Vi må stole på Stefan

Stefan Søderkvist (her bak verdensstjernen Noras Bean) blir en nøkkelkusk i kveld.
Stefan Søderkvist (her bak verdensstjernen Noras Bean) blir en nøkkelkusk i kveld. Foto: Hestguiden.com

Nettavisen opplever voldsom tipsflyt om dagen og til fredagens V64 fra Kalmar, er det Stefan Søderkvist som skal sikre cashen.

Vi har en fantastisk helg på travfronten foran oss, både sportslig og spillemessig, og dette er den helgen alle travfrelste lengter etter i kalde vintermåneder.

Elitloppet på Solvalla i Stockholm kjøres som sagt på søndag, og i selve finalen av det løpet, venter en sjekk pålydende voldsomme 3 millioner kroner, til den som stryker først over mål søndag ettermiddag.

Først må vi ta noen ord om en de siste dagers herlige tipsflyt. Tirsdag kunne fire Nettavisen-lesere glede seg over at andelslaget deres til V65-omgangen på Forus gikk inn med en gevinst på 163.845 kroner. Arkitekten bak andelslaget var Rolf Lerum, Nettavisens nye travekspert.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

212.000 kr i premie
I går var det igjen full fest i Nettavisens hestesportredaksjon. Denne gangen slo våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen til med en enda større gevinst på et andelslag til V65-omgangen på Øvrevoll.

Et av systemspillene som ble levert på Eksperten (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Her kan du spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På dette andelslaget var 6 Alm Higher i V65-4 banker. I tillegg hadde andelslaget singel utgang på 4 Dubai Samara i V65-2 og 2 Vortex i V65-6. All den tid både Alm Higher og Vortex vant sine løp og de øvrige fire vinnerne var innenfor rammen, ble det én sekser og 18 femmere på det systemspillet.

To bankere i Kalmar
Fredagens V64-omgang fra Kalmar ser skummel ut på forhånd og derfor lanserer vi to bankere for å "komme ut" i flere av de øvrige løpene. Begge våre bankere blir favoritter i sine respektive løp, men det får så være.

Untersteiner har mange
At Peter Untersteiner har mange spennende og flotte treåringer på sin stall, er ikke å overdrive. V64-2 er et treårsløp med hele 50 000 SEK til vinneren. 10 Sobel Jocke er en treåring av rett sort. Etter fjerdeplass i debutløpet, har det blitt to svært så overbevisende seire i de to påfølgende løpene. Jørgen Sjunnesson kusker i kveld i Peter Untersteiners fravær og selv fra bakspor må dette være en topp vinnersjanse. Klar banker i V64-2. 

Paolo ganger tre
I V64-3 har vi kanskje enda bedre tro på bankeren. 2 Paolo De Luca har sett lysende ut i to strake seiersløp og fra strek ligger det an til tidlig tetkjenning i igjen. Derfra har vallaken vist seg svært så seig og motstanden er heller ikke allverden i kveld. Det lukter tet fra start til mål til tross for at distansen er voksne 3140 meter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Søderkvist også i DD
Dyktige Stefan Søderkvist får ikke bare tillit bak Paolo De Luca i kveld, han  får også tillit bak vår DD-banker 7 Ready To Glide i DD-1. Fireårshoppa blir i likhet med Paolo De Luca trent av Jerry Riordan og fra et flott springspor kan dette bære til tet. I et ellers vrient DD-spill er det spennende med banker på det som blir et andrevalg i spillet.