Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Bergsåker: Frekke V4-objekter til lunsj
Tippetips
: Skyhøy bonuspott på midtukekupongen
Oddssingel PL: Manchester City skal tilbake på toppen
VM Super-G menn: Aamodt Kilde har form til å vinne
Vikinglotto onsdag: Hele 117 millioner kr i potten
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Vi er kommet godt i gang med en NY uke, og nedtellingen mot det store høydepunktet denne uken har begynt for lenge siden. Lørdag er det nemlig duket for en SAFTIG V75-JACKPOT på Forus, og det ligger altså hele 2 544 314 ekstra i sjuerpotten. Om det er enkelt? Absolutt ikke! Det er fulle felt, og flere av løpene er svært åpne. Våre komplette tips blir lagt ut fredag ettermiddag.

Før den tid skal vi gjennom flere flotte dager. Onsdag er det mye fint å følge med på. Det er herlige V75-løp fra Bjerke og dette er kveldens fokus, med innsending 19:00. Før den tid skal det kjøres en feiende flott V4-lunsj fra Bergsåker. 12:20 er fristen her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Herlig V65-opptur i Danmark 2. februar - Kr.1 980 ble til Kr.22 141,-!
Under JACKPOTOMGANGEN til Skive denne lørdagen traff vår danske ekspert, Carsten Rabjerg, godt på flere av bongene. Nettavisens største V65-bong med en innleveringspris på Kr.1 980 betalte ut knallfine Kr.22 141,-. På Eksperten ble det fullklaff for denne bongen samt to systemer a Kr.4 000 (Kr.1 000 per andel). Disse systemene betalte ut Kr.23 107 hver seg.

Undertegnede traff meget bra dagen før, 1. februar, i V4-spillet til Romme. På Eksperten suste samtlige bonger inn, og bongen til Kr.968 betalte ut Kr.3 586,-.Petter ville ikke være noe dårligere den dagen, og i V5-spillet på Jarlsberg tok han for seg. På Eksperten satt alt av V5-bonger, og bongen til Kr.480 betalte ut KNALLFINE Kr.5 221,-.

For to uker siden satt vi alle spill her på Bjerke. Da satt bankeren, mens en favoritt vi mente ble for stor tapte. Vi håper på samme utfall i dag. Dagens hovedbanker kommer ut i den siste avdelingen.

Her er dagens V75-analyser:

V75-7: 2 Humbe Hill går jeg ikke i mot i avslutningen. Dette tror jeg rett og slett er en sikker vinner. Hesten har gjort det meget bra i regi Frode Hamre. Fire løp har 5-åringen gjort her til lands. Det innledet med en grei innsats, men da hadde ikke Hamre trent på lenge. Tredje sist fikk hesten stallkamerat Park View rett i trynet. Glem det - hesten satt bom fast over mål og så rå ut. Derfor er det lite sjokkerende at hesten har vunnet to strake løp. Nå sist ble jeg voldsomt imponert av Humble Hill. Fra dødens bare lekte han med konkurrentene i et tøft V75-løp. Hamre melder om en hest som trener enormt bra hjemme på gården. I tillegg viste Conway Hall-sønnen veldig fin fart bak bilen tredje sist fra førstespor. Blåste til tet da, og det tror jeg han gjør i dag og. Da leder han dette rundt om. En veldig god banker. All in!
Rangering V75-7: A: 2 B: 3-6-12-9 C: 1-8-11-4-10-7

Merk at V4-Xpress starter opp i V75-7, og i dette spillet bankerspiller vi naturligvis 2 Humble Hill i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Startside: En veldig spennende startside venter oss her. Mange tror at det bare blir slik at 5 Stumne Scott blåser til tet og slipper til favoritten 2 Valle Mattis. Ja, naturligvis så kan dette inntreffe, men jeg er nemlig ikke så sikker. For 1 Tripsson Ø.K har vist fremgang bak bilen. I sommer så møtte Tripsson på Valle Mattis og da åpnet de helt likt fra henholdsvis sjette og syvendespor bak bilen. Femte sist var Tripsson Ø.K igjen bak bilen, og åpnet meget sterkt. Om 2 Valle Mattis skulle ha en litt dårlig dag, så tror jeg Tripsson kan komme seg ut foran denne på startsiden. Om det skjer, så er ikke Valle Mattis en god favoritt lenger.

