Vi må stole på Hadeland

Hvindjerven og Per M. Hvattum over mål i seiersløpet på Momarken sist søndag.
Hvindjerven og Per M. Hvattum over mål i seiersløpet på Momarken sist søndag.

Kaldblodsdronningen Ulsrud Tea blir folkebanker i V76-spillet onsdag, men i tillegg så setter vi kronene på en ekvipasje fra Hadeland.

En ny herlig onsdag står foran oss og denne onsdagen er det Øvrevoll som er vertskap for det internasjonale V4-spillet tidlig ettermiddag. I tillegg er det V5 på Øvrevoll. Til kvelden venter en ny flott V75-omgang på Bjerke travbane. Bjerke kan friste med 750 027 kroner i bonus til alenebong, og i jakten på sju rette byr vi på to bankere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er nærmest opplest og vedtatt at kaldblodsdronninga 13 Ulsrud Tea tar seg av V76-6/DD-1, og selv om hun har 60 meter tillegg i dette hoppeløpet, er det vanskelig å ikke stole på superhoppa. Undertegnede har veldig sansen for 4-årige 12 Vesle Frøken Støen og skulle Ulsrud Tea ha en dag litt under pari, så står Støen klar til å overta. Men sju vinnere er alt annet enn lett, og derfor spiller vi Ulsrud Tea som en av våre to V76-bankere onsdag.
Rangering V76-6/V5-3: A: 13 B: 12-11-8-3 C: 1-9-7-2-4-5-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tet og slutt?
V76-5 er et kaldblodsløp i mellomklassen det det er forholdsvis jevnt mellom flere, og der posisjonene kan avgjøre. Teten er viktig i slike løp og lynraske og formsterke 3 Hvindjerven er en klar tetkandidat. Per Morten Hvattums øyensten har funnet formen for alvor nå. Var bra i seiersløpet tredje sist, og skuffet muligens en smule nest sist. Møtte imidlertid svært gode hester den dagen. Sist søndag på Momarken var det dog real spenst i stegene og fra tet så det langtfra sluttkjørt ut i mål. Vi tror på tet, og da skal Hvindjerven ha en ypperlig sjanse til å vinne dette løpet.
Rangering V76-5: A: 3 B: 1-6-11-7 C: 8-5-4-10-9-2

Rufsete innledning
V76-1 holder svak sportslig klasse og slike løp er som kjent skumle. At det både er sprint og voltestart, gjør at vi betaler for fem og seks hester på våre forslag.

Fremst på vår rangering setter vi formhesten 7 La Paloma. Springspor med formkusk Erlend Rennesvik kan bety tidlig tet, selv om vi mistenker at hoppa er enda bedre med ryggløp. 5 Lady Florence blir faktisk stor favoritt. Hoppa har ikke innfridd i regi Frode Hamre, og ga seg for lett fra tet sist. Dette løpet er dog så billig at hun er en av seierskandidatene.

10 Sally C.N. havnet helt feil på det i norgesdebuten for Bjørn Gulbransen. Har levert bra løp i Sverige og skal regnes tidlig her. Variable 3 Olzons Bodyguard står fint til og er en av tetkandidatene. 6 Orlando Piner har levert varene i monte. Bra spor og en klar vinnerkandidat. På det største forslaget betaler vi også for storoutsideren 8 Kosmos Dream som kommer til start med gode treningsrapporter i ryggen. Seks hester altså i V76-1, uten at vi føler oss trygge på å komme velberget gjennom.
Rangering V76-1: A: 7 B: 5-10-3-6-8 C: 4-1-2-9-12-11

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V76-2 - Kaldblodshester. 2640 meter. Voltestart.
Langløp over 2640 meter i V76-2 og kun ti hester til start. Formtoppede 7 Odin Vinter blir vår knepne favoritt. Imponerte stort på Sørlandet i seiersløpet nest sist og gjorde et nytt flott løp i V75 sist. Fine betingelser her og distansen er alt annet enn et minus.

9 Steinrig drar fordel av både distanse og at det er få hester i feltet. Klar seierskandidat. 2 Myrviks Anton fungerte ikke optimalt sist og det kan være et signal om at formen er på retur. Grunnkapasiteten er bra. På det største forslaget betaler vi også for 8 Huldre Oskar som overrasket sist, men står mer kinkig til nå på 40 meter tillegg. Fire hester på forslagene, men 6 Linnstjernen er også en liten outsider i dette løpet.
Rangering V76-2: A: 7 B: 9-2-8-6 C: 4-10-5-1-3

V76-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Sportekningen gjør 4 Whata Buz til en klar favoritt i V76-3, og Hamre-hesten er en seierskandidat. Formen er helt på topp, men hesten møter noen bra konkurrenter og det gjør at vi garderer litt.

5 Space Bee har påny funnet toppformen. Fint spor gjør hesten til en klar utfordrer. På det aller minste forslaget står vi på to disse to. På de større forslagene betaler vi også for 12 Bruno Di Quattro og 2 Jamie Bonanza.
Rangering V76-3: A: 4 B: 5-12-2 C: 6-7-1-9-3-11-10-8

V76-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
5 Millguts blir vår favoritt i dette varmblodsløpet som byr på noen riktig fine travere. Nå er ikke Per Johansen-trente Millguts veldig travsikker, men kapasitetsmessig liker vi denne hesten.

Liker gjør vi også Noralf Brækken-trente 4 Izon Rags som var svært godt forberedt etter pause sist på Leangen. Det er bra styrke i denne, og Brækken frykter ikke dødens. Men galopprisikoen er stor også for denne.

To usikre favoritter gjør at vi tar med et par hester til. 8 Thunder Lins holder kanskje ikke samme klasse som favorittduoen, men har et bra spor og bra form. På videre gardering tar vi også med 9 Magnetic Man (denne er under flott utvikling) og strekhesten 1 Merlin Classic (kan få lure unna i front og dersom favorittene tøyser, og da kan hesten lede hele veien).
Rangering V76-4: A: 5 B: 4-8-9-1 C: 11-10-3-2-6-7

V76-7/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
V76-finalen er blitt en perle av et løp både sportslig og spillemessig. Under sterk tvil setter vi favoritten 3 Thai Armani først. Greit at Hamre-traveren ble tatt helt bort av tempo og posisjon sist på Sørlandet, men det var heller ikke noe sprut i hesten nedover oppløpet. Favoritt i mangel av et bedre førstevalg.

10 Rapido Va Bene står halvuggent til spormessig, men kan kanskje få 3. par utvendig her. Hesten holder storform og skal tidlig på. Ikke glem at hesten gikk i nærkamp med en tetløpende Denver nest sist, etter en praktfull siste 800. 8 Dreaming Princess går fra klarhet til klarhet, men spor åtte er uansett krevende.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


11 Chocolate Day har også et vanskelig startspor å hanskes med, men kan få gode rygger i sisterunden her. 2 Cadabra Tooma er muligens ikke god nok, men sporfordelen trekker klart opp, likeså som kusk Høitomt gjør. Så er det innersporets 1 Pebbe Simoni som garantert får et fint løp underveis. Seks hester får plass på vårt største V76-forslag.
Rangering V76-7/DD-2: 3 B: 10-8-11-2-1 C: 7-12-9-5-6-4