Vi løper til lukene!

Foto: hesteguiden.com

Vi har strålende rapporter på et tredjevalg i spillet i lunsjen på Momarken i dag, og da må det spilles!

Denne tirsdagen er en svært spennende dag for spillerne, med to jackpot-omganger å se frem til på kvelden, men først kan det spilles til lunsjløpene på Axevalla i Sverige og på Momarken her hjemme hos Norsk Rikstoto.

På kvelden er det som sagt mye penger å spille om i to jackpot-omganger, og i V64-spillet på Eskilstuna på den andre siden av kjølen ligger det hele 2 130 247 SEK ekstra i sekserpotten!

Det ble ingen utbetaling for fem rette i V65-spillet på Bjerke i går, i en svært favorittpreget omgang, og da ligger det 441 997 kroner ekstra i sekserpotten til løpene på landets hovedbane i kveld.

Undertegnedes kollega, Kurt Leirvåg satte en herlig banker i form at andrevalget Gigant Invalley i lunsjen på Jarlsberg i går, og det var fryktelig surt å ryke på Defi Butterfly på åtte hester i V5-3 på vårt største spilleforslag på Eksperten. Hele kassa på 607 000 kroner gikk, men det er bare å ta nye tak, og i lunsjen på Momarken i dag lanserer vi nok en spennende banker!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Stortalent lite spilt!
Ja, i et kaldblodsløp i V5-1 er 12 Lien Jim relativt lite spilt med 15 % av innsatsene på seg, og i et løp hvor spillerne krysser flittig, bankerspiller vi tredjevalget i spillet! 4-åringen så lysende fin ut ved triumfen på 32.4 full vei etter lang pause sist, og løp i kroppen har normalt gjort godt.

Han vant det løpet med 60 meter, og det virket ikke til at Per L. Nilsen kjørte en meter. Undertegnede traff Nilsen i Drammen på lørdag, og han mente at hesten i hvert fall kunne 30.0 full vei. Fartsressursene var enorme i følge Nilsen, og han mente hesten blåste rundt denne gjengen til slutt!

Det er nok for oss, og da må vi løpe til lukene! Per L. Nilsen er utelukket om dagen, og da setter Geir V. Gundersen seg opp bak vår lunsjbanker i dag. Verdt å merke seg er at det er full form på stallhestene til trener Christer Eriksson om dagen (Odins Pilea og Pilborka), og det er ikke noe minus.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Storfavoritten innfrir?
I et varmblodsløp i den femte avdelingen blir 12 Perfect Tabac storfavoritt, og de er det ikke noe å si på. 5-åringen til Trond Anderssen har hatt en strålende sesong så langt med 180 000 kroner innkjørt, og triumfen på solide 15.6 over 2640 meter sist i Sølvhesten på Sørlandet, var voldsomt imponerende.

Det er klart enklere i mot kontra det siste seiersløpet i dag, og normalt runder han til årets sjette triumf. Utgangsposisjonen er dog ikke gull, og all den tid vi spiller en så spennende banker i V5-1, tar vi oss råd til å gardere den store favoritten på våre to største spilleforslag (mannefall ved favorittfall).

Vi synes 11 Riverlands Mr. Hitman avsluttet strålende til tredje på 17.5 full vei i et løp det var dårlige tempo på innledningsvis i den siste starten, og den kapable 5-åringen er trolig forbedret med løp i kroppen etter litt pause. Duger på sitt beste gjør 1 Spirit Rider K. (står fint til i dag), men han får sjelden klaff.