Gå til sidens hovedinnhold

Vi klemmer til med et tredjevalg som banker

Og byr på en hoppe i knallform.

Klikk her for V5-forslag Drammen

Hun har funnet tilbake til formen. Står spormessig nydelig til. Hoppa har pengemessig det fineste løpet og liker seg nettopp på denne tiden av året. 2 Spang Tina (V5-2) er vårt herlige bankerdrag. I den siste starten på Biri ble hun treer bak Mentor Mort og Trollmin Jenta. Spang Tina slo flere bra hester og møter lettere motstand nå. Sammen med Geir Vegard Gundersen tror vi hun går helt til topps i en spennende V5-runde.

I V5-1 blir det knallhard kjøring mellom 3 Danish Angel og 4 Tigre Royal i kamp om å nå teten. Vi holder en knapp på Danish Angel som en lynrask. Det er ikke lett å hente en lengde på en slik startrask hest i Drammen. Hingsten til Trond "Buller'n" Anderssen er en typisk frontrunner som vokser en klasse når han traver i tet. I den nest siste starten blåste Danish Angel til tet fra åttendespor bak bilen på Bjerke og vant etter en knallhard innledning. 10 Olympic Cane kan få løpet sitt dersom det blir villmannskjøring i tet. Hoppa har solide avslutninger og viste solid form i den siste starten på Biri.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto/V4 i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen).

Franske 7 Ross Du Vernay (V5-3) er den beste hesten og skal normalt være vinneren i feilfri utgave. Han var god toer sist tirsdag i lunsj bak talentfulle Dumdumboy på samme arena. En viss galoppfare gjør at vi tyr til garderinger. 2 K.N.Wind dukker opp i ny regi. Fra en interessant startposisjon skal vallaken voktes. Vi har tidligere mottatt flotte rapporter på denne hesten og utroper han til dagens luring. 12 Black Illusion er blant de bedre i feltet og runder de fleste. 1 Brelvis er kjapp ut og kan lede lenge.

Lever vår ferdigutfyllte V5-kupong her

1 Bernoldi er på vei mot storformen igjen. Den røde Moe Odin-sønnen er ekstremt startrask og tar garantert teten hvis han ikke skulle finne på å galoppere. Treneren er sikker på seier på den tidligere seiersmaskinen, men vi tror han kan få kamp av 2 Rådim Maud som viser gnistrende form for tiden. 10 Tusse Perla er aktuell om hun kommer fint gjennom fra andre rekke. 3 Sør Odin er rask. Henter ikke en lengde på Bernoldi, men kan vinne om han får løp på lang vent. 7 Odin Stjerna var bra etter galopp sist. Voktes med formkusken Vidar Hop.

Annonse: Øivind Grøstad satt ett tredjevalg, ett fjerdevalg og ett åttendevalg først på Leangen mandag. Hvilke lekkerbiskener byr han på i dag?

9 New Cowboyland har en flott sjanse i V5-5/DD-2. Hun var tilbake i form da han seiret på Momarken for fjorten dager siden. Hoppa har rygg på startraske 2 Madam Lavec og kan komme flott igjennom. 4 Orions Caramba er vårt tetbud. Vi tror hoppa leder i det lengste. Kanskje helt inn om hun ikke får for mye trykk underveis. 1 Nokien blir overfløyet fra start. Avsluttet fort sist og viste form. 5 Touch Me Felicia innfridde som vår banker sist. Knallhardt ute mot hester som har tjent langt mer, men med løp i rygg spurter hun fort.

Trykk her for V5-forslag. For Dagens Dobbel tast her .

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD
kl 14.12 (løp 4-5)

Se løpene på Nrk2 i dag kl 13.30