Vi klemmer til i V75-en!

Foto: hesteguiden.com

Ja, når våre to bankere for dagen foreløpig er snakk om et andre og tredjevalg i spillet, er våre oppsett av den veldig friske sorten ved denne anledningen.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Vi har således en svært spennende lørdag å se frem til når Forus i Stavanger kjører sin første V75-omgang for året, og dersom våre vurderinger skulle vise seg å holde stikk kan våre lesere få en veldig innbringende ettermiddag. Hovedoppslaget denne lørdagen er Gunnar Opsahls Æresløp for deler av varmblodseliten, hvor 100.000 kroner venter vinneren.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 8 millioner!

Tjomsland har gjort det igjen?
Den suksessrike Sørlendingen er viden kjent for å få til litt vanskelige kaldblodshester, og med 2 Dan Pål i V75-4 er vi sterk i troen på at vi får se et nytt forvandlingsnummer fra den kanten. Undertegnede har jobbet hos den fremgangsrike treneren, og jeg er ganske sikker på at dette er en type hest "Tjoms" kan ha gjort underverker med.

Nettavisen har spilt inn 21 102 kroner på sine foreslåtte spill denne uken!

Pål Even-sønnen er nemlig snakk om en stor tung type som har plundret med aksjonen (innehar skyhøy kapasitet!), og etter de rapportene vi sitter inne med har vår superfriske hovedbanker respondert enormt på knallhard trening og ombalansering. Vår nye tipsmedarbeider Ola Slåtsveen har nemlig via sine kontakter på Sørlandet fått beskjed om at 19-prosenteren i spillet har sett dunderfin ut i de siste treningsarbeidene, og da kan vi ikke la vær å spille!

Runder de enkelt til slutt?
Ja, i et ellers vidåpent løp i V75-2 satser vi på at 14 Grand Tealight fortsetter den stabile trenden, og i en feilfri utgave tror vi den ursterke (dagens lange distanse er trolig midt i blinken) Viking`s Way-sønnen bruker dagens konkurrenter som rundingsbøyer til slutt. Rege-traveren har alltid vist fin kapasitet, men utallige galopper har gjort sitt til at grunnlaget ikke er på mer enn snaue 138.000 kroner (fremstår nå langt mer stabil etter utstyrsendringer og ombalansering).

6-åringen står dermed perfekt inne på pengene i dette løpet, og med de to siste innsatsene før nyttår friskt i minne (totalt overlegen to ganger på rad, og så nærmest ut som et monster ved de anledningene!) kan vi ikke skjønne annet enn at det skal dreie seg om en topp vinnersjanse (og vi tror på feilfri avgang fra andre motsatt vei i volta der bak). Vår første banker for dagen er snakk om et foreløpig andrevalg i spillet, kun krysset av på hver tredje kupong!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Opp til bevis!
Ja, i den tredje avdelingen og i V75-5 støter vi på to relativt klare favoritter, og vi mener det er litt opp til eksamen for dem begge ved denne anledningen. I V75-3 er det 10 Greis Vinn vi snakker om, og selv om Moe Odin-sønnen har vært et eventyr i regi dyktige Cato Antonsen med fire strake triumfer, ja så er det opp en klasse ved denne anledningen. Usikker form etter lang pause holder seiersmaskinen 7 Vestpol Faxen, og når treneren melder om at Järvsöfaks-sønnen misliker pigger kan løpet åpne seg litt opp.

Veldig interessant til står 4 Vikkivinn, og med alltid offensive Tom Erik Solberg i sulkysetet ser vi ikke bort i fra at den kapable Pål Even-sønnen sitter i føringen ut av den første svingen. 6-åringen er slett ikke noe dårligere enn de andre på sitt beste, og Skjæveland-traveren er veldig spennende, som en foreløpig 7-prosenter i spillet!

I den femte avdelingen er det 8 Opal`s Pride som skal få bekjenne farge fra et litt kinkig spor, og når det står en del spesialsprintere i flotte spor garderer vi folkebankeren glatt. 4-årshoppa har så langt ikke støtt på all verdens motstand (lunsjløp og Nickelback...), og det skal ikke bli mye feil fra dette sporet før de der fremme kan bli svært vonde å fange!

Kraftig forbedret med et løp i kroppen etter litt pause kan 5 No Mercy Key (sprintet solide 15.6 på Sørlandet i oktober!) vise seg å være, og 4 Pricey G.T. har stått for strålende innsatser nå på slutten mot klart tøffere konkurrenter enn dagens.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kommentarer til V75-1, 6 og 7 kan du lese ved å klikke her!

Nettavisen har spilt inn 21 102 kroner på sine foreslåtte spill denne uken!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 810 og 2310 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Forus på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!