2 Valle Mattis blir løpets favoritt, og jeg forstår hvordan salen tenker. Hesten var veldig god sist og tok en sterk seier. Vi har dog sett hesten skuffe radikalt tidligere. Tredje sist på Bjerke gikk hesten på et nederlag som en 1-oddser. Her har kretsen rundt garantert en logisk forklaring, men de kommer ikke unna at hesten til tider er varierende. Jeg stoler med andre ord ikke hundre prosent på denne traveren. I tillegg så kan Cato Antonsen ødelegge litt på startsiden. 2 Valle Mattis er en av få som kan vinne dette løpet, men blir ingen banker for meg.

1 Tripsson Ø.K er virkelig en nyttig traver. Han tar steg jevnt og trutt denne. Nå sist kontret han til flott V75-seier på Leangen. Hesten er veldig seig og om det blir tet eller dødens i dag så er sjansene for seier absolutt tilstedet. Han er en av de aller beste i dagens felt, og rangeres nærmest i likhet med favoritten på min rank.

1 og 2 skiller seg ut veldig i den første avdelingen, og bør gjøre opp. Resten mangler enten form eller motet til å være med her. Valle Mattis blir nok klar favoritt, og vi håper derfor på å innlede med 1 Tripsson Ø.K.
Rangering V75-1: A: 2-1 B: 7-5-3-4 C: 8-6

V75-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
Her tror jeg 1 Førlands Odin forsvarer sitt innerspor. Jeg har sjekket opp hesten grundig, og han er virkelig flink bak bilen. Han har startet to ganger fra dagens spor. En gang ble det enkelt tet, mens den andre gangen var det kun Vertigo Dominant som var for rask. Sistnevnte er dog meget rask bak bilen. 7 Thale har litt fart, men skal slite med å hente en lengde på raske Førlands Odin.

1 Førlands Odin tror jeg er et bra spill i dette løpet. Slik jeg ser det så er det kun 5 Smedtulla som er på høyde med Førlands Odin i dette feltet. I dag blir Per Eivind Tjordal sin traver kusket av Bjørn Steine. Dette er nemlig et løp der stallansatte er kusker. Bjørn Steine er veldig flink, og har potensiale til å nå et godt stykke som kusk. Førlands Odin, fra tet i dagens løp, har en veldig god mulighet.

5-åringen viste sist at formen virkelig er på gang. Etter en pangstart som kun Tjordal kan servere fra andre rekke bak bilen satt hesten i dødens tidlig. Lederhesten var meget gode Neslands Faksen. Etter et ganske tøft løp fulgte Førlands Odin fint inn til andreplassen. Om hesten er i nærheten av hvordan han presterte på dagens bane 3. oktober i fjor, så vinner han dagens løp veldig enkelt. Da ble hesten tatt i mot av Edens Odin og de kjørte en 500-meter på 25,0 midtveis skulle det normalt bli tøft å komme til mål. Men Tjordal har trent hesten sin, og Førlands Odin sto glimrende inn til andreplass. Jeg håper hesten presterer som det i kveld, da er sjansene for seier store.

Jeg tar med 5 Smedtulla på alle forslag. Denne har en helt enorm kapasitet, men galoppen ødelegger altfor ofte. Uten galopp er hesten veldig aktuell. Innsatsen sist med to små galopper var ekstremt sterk. Var da 30 meter bedre enn 3 Spydomann Ø.K.

På de større forslagene kommer og 4 Jerkla O.K på. Hesten gjorde det veldig sterkt fra dødens, men jeg tror muligens han er litt dårligere enn 1 og 4. Med mye klaff kan det gå, for sist var en formbeskjed.

Flere hester betaler jeg ikke for.
Rangering V75-2: A: 1 B: 5-4 C: 6-3-2-8-7

V75-3 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Startside:
To hester står på strek i volten. Normalt sitter 1 Kolbu Hjørdis tidlig i tet og 2 Goroso Lusianna.

6 Skjetnefaxa blir ganske så stor favoritt her. Hva skal vi si om det? Jeg forstår salen veldig godt, men det blir ingen banker for meg. Hesten var god nest sist, men møtte på svak motstand og nærmest pliktvant. Nå sist var hesten mer imponerende. Etter en tøff sisterunde ute i tredjespor, så avgjorde hoppa på enkleste vis til en fin seier. Det var ikke altfor tøff motstand, men hun var tross alt dønn overlegen. I dag er det altså treneren Johan Kringeland Eriksen som skal kuske. Han har kjørt ni løp så langt i år, og har enda ikke vært på trippelen. Dette skremmer meg litt. Han er ikke like god som proffkuskene, og det er nettop en proffkusk som har vunnet med hesten de siste gangene. Åtte ganger har Kringeland Eriksen kusket Skjetnefaxa, det har ikke endt med en eneste seier. Det skal dog sies at hesten er i sitt livs form nå, og det er enklere å vinne med henne i dag enn det var tidligere. Dette i kombinasjon med at hesten skal hente tyve meter tillegg på 1 Kolbu Hjørdis, gjør at jeg går i mot hoppa her.

