Vi kan bare ikke dy oss i V75!

Foto: hesteguiden.com

Åtte av ti kuponger går i bøtta dersom vår spenstige banker for dagen innfrir i en herlig V75-omgang i hovedstaden i kveld. Sjekk våre V75-tips her.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er selvsagt ikke enkelt å sveive inn et fjerdevalg som banker, men når undertegnede har sett et enormt potensial i 7 Antonio D`Estino i finalen i kveld klemmer vi bare til (og med en slik banker øker vi innsatsen på vårt store system en tanke ved denne anledningen)! Det er nemlig veldig sjeldent det dukker opp hester vi lar oss til de grader bli blendet av, og måten den toppstammede Buvetier D`aunou-sønnen har vunnet sine to første løp i karrieren på forteller oss om en hest som kommer til å nå svært langt dersom helsa holder.

Hesten kommer fra en søskenflokk som har tjent mer enn 1.5 millioner kroner, og vi er litt inne på at dette kan bli den beste av dem alle. Legger enormt mye mark under seg, og i seiersløpene har han så langt ikke hatt noen som helst konkurranse.

Vi hadde ned mot 16.0 siste tusen lett joggende ved den siste triumfen på 19.0 full vei på et underlag som ikke ga noe gratis (litt tungløpt den dagen), og i en feilfri utgave tror vi 20-prosenter peker lang nese til sin jevnaldrende i Johan Widdings Minneløp med 100.000 kroner til vinneren (og dette løpet blir etter det vi kan huske stort sett vunnet av en av hestene fra strek, og da har vi også historikken med oss).

Vi er vel vitende om at vi spiller den klart mest urutinerte hesten i feltet, men fra et perfekt startspor ser vi ikke mange skjær i sjøen. Det er dessuten verdt å merke seg at trener Alexander Heisholt har full form på stallen om dagen (bl.a. to første og en andre på Drammen på mandag) etter å ha vært igjennom en relativt tung periode, og når først flyten har satt inn er det bare å henge seg på (kjører med en litt annen selvtillit nå)!

Vår rangering: A: 7 B: 12-4-8-9-13 C: 15-14-11-6-3 D: 10-5-1-2

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Annonse: Øivind Grøstad sender 90% av bongene i bøtta i V75-4 og byr på et sjokkdrag

V75-1, 2100 meter autostart
Et flott eliteløp for varmblodshester innleder denne rebusen, og hesten å stå i mot til slutt er 11 Cream Of Arnie. Vi var litt tvilende en stund til om at Hamre-traveren skulle komme tilbake helt på topp etter skadefravær (så litt tungt ut en stund), men i vinter har virkelig Super Arnie-sønnen blomstret opp igjen. Bunnsolid til seier på 14.9 full vei i et V75-løp i den nest siste starten, og avslutningen til sølv på 13.8 over en sprint i den siste starten var av ypperste merke.

Vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag, men vi synes det ser veldig interessant ut når Tom E. Solberg setter seg opp bak 1 Frisk`em. Det å bytte fra Bo Westergård til eksilbergenseren er med respekt å melde som å bytte bil fra Lada til BMW, og når Bo Westergaard melder om en klart forbedret utgave til kveldens dyst er Muscles Yankee-sønnen veldig spennende med sine 14 %. Tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario, og da krysser vi på våre to største spilleforslag.

På det store systemet får vi også plass til årsdebuterende 10 Smoking Gun (veldig bra før vintertreningen tok til, og hesten skal være vel forbredt). Smoking Gun som Bo Westergaard selv velger å kjøre fremfor Frisk'Em. Vi syns det ser litt tøft ut for 7 Playful fra et spor litt langt ute i kveld og dropper denne.

