Vi lukter på storcashen

I en fryktelig åpen rebus satser vi på at startkjappe Vidar Hop sitter på leken bak en 4-åring i rivende utvikling ved navn Quattrino.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det som så ut til å være dagens sikreste holdepunkt Year One har blitt strøket, og med fire vanskelige løp fra før ble ikke oppgaven med å løse dagens rebus noe enklere etter at den meldingen tikket inn. De som prikker fem rette i dag, vil trolig komme seg greit igjennom den pågående finanskrisen, og i jakten på storgevinsten satser vi på en frisk variant i form av 1 Quattrino i den andre avdelingen.

Vår banker for dagen har virkelig noe å slektes på som en lillebror til langt mer meritterte Pompano, og med en mormor ved navn Street Play som har levert flotte travere i fleng er det ikke noe å utsette på genene. Uronometro-sønnen kommer nå tilbake etter litt pause med nyladede batterier, og oppgaven i dag ser på forhånd svært interessant ut. 4-åringen har vist seg veldig startkjapp, og med startspesialist Vidar Hop i sulkyen skulle vi tro han ikke ble noe dårligere i uttaket. Heisholt-traveren har stått for fine innsatser hele veien før den korte hvilen, men vi har hatt litt på følelsen at han har gått litt med håndbrekket på. Kuskebyttet kan i så måte slå positivt ut, og som et foreløpig andrevalg i spillet ser det på forhånd veldig spennende ut.

Heisholt seler ut en ny vinner?
Etter at Vidar Hop forhåpentligvis har vunnet den andre avdelingen med vår banker for dagen er det slett ikke utenkelig at treneren bak den hesten tar seg av det neste løpet når han setter seg opp bak svært talentfulle 7 Dazzling Lionel. Alexander Heisholt har hatt fin flyt på stallen denne høsten, og i en feilfri utgave i dag blir trolig Kadabra-sønnen vond å hanskes med. Den var en flott 3-åring vi fikk se på Bjerke første gangen ut, men innersporet ved den anledningen var trolig ikke optimalt for den urutinerte krabaten. En hest å se opp for i dette løpet er 1 Star Af Rosenhill, og Tibbe Lavec-sønnen må krysses tidlig fra optimale forutsetninger for hans del.

Dazzling Lionel og Alexander Heisholt er en het vinnerkandidat i V5-3.
Dazzling Lionel og Alexander Heisholt er en het vinnerkandidat i V5-3.

Veldig åpent
I V5-innledningen satser vi på å komme oss helskinnet igjennom på fem hester. Fungerer 5 Extreme Valley som best tror vi fort det kan være snakk om vinneren, men det er det slett ikke sikkert Ideal Du Suede-sønnen gjør. Vi tror dog Jarlsberg er en bane som kan passe 6-åringen bra, og kusk Asbjørn Mehla har nå blitt litt bedre kjent med Brenden-traveren. Vår favoritt utfordres i første rekke av duoen 9 Spotlite Speed og 10 Tipadoras Engineer. Førstnevnte var en hest vi likte godt første gangen ut selv om 3-åringen fikk maks ved den anledningen etter et sparsommelig løp, men Spotlite Lobell-sønnen virket til å være en type som kunne bli bra på sikt. Sistnevnte utvikler seg stadig, og med formkusk Tom Erik Solberg i sulkyen må Alf Palema-sønnen krysses tidlig.

Nå skal de som ikke klarer å henge med på kjappe sommerbaner ut å tjene til salt på maten i den fjerde avdelingen. En mer formløs gjeng skal man lete lenge etter, og vinneren er slett ikke lett å spå. De som starter her har på til sammen 123 løp i år sanket sammen hele fem triumfer, og det er ikke for ingen ting de har havnet i akkurat dette løpet her. 10 Be Corleone blir favoritt, og en tvilsom sådan. Super Arnie-sønnen har aldri vært som best fra de bakre regioner, og det begynner dessuten å bli en stund siden 7-åringen har vært i nærheten av å vise form. Nei, kryss av så langt lommeboka rekker er nå vårt råd.

Halmstrået 6 Year One er borte i V5-finalen, og vi kan her fort få en smell. 2 K.L.M. Moonshine, 4 Hobo Crown og 11 Sara Invalley er alle bra hester, men de er ikke akkurat kjent for å rade opp.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 126, 420 og 1470 kroner.

Kjøp en bong og følg løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.