1 Kolbu Hjørdis tør jeg påstå galopperte bort seieren i siste sving sist på Jarlsberg. Gangen før det ble en kontrollert seier fra tet på Bjerke. I seiersløpet på Bjerke rørte ikke kusken henne en gang ned oppløpet. Hesten har ikke møtt på veldig tøff motstand den siste tiden, men det er jo ingen avskrekkende hester i dagens løp heller - foruten favoritten med to seire. Men fra tet i dagens løp, så tror jeg denne kan gå ned mot 31-tallet. Det kan så absolutt gå. Med på alle mine forslag.

Odd Arne Sagholen sender ut en nykommer i 5 Alonso Borka. Hesten har tidligere holdt følge med en såpåss god hest som Ness Tjo Edel inn til mål. Jeg har vært i kontakt med Sagholen. Han kunne fortelle om en hest som har vist bedring, og at hoppa gikk helt alene i prøveløpet. Normalt ble hun mye bedre med hester rundt seg. I prøveløpet travet hun vist veldig fint og teknikken stemte godt. Det har den på ingen måte gjort hittil i karrieren. Kapasiteten og farten til å vinne dagens løp er der og derfor mener jeg hun må på. Tas med på forslagene.

2 Goroso Lusianna gjorde det godt sist og er i stigende form. Hesten er neppe bedre enn 1 Kolbu Hjørdis, og denne gang får ikke hoppa plass. Men formen er tilstede og det er et fjerdevalg.
Rangering V75-3: A: 1-6 B: 5 B/C: 2-3 C: 4-7

V75-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
I dette løpet avhenger det av hvor offensive kuskene er. 1 Thai Profit er rask, men denne vil uansett ikke blande seg inn i noe tetkamp. Her vil det stå mellom 4 Dancelli og 5 Floris Baldwin. Sistnevnte er svært rask. Det så vi på Bjerke i august i fjor, da han enkelt holdt ute Deep Sea Dream og Photo Lavec fra innersporet på Bjerke. Ikke minst i debuten hans på norsk jord. Bare bombet til tet på Momarken. Men, 4 Dancelli er og rask. Holdt enkelt følge med hester som Macho Look og Ultimate Photo uten å bli kjørt på femte sist. 26.12.2017 hadde ikke Masterglide eller Whisky Akema sjanse på Dancelli bak bilen. Min klare mening er at 5 ikke tar en lengde på 4 direkte. Og er da Olav Mikkelborg offensiv for dagen, så er det 4 Dancelli som har tet. Derfor er Dancelli min tetfavoritt. Om kusken for en eller annen grunn skulle velge en annen løsning, så er det 5 Floris Baldwin som har teten.

4 Dancelli blir mitt førstevalg i løpet. Hesten har ikke startet siden 21. november, men det rapporteres om at 7-åringen kommer godt forbedret til dagens start. Uansett opplegg i dag er vallaken veldig aktuell i dette løpet. Løpet hesten gjorde i november var sterkt til andreplassen. Toppformen var ikke på topp da, for da hadde Dancelli vunnet enkelt. Cash Okay spurtet isteden ned alle rett før mållinjen. Dancelli er en god hest i denne klassen, og er vant med å møte gode hester. 23.08 i fjor møtte han på Floris Baldwin. Sistnevnte var en lengde foran i mål da. Det skiller ikke så mye på disse to, men dagsformen og hvem som er satt best i ordning utgjør det meste i dag.

5 Floris Baldwin årsdebuterer i dag. Det blir meget spennende å se hvilken skikk han blir sendt til start i her. Dette er en veldig fin hest jeg har sansen for. Må regnes på alle forslag her.

Skulle 4 og 5 kjøre hardt om teten og ikke ha sin beste dag, så kan jeg fint se for meg at både 7 Monfalcone og 8 Ivar Sånna kan vinne dette løpet. Monfalcone gjør gode løp hele tiden nå. Han leverte en flott sluttspurt på Momarken nå sist. Ivar Sånna har skuffet radikalt i to løp nå, men kommer ut i amerikanervogn i dag og vi vet jo at denne er god på sitt beste. Gir hesten et forsøk til her.
Rangering V75-4: A: 4-5 B: 7-8 B/C: 1 C: 2-6-3

V75-5 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Startside: 2 Tangen Saga
åpnet hyggelig nest sist på Biri - og det uten å ha blitt testet noe særlig. Her tror jeg det er mer å gå på. Hoppa møter på raske 5 Mo Ronja, men bør ha veldig fine muligheter for å overta fra denne etter 200 meter. 2 Tangen Saga er min tethest etter 300 meter.