Vår rangering: A: 11 B: 1-10 C: 7-4 D: 9-2-3-5-6-8-12

Nettavisens V75-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

V75-2, 2140 meter voltestart
Vi støter på et fryktelig skummelt kaldblodsløp for hopper i den andre avdelingen, og bred gardering kan fort vise seg lønnsomt. I en feilfri utgav er det ingen av dagens konkurrenter som ser 11 Troll Spika til slutt, og da snakker vi om en fullstendig bortglemt 7-prosenter i spillet! Kanonform der i gården (veldig bra de to siste gangene på upassende korte distanser), og fra sitt springspor fra 20 meter tillegg øker sjansene for et feilfritt løp betraktelig denne gangen.

Forbedret med løp i kroppen er trolig 7 Hålands Liz (fullt godkjent til tredje etter lang pause sist), og da synes vi spillerne har litt for liten tiltro til Pål Even-datteren med sine 12 %. En meget formsterk duo jakter i fra 40 meter tillegg i form av 14 Brenne Svarta og 15 Gylden Tina, men det er aldri enkelt å runde et fullt felt fra lange tillegg (det må klaffe litt på veien, men helt utenkelig at en av de to går til topps med maks klaff på løpet er det ikke).

Formen på 8 Faste Vilja er litt uviss etter litt pause, men på sitt beste skal hun være tidlig aktuell (veldig bra ved triumfen på 31.6 full vei i den nest siste starten).

Vår rangering: A: 11 B: 7-14-15-8 C: 3-5-6-9-12-2 D: 13-10-4-1

V75-3, 2640 meter voltestart, Lars Laumbs Løp!
100.000 kroner venter vinneren av dette oppgjøret for noen av våre beste kaldblodshester, og vi er litt inne på at oppkomlingen 6 Odins Kjempe kan sette langt mer garvede konkurrenter til veggs. Vant på 28.2 full vei i comebacket uten å imponere, men klart rappere ved triumfen på 27.2 full vei i den siste starten. Formkurven peker således bare en vei, og dagens lange distanse tror vi ikke Moe Odin-sønnen skal ha noen som helst problemer med å takle.

Uforandret fin form holder fjorårets Derby-vinner 10 Norheim Faksen (selv om det ebbet litt ut til slutt etter et voldsomt speedrykk nedover den siste langsiden ved andreplassen på fine 24.8 full vei i Drammen nå sist). Det er litt spennende når Geir V. Gundersen setter seg opp bak 11 Særpefanten (tror han kan passe bra på denne, og styrken på den hesten er det ikke noe i veien med), mens det må klaffe litt for 14 Mørtvedt Jerkeld fra lengste tillegget for at han skal kunne gå helt til topps.

Vår rangering: A: 6 B: 10-11-14 C: 8-9 D: 15-4-5-3-12-13-7

Nettavisens V75-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

V75-4, 1609 meter autostart
Vi finner en av dagens største favoritter i form av 3 Zenithta i dette sprintløpet for varmblodshester i den fjerde avdelingen, og normalt skal den seiersvante Goop-traveren bli vond å hanskes med (vant hele fire av ti løp i fjor). To triumfer på Solvalla inngir tillit, og selv om hoppa har vært igjennom en sykdomsperiode kommer ikke en slik hest til start dersom alt ikke er på stell. Noen tetkjenning tror vi ikke det blir, men at hun ikke er avhengig av den posisjonen for å vinne har hun vist ved flere anledninger tidligere (vant bl.a. et sprintløp på 14.0 fra spor bakspor i Årjæng i fjor).

Litt usikkerhet er det dog knytter til den store favoritten (og vi satt ikke igjen med noe stålinntrykk, når hun hoppet seg bort i et V75-løp i Drammen i fjor sommer), noe som gjør sitt til at vi sikrer oss med 5 Money Lou på våre tre største spilleforslag. Sistnevnte fikk aldri skikkelig luken til slutt i sin årsdebut ved fjerdeplassen på 17.7 (så ut til å være full tank i målgangen), og vi syntes hoppa så riktig fin ut (trolig kraftig forbedret med løp i kroppen). Sprintegenskapene er det ikke noe i veien med der i gården, noe hun viste ved triumfen på fine 14.5 i den tredje siste starten, og da snakker vi om en litt underspilt 15-prosenter!

