Vi klinker til med to bankere

Foto: Hesteguiden.com

Dette er to sikre vinnere på Biri i kveld.

Klikk her for V5A forslag

4 Broadwind er en kanon som gjør sin første start på norsk jord. Den amerikanske fireåringen er sine konkurrenter overlegen. Vi har selv sett hans kvaliteter fra statene og kan ikke skjønne hvordan han skal få tapt. I trening har Frode Hamre kjørt 1.14/1600 meter. Han er god fra start og god på slutten. En klink vinner.

4 World Wide Win (V5-3B) lar seg ikke stoppe i feilfri utgave. Han har vist talent og møter ingen hester som er i nærhetehn av å holde samme klasse. Vi kan ikke betale for mer enn en hest i dette løpet.

I V5-1A er 8 King Of My Heart den beste hesten. Han vinner montèløpet om han er noenlunde. Han kan opptre variabelt, men vinner på en normal dag. 3 Pine Pack var solid i prøveløpet og det var heller ikke tomt for krefter ved målpassering. 4 Lopez var bra sist. Kjemper i striden igjen.

5 Eirik (V5-2A) har en passende oppgave. Vallaken holder fin form og møter lettere selskap nå enn hva han har gjort i sine siste starter. Feilfritt tror vi han trekker det lengste strået. 6 Kling Jens trener som en vinner. Han skal strekes. Stallkameraten 3 Tronstuelden er feltets mest speedige. Han avsluttet sterkt sist, men kom akkurat for sent til å snappe seieren i V75 i Bergen. 1 Norheim Lett kan lede hele veien. Vokser en klasse i tet og vil nok satse hundre prosent for å beholde sporet. 8 Gårder Spiker'n holdt unna på trøtte bein i V75 sist. Nå er distansen lengre. Ingen fordel for Spikeld-sønnen som likevel skal regnes dersom han får et optimalt løp.

5 Wildcat US (V5-3A) er den beste hesten, men er ikke helt stabil. Feilfritt tror vi det er snakk om en vinner. 6 Go Ahead er milevis bedre enn raden. Han skal strekes. 12 Bonaparte R.M. var positiv etter pause sist. Med hardt tempo har han en mulighet på seieren. 4 Yamina Limburgia viser fremgang hele veien. En seier er rett rundt hjørnet. 1 Now Or Never har usikker form. På en god dag kan han vinne. 10 Princess Peach vant fra tet sist. Andre forusetninger denne gangen, men med posisjonsflyt kan hun knive helt i toppen.

Klikk her for tips til V5B

Åpent i V5-4A/V5-1B. 9 F.H. Eiken kostet 650.000 kroner da han ble kjøpt i slutten av toårssesongen. Da travet han 1.35 til seier og viste seg som landets kanskje største talent. Så fikk han en kraftig knekk og har ikke startet etterpå. Nå dukker han opp i Kim Mathisens regi tre år senere. Rapportene fra stallen er positive og selv om han trenger løp i kroppen gir vi Moe Odin-sønnen tipset på direkten. 5 Komnes Lydia er galopplysten, men feilfritt duger hun i massevis. 3 Lille J's Ylva er kjapp ur og kan spore fra start til mål. 10 Øyfrisk vant best sist og kan gjenta bedriften dersom han får et godt løpsopplegg. 2 Alsaker Spenter blir radikalt kuskeforsterket og står spennende til.

Annonse: Øivind Grøstad lanserer en "sjuk" banker i lørdagens V75 på Färjestad. Hesten er ikke rangert på topp-ti av fagbladene.

I V5-4B/DD-1 er 6 Super Tail den beste hesten. Han skal normalt vinne uten uhell og kan kanskje være en bankerløsning. Helt til å stole på er han dog ikke. 5 Global Jinx gjør alltid sitt beste. Han slår til med noen kanonløp i blant også. Vi blir ikke sjokkert om han skulle triumfere. 1 Gary Victor er kjapp. Forsvares sporet kan han holde unna. 11 CC. Westside er mye bedre enn raden, men er avhengig av høyt tempo for å komme til sin rett.

Annonse: Øivind Grøstad går rakt i mot kveldens største favoritt på Biri og byr på et glitrende spilledrag.

10 Stjernelyn (V5-5B/DD-2) varmet gnistrende på Bjerke søndag mot eliten. Gjorde også en klart hederlig figur i selve løpet der han ble belønnet med fjerdeplass. Nå er selskapet langt enklere. Han vinner om han er på sitt beste. 8 Horgen Kinge er en høst/vinterhest. Vi synes han skal regnes i dette selskapet. 2 Ellestad Rubin er mye bedre enn raden. Fantastisk varming foran den nest siste starten. Galoppene kommer like tett som brev på posten. 3 Dorr Valentin er alltid aktuell om han har dagsformen på plass. Den røde eleganten er dog variabel. 6 Lundfax leder lenge. Kanskje helt inn på sin beste dag. 9 Rabb Odin har usikker form. Egentlig mer enn god nok, men han var ikke som best søndag.

Tast her for V5A-forslag. For V5B trykk her . Ønskes DD-tips tast her

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5A kl 18.35 (løp 2-6)
V5B
kl 19.35 (løp 5-9)
DD
kl 20.30 (løp 8-9)