Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter V86-millionene med to solide bankere

En ny fantastisk spennende V86-omgang venter fra Sverige! Vi klemmer til med to solide bankere, og byr i tillegg på flere frekke objekter som du vil elske infoen på! Du blir vel med oss i jakten på storcashen onsdag?

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.


V86-sirkuset forflytter seg videre til Vaggeryd denne onsdagen, og nesten som vanlig er det spennende i V86. Riktignok har storutbetalingene latt vente på seg over en lengre periode, men slikt er veldig tilfeldig. Dette er nemlig et svært vrient spill, og et spill man virkelig kan tømme lukene i om man kommer riktig på det. Vår beste banker i kveld kommer ut i V86-2, og det løpet tror vi ikke 7 Becker Grif taper om alt går riktig for seg. På de flate bongene banker vi også flyvemaskinen 4 Amornero Roc (V86-7). Flere av de andre løpene er vriene, og det vrimler med spennende objekter!

Gå ikke glipp av våre fyldige V86-vurderinger til løpene på Vaggeryd:

V86-1 : 4 Mastro Crowe – Blir HARDT betrodd i innledningsløpet, og det er ingen tvil om at dette er feltes beste hest. I Harper sist ble den dog kjørt dønn ned i kjelleren, og slet med aksjonen nedover oppløpet. Det løpet er kun elleve dager siden, og man kan ikke ha sprøytet den siden den gang. Har vunnet på Vaggeryd før, og har derfor ingen problemer med baneprofilen. At det blir sko på alle fire igjen er neppe et veldig stort minus. Vi hadde gått ALL IN om det ikke var for inntrykket nedover oppløpet i Harper sist. Det vi så der likte vi nemlig ikke, og avstår derfor fra et bankerspill. 7 Hurricane Silas – Er i en helt fantastisk form, og har virkelig levert gode løp på slutten. Avgjorde sikkert i Danmark sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Er kuskeplusset med Ohlsson i kveld, og skulle storfavoritten røre det til for seg så er det Hurricane Silas som fort tar seg av dette. MOTBUDET! 3 Huis Clos – Er det egentlig ganske fin grunnkapasitet i, den er noe bedre enn raden, og en tenkbar skrell om man spekulerer videre.

Vår rangering : A : 4 B : 7-3-8-10 C : 2-5-9-1-6

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V86-2 : 7 Becker Grif – Var OK i nederlaget nest sist, og den holdt klart bra etter å ha fått mye trykk på seg underveis. Sist rykket man skoene, og den fikk da en helt annen spenst i steget. Trykket seg etter hvert til tet i det nevnte løpet, og danset unna i en imponerende stil. Er nok en god del bedre enn det grunnlaget den har på konto, og her er det fakta svært billig i mot. Vi spekulerer ikke, og dette skal være en bra banker i omgangen.

Vår rangering : A : 7 B : 10-4-5-3-12-1-14-11-15-13-8-9-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V86-3 : 3 Nicois Du Gull – Har slitt med hjerteproblemer, men etter en lengre pause og behandling, var den merkbart forbedret sist. Jogget da en 14-tid, og det med krefter igjen. Her kan det fort bli gratis tet igjen, og er den som sist, ja, da tror vi fakta ikke den taper. Er en banker for de som ønsker å gå tynt. 9 Knight Of Steel – Står med to strake nå, og blir mye spilt. Vi er dog ikke helt solgt på denne, og fakta noe usikre på hvor bra den er. Nå skal den dessuten gå bakfra, og det er aldri enkelt på en bane som Vaggeryd. Blir derfor kun en liten outsider for oss. 11 Ontario Bro – Vil senke seg MYE tidsmessig i kveld, og den er absolutt en tenkbar skrell for de som ønsker å spekulere litt. Var bunnsolid fra dødens sist, og da ble det altså avsluttet i 10-fart. Denne har litt inne, og selv fra et kaldt spor gjør den seg ikke bort mot en billig gjeng. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 9-11-2-1-8-4 C : 7-5-6-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V86-4 : 7 Kailua Boko – Er en TOPPHOPPE som har et for lavt grunnlag på konto målt opp mot kapasitet. Avgjorde på et imponerende vis sist, og dette er en hest som Marcus Lindgren holder SKYHØYT. Fra springsporet kan den fort komme fykende direkte, og vi blir fakta overrasket om noen tør å svare. Må bare prøves med perfekte betingelser, og dette er en soleklar tipsener for oss. 6 Tilda Express – Blir ikke spilt her, men denne er slett ikke verst, og vi likte den i årsdebuten sist. Ble der sittende bom fast med krefter igjen på 12,5, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Er alt annet enn ueffen om kusken får til styringen her, og den må med på gardering som en mulig skrell. 10 Namaste – Galopperte seg bort i Drottningefinalen sist, mens den vant forsøket enkelt via 11,1 s 800m. Det man skal tenke på er at den matches mot StoChampionatet, og hvor mye vil man egentlig tømme den i et betydningsløst løp som dette? Vi blir overrasket om man kjører den veldig offensivt, og favoritten for mange kan fort være i trøbbel.