Vår rangering: A: 3 B: 5-1-12 C: 2-6-7-9-10 D: 8

V75-5, 2100 meter autostart
Vi syntes dette kaldblodsløpet ser litt små skummelt ut, og på vårt store system stryker vi kun to hester. En formtoppet 3 Kleppe Bausa skal etter sigende kjøres i tet ved denne anledningen, men mot litt tøffere motstand enn i de to siste seiersløpene er vi ikke riktig sikker på om Alm Viktor-datteren har psyke til å taue dette feltet rundt om.

Vi påstår på ingen måte at 11 Kolnes Viktor er snakk om en klink vinner, men den meget fartsfyllte 5-åringen skal ikke være snakk om en lusen 6-prosenter i spillet (og spiller vi ham utgang på vårt store system). Kapasitet til å springe rundt dette feltet dersom han legger godviljen til, og treningsrapportene etter en mindre pause er svært gode.

Det er dog mange om beinet i dette løpet, og tidlige garderinger i løpet skal hester som 1 Engas Tingeling (håpløst usikker, men han holdt seg i skinnet ved triumfen på fine 29.6 full vei i den siste starten), 4 Fruttis Jo (uforandret fin form, og det er bare et tidsspørsmål før Rigel Jo-sønnen vinner løp igjen), 7 Husanlynet (kapasiteten er velkjent, og treningsrapportene foran årsdebuten er udelt positive), 10 Faksina (veldig god på sitt beste, men formen etter lang pause er uviss) og 12 Rokketroll (litt uheldig nå på slutten, men sporet kunne med fordel ha vært litt bedre) være.

Vår rangering: A: 11 B: 3-1-4-7-10-12 C: 6-8-9 D: 5-2

V75-6, 2100 meter autostart
Det er vel liten tvil om dette varmblodsløpet er snakk om dagens sportslige perle, og sjelden har vi sett tolv så kvalitetsfyllte travere svinge seg opp bak startbilens vinger i et grunnlagsløp under 575.000 kroner. Vi er dog rimelig sikre på at vinneren er å finne blant våre tre utvalgte i løpet, og vår favoritt til å kamme hjem den gjeveste sjekken pålydende 75.000 kroner bli 9 M.T. Evita. Vant sprettlett fra tet på flotte 14.9 full vei sist hun gjestet dagens arena, og den flotte hoppa har bekreftet stålform ved å spurte inn til sølv i et tøft løp etter det. Normalt får Bjørn Goop overta føringen ut av den første svingeren fra 2 Last Speed Laday, og da kan i så fall 23-prosenteren vise seg å bli alt annet enn lett å fange.

En riktig topphest er 10 Orali snakk om, og på full form står ikke den flygende dansken tilbake for noen i dette løpet på kapasitet. Jeppe Juel er veldig fornøyd med hva hesten har vist i trening nå på slutten forut for årsdebuten, og vi snakker da om en brennhet vinnerkandidat. Tapt sportrekningen har 12 Kejser K.D. gjort, men den flotte Action Hall-sønnen har imponert såpass mye i sitt comeback at det er snakk om en opplagt gardering. Ukjørt ved de fire siste triumfene er vel en grei oppsummering, og fartsressursene er enorme der i gården. Vi tror det blir vel tøft for en formsterk 7 Beat The Wiz fra et spor litt langt ute, mens vi syntes det ser sjanseartet ut for 1 Year One i sin årsdebut (blir trolig overflydd ned startsiden).

Vår rangering: A: 9 B: 10-12 C: 7-1-2-3-4-5-6-8-11 (alle C-hestene er nærmest like gode...).

Spilleforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 140, 420, 840 og 2583 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 300 og 600 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 18.20 (løp 2-6)
V75 kl. 19.00 (løp 4-10)
V4 kl. 20.00 (løp 7-10)
DD kl. 20.40 (løp 9-10)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 23.30 i kveld.