikt opplegg så er den HELAKTUELL om den bare viser litt av det som den kan. Dette er nemlig et perfekt løp for vår tipsener. OBS! 5 Obello D’Apua – Er også en traver som har utviklet seg MYE hos Åsbjørn Tengsareid, og nå sist så gjør den igjen et bra løp selv om det ikke ble seier. Avslutter da i 10 fart fra en dårlig utgangsposisjon, og innsatsen var klart bra. Er brennkvikk i uttaket, og skulle den komme seg foran så kan den fort lede hele veien.

9 Quincy Frontline – Har utviklet seg ENORMT hos Stall Hamre, og du verden hvor bra den har blitt. Bare bombet rundt feltet nå sist, og da vant den lett. Gangen før så går den i nærkamp med GODE Dreaming Princess. Står interessant til for å smyge med, og med tempo så blir den skummel. Ellers vrimler det av kandidater i dette løpet, og for oss er dette et av dagens store høydepunkter.

Vår rangering : A : 2-5 B : 9-1-4-12 C : 6-3-7-10-8-11 D : -

Litt om V5-løpene:

V5-1 : 10 Bacchus Ø.K. – Har sett helt enorm ut i comebacket, og vi blir ikke veldig overrasket om denne viser frem en 28 tid. Vi tør uansett ikke å banke da disse Ø.K.-hestene har det med å komme inn i perioder hvor de plutselig bare feiler. 5 Grude Eld – Er en 3-åring under utvikling, og den kom til mål med krefter igjen sist. Står nydelig til på strek, og den er verdt litt oppmerksomhet. 3 Vestpol Gyda – Var det en fin stil på sist, og den vant veldig lett med mye krefter igjen. Har en solid rekordforbedring i kroppen, og den er ikke ueffen fra perfekte betingelser.

Vår rangering : A : 10 B : 5-3 C : 8-6-9-2-11-12-1-7-13-4 D : -

V5-2 : 2 Calypso H. – Har utviklet seg til å bli en skikkelig bra hest i regi Rune Wiig. Det man dog skal være litt på vakt for er at denne IKKE vil ha fordel av en hard bane, og skulle det bli en slik bane lørdag, ja, da er dette en favoritt i fare. Er lynrask ut, og kommer Wiig-traveren seg bare gjennom den første svingen så må dette dreie seg om en flott mulighet. 11 Rush Hour – Har ingen fordel av distansen, og den er kun en liten outsider for oss. Er veldig sterk/reell, men det blir ofte tøffe reiser. Er et motivert andrevalg, men den skal ha en pangdag om den skal senke vår favoritt-duo.

Vår rangering : A : 2 B : 11 C : 1-10-3-12-4-5-6 D : 8-7

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.