Vår rangering : A : 7 B : 6-10-8-3-4 C : 2-5-9-1

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V86-5 : 12 Cash And Carrey – Er helt overlegen her om den bare leverer på sitt beste. Dog skal man vite at den har vært syk siden det siste løpet (dårlige blodverdier), og slikt kan sette en hest tilbake. Har mye inne, man sikter mot StoChampionatet, og skal den ut der så bør jo man egentlig «bade» hjem et svært billig løp som dette. Soleklar tipsener. 9 Anti Ice – Dette er en spennende skrell-ide om favoritten ikke skulle være som best. Gikk klart godkjent i kulissene sist, og virker å være på vei mot formen. Er meldt skoløs i kveld, og på den balansen gjorde den et kanonløp tredje sist. Havnet da i dødens, solgte seg dyrt mot knallgode hester som Call To The Bar og Balla You S.M. Her støter Anti Ice på riktig motstand, den er kuskeplusset, og vi liker altså skarpt at det blir skoløs rundt i kveld. Må med om favoritten garderes! 3 Gasette – Fullførte meget sterkt sist, og tapte ikke med mye. På klokken stod det 12 s 800m, og den var ikke tom på det. Har trukket et perfekt spor nå, den er under utvikling, og skal helt klart ikke undervurderes for mye.

Vår rangering : A : 12 B : 9-3-5-10-7-2-4-6 C : 8-1

V86-6 : 3 Gaya De Pervenche – Jogget 12,4 fra tet sist, og kom fulltanket til mål. Husk på at denne gikk 11,6 fra dødens til en enkel seier i årsdebuten i fjor, og den har nok en 10-tid på en perfekt bane. Vant altså på Vaggeryd sist, og taklet banen perfekt. Minuset er at Conrad Lugauer ikke har vunnet med denne på fem forsøk, men vi håper at det er litt tilfeldig. Har en stor sjanse i kveld, og taper ikke dette fra eventuelt tidlig tet. 8 Breeza Du Kras – Har rotet litt på slutten, men dette er en italiener med flott kapasitet, og på sitt beste holder vi den svært høyt i grunnlaget. Imponerte veldig når den vant fjerde sist, og var da ubrukt på 12,5. Sporet nå trekker ned, men på kapasitet er den altså såpass god at den er tidlig på vår rank. 5 Nouba Mom – Har alltid Riordan snakket i store ord om, og den er også VELDIG god. Har gått og slått seg mye på beina, og det skal bli spennende å se den skoløs for første gang i kveld. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 8-5-4 C : 1-6-7-2-9-11-12-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 4 Amornero Roc – Her er det EN eller veldig mange, og vi tror klart mest på favoritten. Amornero Roc er et supertalent med kapasitet langt utover det vanlige, og det er en hest man tror mye på i tiden fremover. Galopperte seg bort sist, men viste 11,5/1400m bak feltet, og det er ingen fare med formen. Er normalt ikke noe usikker, og går nok en 10-tid om nødvendig. Er meldt skoløs rundt i kveld, og det gir den fort et ytterligere kick. Lar seg rett og slett ikke slå? 9 Tabasco C.D. – Holdt unna sist, men selv om den gikk en høy 10-tid så imponerte den ikke sånn veldig. Burde nemlig ha vunnet noe enklere enn hva den gjorde. Er nok best med ryggløp, og det får den nå. Skulle favoritten havne i dødens, det blir en høyt oppdrevet fart, ja, da er Tabasco C.D. skummel. Motbudet! 5 Go West Young Man – Strålte i de første løpene i år, men har vel ikke fulgt opp helt som man har ønsket. På sitt beste er dog denne såpass god at det er en av de vi frykter mest om den leverer på sitt beste. Fikk et løp i kroppen etter en liten pause sist, og er fort forbedret til kveldens oppgave. Outsideren.

Vår rangering : A : 4 B : 9-5-1-11-10-6-8-3-2-7 C : 12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 11 Jaxon V.S. – Er en hest vi holder HØYT i grunnlaget, og vi likte den etter pause sist. Spurtet da fint fra fjerde innvendig, og kom til mål med krefter igjen. På klokken hadde vi 11,1 s 800m. Skal være MYE forbedret til dette løpet, og med tempo kan den umulig bli enkel å stå i mot. Prøves som en frekkis mot en del distansesvake hester i finalen. 10 Unacerveza Broline – Ble spurtet ned sist, men var uansett OK i nederlaget. Gjør ikke dårligere løp bakfra, og også denne blir skummel med tempo. Motbudet. 9 Firebird Scoop – Tar enda ikke spillerne på alvor, men fakta er at den har løftet seg noe voldsomt i ny regi. Har sett helt rå ut to ganger på rappen, og vunnet utrolig enkelt med krefter igjen. Står i en nydelig rygg fra start her, og man skal være forsiktig med å undervurdere den for mye. OBS!

Vår rangering : A : 11 B : 10-9-3-2-6-7-5 C : 12-8-1-4

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.