12 Førlands Tor. Tolvtespor og Per-Eivind Tjordal er vel ingen topp kombinasjon. Han er nemlig ikke kjent ved å ta det rolig, og dette lukter vel en ganske dryg tur i tredjespor. Men, for å være veldig bestemt så mener jeg dette er feltets soleklart beste hest. Med et bedre spor hadde jeg ikke vært i tvil. Nest sist tok han en veldig fin seier i Bergen. Etter å ha fått et fint løp i andre utvendig, leverte Førlands Tor en siste 500-meter på 26,8. Det jeg liker med disse hestene til Tjordal, det er at de virker trente. De går søren meg til mål uansett opplegg. Hestene er gjennomtrent. Nå sist ble han kontret ut av flinke Lykje Kjetil på Forus. De to hadde høy fart over mållinjen og det var gode prestasjoner. Om det ikke blir et umulig opplegg for hesten, så tror jeg sjansene er gode.

2 Tangen Saga skal jeg ha med på alle forslag. Hesten er min tetfavoritt. Jeg synes dog at hesten burde vunnet både nest sist og sist. Den råe innstillingen innehar ikke denne traveren, og det er dette som gjør meg litt usikker. Sist så hesten ekstremt fin ut, men da den skulle avgjøre var det ikke noe ekstra. I dag er løpet meget billig og skulle Tjordal få det tøft via sporene er sjansene for seier fine.

Disse to over har fine muligheter til å gjøre opp, men på det aller største forslaget tar jeg med meg 4 Myklejenta Karin og 11 Vest Odin. Førstnevnte hadde slått 2 Tangen Saga uten galopp 100 meter fra mål nest sist. Problemet er bare at denne galopperer voldsomt mye. Vest Odin er i veldig god form og spurtet fort sist. Ikke enkel å få inn, men det kan gå.
Rangering V75-5: A: 12 B: 2-4-11 C: 5-9-8-6-1-10-3-7

V75-6 - Varmlodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
7 Roi Du Monde er ikke rask nok til å bare blåse til tet her, men han kan fint kjøre seg dit. 3 Amigo Cortina tar tet og i rygg leder tror jeg 5 Lucky Kentucky sitter. Utenfra kommer 7 Roi Du Monde. Amigo Cortina slapp teten til Roi Du Monde sist på Leangen, og det lønnet seg da sistnevnte var klart best. Dette scenario kan og inntreffe i dag, men jeg er ikke hundre prosent sikker på at Kai Johansen slipper med Amigo Cortina i dag. Og da er favoritten litt i trøbbel.

7 Roi Du Monde. Det er ingen tvil om at dette er en god vinnersjanse. For meg var det enten eller. Enten all in på denne eller flere hester. Jeg går i mot hesten her i dag. Skulle den bli svart opp mener jeg at han er sårbar. Hesten flyter på styrken, og har ikke den høye toppfarten enda. I dagens felt finnes det flere formhester som har klart høyere toppfart. Skulle en av disse få et smørløp og Roi Du Monde befinne seg i dødens, kan den tape. Skulle det bli tet så er vinnersjansene til Olimede-sønnen er god.

10 Maestro har blitt som en ny hest på slutten. Motstanden er adskillig tøffere nå enn i de to siste løpene, men måten hesten har vunnet sine to siste løp fra dødens har vært veldig imponerende. Inntrykket på Maestro har vært forvandlet fra tidligere. Nå ser han klart bedre, og hesten må tas på alvor selv her. A-hest sammen med favoritten. Tredjevalget mitt blir 3 Amigo Cortina. Det blir enten tet eller dødens på Kai Johansen sin springer her, og derfra må han regnes veldig tidlig. Hesten utvikler seg hele tiden nå, og en seier er rett rundt hjørnet for hesten. Passes.

8 Blaze Of Glory og 12 Tassen H er også to hester som kan vinne, men det krever at det meste blir riktig underveis. Sistnevnte var veldig fin etter pause sist og er på kapasitet ikke dårligere enn noen i dette feltet.

A og B-hestene kommer på i dette løpet.
Rangering V75-6: A: 7-10 B: 3-8-12-1-5-11 C: 4-2-6-9

I dagens dobbel-spillet spiller jeg tre rekker. 3, 7 og 10 i DD-1 mot 2 Humble Hill i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.