Vi løper etter gull

Sigbjørn Kolnes sender en spennende hest til start i V5-finalen i lunsjen på Bjerke i dag.
Sigbjørn Kolnes sender en spennende hest til start i V5-finalen i lunsjen på Bjerke i dag.

Nykommeren Run For Gold har en billig oppgave foran seg i lunsjen på Bjerke i dag, og vi bankerspiller på tross av en rusten rad.

Torsdagene et det som vanlig nok å ta tak i for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og først kan det spilles til lunsjløpene på hhv Rättvik i Sverige og på Bjerke her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden et det V64-spill til Örebro på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Bergen travpark her på berget som gjelder, og vi på Sportspill hr som vanlig tips og spilleforslag til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Raden bekymrer oss ikke

I et sprintløp for varmblodshester i V5-finalen er det mildt sagt dårlig kvalitet på deltagerne, og vi tror nykommeren 11 Run For Gold er dønn overlegen. Vi er fullstendig klar over at 6-årshoppa står med raden full av galopper, men i de løpene hun har galoppert til slutt, har det vært snakk om knalltøffe løp.

Dermed tror vi ikke hun er så usikker som raden kan tyde på, og vi tror hun enkelt runder denne gjengen til slutt. Velkjente My Happiness E.P. var en vinner på 12.9 full vei i et løp hun var ute i 8. september i fjor, og det forteller det meste om hva slags motstand hun ble matchet mot på slutten i fjor.

Hun avsluttet strålende til fjerde på 12.5 over aktuell distanse (satt nesten sist ut i oppløpet der) i et løp på Tingsryd 29. juli i fjor, og vi synes hoppa så veldig fin ut i det løpet. Trener Sigbjørn Kolnes har flott form på stallhestene om dagen, og han melder om at Chipmate-datteren ser fin ut i trening.

Vi står på fire hester
I et kaldblodsløp i V5-4 velger vi å stå på fire hester, og vi har klart mest tro på 6 Vinteld. Han gikk et flott løp til tredje på 29.1 over en sprint etter litt pause i den siste starten, og løp i kroppen har trolig gjort godt. Han kan sitte tidlig i tet i dag, og i fra spiss skal i så fall vinnersjansene være solide.

Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig også 2 Tæsse Jenta, og hun står perfekt til i dag. Hun gikk et fint løp til tredje på 31.2 full vei sist, og skal regnes tidlig i dag. Det ble galopp for 7 Wrons Frigg i stengt posisjon i et V75-løp sist, og hesten så ganske fin ut før galoppen kom der.

Ny kusk Eirik Høitomt opp er neppe noe minus, og vi tror 7-åringen kjemper om seieren. En stadig stigende formkurve viser 11 Stumne Stjerna (hun fikk sølv på 31.2 full vei i den siste starten), og Moe Odin-datteren kan fort gå helt til topps i dag. Kusk Vidar Hop er alltid å regne med, og vi krysser.