Vi klemmer til

Foto: hesteguiden.com

Vi lanserer et herlig tredjevalg som banker i V65-spillet på Momarken i kveld, og den hesten har kun 8% av innsatsene på seg!

Oppdatert onsdag morgen: Nettavisens mann på Momarken, Håkon Einar Hansen, lanserte tredjevalget 11 Beak's News (ble spilt opp til 2. valg) som sin herlige V65/V5 og DD-banker tirsdag. Beäk's News gjorde jobben sin og vant svært så enkelt. Herr Hansens største V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1518) betalte tilbake 8700 kroner, mens åtte andelslag (andelspriser på kr100, 200, 300, 500 og 1000) betalte tilbake mellom 8 000 og 10 000 kroner. I V5-spillet ble det fullklaff for hans største forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 1400) og herlige 14 450 kroner tilbake. I DD-spillet var det¨fullklaff for både det lille (innl.pris kr 100) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 300) og begge disse forslagene betalter tilbake 1 850 kroner. Summa summarum landet Hansen gevinster for drøye 120 000 kroner på sin favorittbane Momarken tirsdag.

Til kvelden denne tirsdagen kan det spilles til en V64-omgang til Jägersro på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang til Momarken i Østfold hos Norsk Rikstoto, og i V65-spillet på Momarken i kveld, lukter det fine penger lang vei.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer forslaget i en av boksene under:

Vi må prøve oss
I et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag med hester fordelt over tre distanser i V65-finalen, synes vi 11 Beak`s News står veldig riktig til i sitt springspor i fra 20 meter tillegg, og når 10-åringen nesten ikke er rørt i spillet, kan vi ikke dy oss. Han er nede som et tredjevalg i spillet, og han har kun 8% av innnsatsene på seg!

Det er spennende, og vi tror på en topp vinnersjanse for Wahl-traveren. Han satt fast til slutt ved femteplassen på 15.6 full vei i den nest siste starten, og sist avsluttet flott til tredje på 14.3 over en sprint (der måtte han bakke seg sist rundt den første svingen), bak gode hester som One In A Million og Pebbe Simoni.

Støter ikke på hester av slikt kaliber i kveld, og han er veldig kvikk i vei med voltestart. Med Eirik Høitomt ved "spakene", blir han ikke noe dårligere fra start. Vi tror han sitter i en fremskutt posisjon direkte, og når det ikke lyser toppform av noen av hestene i dette løpet, klemmer vi til med et friskt bankerspill.

Storfavoritt i fare
Dagens desidert største favoritt dukker opp i V65-1 på Momarken i kveld, og da snakker vi om 4 Marple. 5-årshoppa kommer tilbake etter lang pause med litt uviss form, og spor fire i volten på en kjapp sprint, kan umulig være optimale forutsetninger for denne. Det kan ende i startgalopp, men selv med feilfri avgang, tror vi ikke dette er snakk om noen klink vinner. Hun har så langt vist seg være mer sterk en speedig, og da værer vi favorittfall.

Få vinnerkandidater
I et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V65-3 og i et varmblodsløp i V65-5, tror vi det skal være mulig å komme seg igjennom på relativt få hester, og i den tredje avdelingen er det 11 Troll Hjalmar og 12 Huldre Oskar som skiller seg litt ut. De er begge i rivende utvikling (hhv sølv og tredje på 32-tallet full vei i deres siste starter), og de kjemper om seieren i kveld. En liten outsider kan 2 Kenya være snakk om (hun satt fast sist), men da tror vi vinneren av dette løpet er nevnt.

I V65-5 står 2 J.C. Amber helt riktig til, og den formsterke 5-årshoppa er snakk om en bankerkandidat. Hun har levert to solide innsatser til hhv seier og fjerde i de to siste startene, og dersom hun får gå på rulle i rygger i det lengste i kveld, speeder hun fort inn til seier. Piler til tet gjør trolig 6 El Jaros, og på sitt beste kan han lede rundt om (opptrer litt variabelt). Variabel er også 8 Mymanyouare, men han innehar kapasitet til å kunne legge dette feltet på rygg tll slutt.