Vi må få dem vekk

Foto: Hesteguiden.com

Tre storfavoritter er på farten under V65-løpene på Jarlsberg torsdag kveld, og vi skal spille vekk to av dem.

Torsdag er aktivitetsnivået på travet om vanlig høyt og Norsk Rikstoto tilbyr spill til fire baner. Først ut er Bergsåker med V4 før Bjerke overtar stafettpinnen med sitt lunsjtrav. Til kvelden er det faktisk V65 fra Jarlsberg på en torsdagskved, mens det er jackpotomgang og SEK 1 269 258 ekstra i sekserpotten når Örebro byr på V64 torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Tirsdag ble det strålende treff på Momarken da Nettavisens mann på Momarken, Håkon Einar Hansen, lanserte tredjevalget 11 Beak's News (ble spilt opp til 2. valg) som sin herlige V65/V5 og DD-banker på Momarken tirsdag. Beak's News gjorde jobben sin og vant svært så enkelt. Herr Hansens største V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1518) betalte tilbake 8700 kroner, mens åtte andelslag (andelspriser på kr100, 200, 300, 500 og 1000) betalte tilbake mellom 8 000 og 10 000 kroner. I V5-spillet ble det fullklaff for hans største forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 1400) og herlige 14 450 kroner tilbake. I DD-spillet var det fullklaff for både det lille (innl.pris kr 100) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 300) og begge disse forslagene betalte tilbake 1 850 kroner. Summa summarum landet Hansen gevinster for drøye 120 000 kroner på sin favorittbane Momarken tirsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I Sverige onsdag ble det strålende treff. Vi varslet kraftig på forhånd om at Romme er en bane der Patrik Fernlund treffer svært godt og hans V4-tips onsdag var da også strålende. Hans lille V4-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 224) satt klokkerent og betalte tilbake pene kr 1 224. I DD-spillet lanserte Patrik femtevalget 3 Magnificent Match i DD-2 som sin DD-spik og den vant da også sitt løp. Hans minste DD-forslag (innl.pris kr 200) betalte tilbake strålende 45,06 i odds med 50 kroner på den kombinasjonen ble det storflotte 2 243 tilbake. Det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake herlige 4 506 kroner.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Jokum får plass
Storfavorittene står i kø på Jarlsberg denne torsdagskvelden og det er igjen fare for lave V65-utbetalinger slik det har vært en del av i det siste. Vi tror likevel det kan være håp om å spille en eller to av dem vekk, slik vi lyktes med på mandag når Jomar Blekkans Red Hot Firestorm ble ubegripelig stor favoritt. Nå er det betydelig mer begripelig at 7 Invictus i V65-3 og 6 Tangen Faks i V65-6 blir megafavoritter, men begge har sine nykker. Nest sist på Jarlsberg galopperte hesten bak bilen og det er en viss galoppfare igjen. Det koster å spille V65 så vi får kun plass til hyperkapable 9 Pas På Jokum som gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Jerven skal med
6 Tangen Faks blir ikke noe mindre favoritt i V65-5V5-2/DD-1 men sist likte vi ikke hesten. Tok seg da en kraftig siesta i den siste svingen og vant på en middels lag. I kveld støter han på lunefulle og speedige 4 Bokli Jerven, som helt klart kan by opp til dans på en god dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Må galoppere for å tape
Vår V65-banker i kveld dukker opp allerede i V65-1 og vi snakker om 6 Bruno Di Quattro som har imponert storveis i to strake seiersløp. Voltestart er intet problem i følge Frode og fra tilnærmet springspor lukter dette Bruno Di Quattro tidlig i tet. Vi liker å spille bankere i den første avdelingen (merk hvor ofte det blir gode bonger når det klaffer) og har ingen betenkeligheter med å lansere 6 Bruno Di Quattro i V65-1 som vår banker på Jarlsberg torsdag kveld.