Vi lanserer en superskrell!

Foto: hesteguiden.com

I dagens lunsjomgang på Klosterskogen mener vi å ha funnet en riktig kupongrenser som bankerkandidat!

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Hun viste stor forbedring i sin forrige start, og nå er motstanden veldig overkommelig for 5 Tichy`s Tale i V5-3. Vi minner om at hun vant to løp med en måneds mellomrom i februar og mars i fjor på Jarlsberg, og i det siste seiersløpet holdt hoppa unna for en såpass god hest som Olympic Pine. 6-prosenteren i spillet er således veldig spennende i dag, og vi klemmer til med et friskt bankerspill på våre to minste spilleforslag.

Favoritten får trøbbel?
I innledningen blir 8 Manchester dagens største favoritt. Dansken er utvilsomt den beste hesten, og vinner trolig med klaff. Sporet er dog ikke det beste, og vi er ikke fremmed for at det fort kan gå galt på de krappe svingene i Skien. Nå kom han riktignok et spor lengre inn ettersom Bambino Avanti er strøket, men vi dekker opp. 4 Bertha Invalley er veldig god på sitt beste, og kan lede veldig lenge. 1 Sense Of Beauty er i form, og her står hun helt riktig til.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-2: 1 Confidential er den beste hesten. Står spennende til, og kan ta en etterlengtet seier her. 6 See See Rider er høykapabel. Debuterer i Stareng-regi, og voktes som en stor outsider direkte. 11 Laredo King er sterk, og kan profiterer på hardt tempo.

V5-4: 12 Sassy Kosmos blir alt for stor favoritt fra dette sporet. Vant sist i enkelt lag på Sørlandet, men det kreves en del flyt underveis herfra. 9 Rocky Bar er mye bedre enn raden. Opptrer variabelt, men det gikk sterke meldinger på hesten i forrige uke. 7 Nack Zain, 10 Speedster Plane og 1 Sweet Centennial er alle i outsidergruppen.

V5-5: 3 Ariladden feilet bort en mulig seier mot Tangen Eld sist. Helt overlegen uten galopp, men faren for at han feiler er alltid stor. 1 Dolliel er aktuell fra perfekt utgangsposisjon. 11 Anders Knekten og 6 Garli Eld skal også regnes tidlig.

Ekspertforslag
Til lunsjen i Skien har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 400 og 1250 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Klosterskogen på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

Jackpot i V75!
Det er ekstra mye penger i potten på Momarken lørdag, for det er jackpot i V75! 4 060 847 kroner ekstra ligger i syverpotten. I tillegg venter en bonus på fire millioner kroner til den første som blir alene om riktig V75-rekke på en og samme bong. Totalt kan du vinne opp mot 14 millioner kroner om du blir alene om lørdagens V75! Løpene vises på NRK2 lørdag klokka 18.00-18.45 – og på Rikstoto Direkte fra 13.30-17.15.

Gratis Rikstoto Direkte!
I hele februar kan du følge Rikstoto Direkte-sendingene gratis her på www.rikstoto.no. Logg deg inn med brukernavn og passord – og du kan følge alle begivenheter hver eneste dag i hele februar. Vil du ha med deg de gode tipsene til jackpot-omgangen på Momarken, bør du logge deg inn lørdag klokka 10.00. Da er det tipssending på Rikstoto Direkte.

Nytt spill lørdag!
Norsk Rikstoto utvider spilltilbudet på V75-lørdager. Fra og med lørdag kan du spille V4 – i tillegg til de eksisterende spillene. V4 går ut på å finne vinneren i fire utvalgte løp. Det er kun utbetaling for fire riktige (tre om ingen har fire). Rekkeprisen er to kroner, 75 prosent av omsetningen går tilbake til spillerne – og V4 vil omfatte løpene 7.-10. hver V75-dag. Fristen for å spille er lørdag klokka 16.00.