Vi løper til lukene

Zoot Va Bene og Lars Anvar Kolle.
Zoot Va Bene og Lars Anvar Kolle.

Lars Anvar Kolle har gitt strålende info til Nettavisen på en hest som ikke blir favorittspilt. Da må vi til lukene på denne. I tillegg byr vi på en helfrekk DD-banker.

Vi har en meget hektisk tirsdag foran oss der Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fem travkjøringer. Det hele innledes med V4 fra Axevalla før Klosterskogen og Skien overtar med lunsjtrav. Deretter har Nettavisen en av sine svenske traveksperter på plass i Bollnäs tirsdag ettermiddag og vi byr således på rykende ferske V5-tips derfra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lars Anvar Kolle er uten tvil en av Norges beste kusker og ikke minst er han kjent for å være svært godt forberedt foran løpene. Nettavisen har hatt en prat med Kolle på morgenkvisten tirsdag for å hans vurderinger.

- Jeg har klart mest tro på 2 Zoot Va Bene i V5-2, var den klare kommentaren fra Kolle. Når det gjelder favoritten 2 Cutting Edge i V5-1, så er jeg tvilende til svingene på Klosterskogen for dennes del og advarer for at dette kan være en favoritt i fare

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Blir ikke favoritt
Siden undertegnede hadde feeling for 2 Zoot Va Bene allerede i utgangspunktet og at hesten ikke blir favoritt i V5-2, men et andrevalg er det naturligvis hyperspennende med et bankerspill på hesten i dag. Zoot Va Bene satt i tet i sin siste start, men måtte da gi tapt for gode City Va Bene. I ettermiddag går hesten ned minst en klasse motstandsmessig og Kolle mener ingen henter en lengde på hesten fra start. Den første svingen kan være litt kritisk, men feilfritt og i tet må dette være en solid vinnersjanse. Vi bankerspiller 2 Zoot Va Bene og Lars Anvar Kolle i V5-2.

DD-banker for de helfreske
V5-4/DD-1 er et volteløp og vi synes vel favorittduoen 2 Mr Cantab og 8 Mr Renati B.R. ikke hever seg veldig over mengden. Derfor graver vi dypt i dag og lanserer fjerdevalget 6 Thai Madonna som vår DD-banker. Hoppa har vunnet to ganger i sitt liv på 65 starter, så noen vinnerhest er det ikke snakk om. 


Men begge seirene er tatt på Klosterskogen og begge seirene er tatt på sprint. Siste seier kom 1. april i år sammen med dagens kusk Eirik Høitomt. Fra spor seks i volta kan dette bli tet eller lederrygg, og da duger hoppa bra. Til svært spreke oddser, spiller vi 6 Thai Madonna som DD-banker i dag.