Vi smeller vi til med en sterk X.O.

Foto: Hesteguiden.com

I en svært vanskelig V5-omgang blir sterke X.O. Hornline vår banker på Klosterskogen.

Det er travkjøring både i Bergen og på Klosterskogen torsdag kveld. Det betyr enkel V5 på begge banene, og det setter vi pris på. Det er en usedvanlig vrien V5-rebus som tilbys spillerne på Klosterskogen, og det var slett ikke enkelt å finne bankeren denne torsdagen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Klosterskogen

Tre seire står X.O. Hornline med på sine fem siste starter, og førstevalget vårt fra sist fredag på Jarlsberg jakter torsdag sin tredje strake seier. Femåringen vant helt uanstrengt sist etter å ha overtatt teten runden fra mål. Avsluttet veldig bra fra køplass både tredje sist og nest sist. Unge lovende Preben Søvik kjørte S.J.'s Caviar-sønnen i begge de to løpene og sitter seg opp bak igjen torsdag. Løpet er kun forbeholdt ungdomskusker og kun sju hester stiller på startstreken. Det eneste lille uromomentet må være at X.O. Hornline kan risikere å havne i dødens, men på form er Søvik-traveren best og vi bankerspiller.

1 Newton Hall står nydelig til i innerspor, men har manglet stridsmoral i det siste og 6 Mermaid's Magic har trukket et litt vrient startspor. 4 Riverside Queen utstyres med Dag Sveinung Dalen. Lite obs på denne.
Rangering V5-3: A: 2 B: 1-4-6 C: 5-7-2

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Flere fine hester er på farten i den første avdelingen, og en kraftig forbedret 5 Kleppe Bausa blir vår favoritt. Gjorde sin første start i regi Tom erik Solberg, og avslutningen til annen var mer enn godkjent via sporene i sisterunden. 3 Bertine Jenta har ikke vunnet på fjorten forsøk, men formen er helt på topp. Gikk i nærkamp med gode Torpa Jo sist i Drammen, og fra et perfekt tredjespor kan Vidar Hop gi hoppa et perfekt løp her. Kanskje kommer hoppas første seier i kveld?

7 Brenne Svarta blir nok spillefavoritten, ettersom Lome Elden-datteren hadde slått Kile Sjefen sist. Vi nøyer oss med tredjevalg på henne. Knallform er det også på 8 Eddablesa som møtte litt for gode hester i V75 sist, men hang godt med likevel. 11 Frøken Kiodol galopperer veldig mye nå, men har vist fin fart ved flere anledninger. 1 Vilde Jenta sjokkvant sist, vi har liten tro på at hun gjentar.
Rangering V5-1: A: 5 B: 3-7-8- C: 11-1-2-10-9-4- D: 6

V5-2:
Hvor er alle stjerner hen? Fritt oversatt fra Jan Eggum, for her er det langt mellom stjernene og svært laber kvalitet på deltagerne. Helt i mangel av gode alternativer setter vi 1 J.T.'s Vacation først. Vi har egentlig ikke mye sans for denne enkle hoppa, men spor en, sprint og Thor Borg er perfekte forutsetninger i dette skrale feltet. 11 Whatson Line innledet meget lovende i vår, men har skuffet mye i høst og utviklingen har stoppet. Mot så enkel motstand må det være vinnersjanse for Stenberg-traveren.

2 Lad's Wonderboy er heller ikke så verst, men var urdårlig sist etter pause. Har vist litt tidligere, og får en ny sjanse her med løp i kroppen. 9 Giant Profiti har rygg på J.T.'s Vacation og kan få et smørløp. Uviss form, men har gjort noen ålreite løp tidligere i år. 10 Sledge Force har vært svak i sine to siste starter, men Solberg opp og da kan det bli en overraskelse. 8 Up Front gjorde noen fine løp tidligere, men har ikke vært i nærheten av det samme i det siste.
Rangering V5-2: A: 1 B: 11-2-9-10 C: 8-3-4-6-5-7

Her kan du kjøpe Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V5-4:
Vi vurderte en stund å banke 12 Spiketna, men tolvtespor bak bilen på Klosterskogen talte tilslutt for mye imot. Det gikk voldsomme meldinger på Spiketna da hoppa skulle gjøre comeback på på Klosterskogen 21. oktober. Den dagen ble alt feil og etter å ha galoppert seg bort i den andre starten på sørlandet 31. oktober gikk hoppa i glemmeboken hos spillerne. Det holdt på å koste spillerne dyrt, for nest på Jarlsberg holdt niårshoppa på å sjokke til å over 50 ganger pengene. Men det tok imot på slutten og hoppa måtte nøye seg med andre. Sist på Klosterskogen var hoppa brenngod fra tet og vant med 40 meter. Da kusket Ole Johan Østre og han får ny tillit torsdag. God vinnersjanse.

9 Brødsjø Stina var bunnsolide vinner i et V65-løp nest sist. ikke like god sist, men torsdagens oppgave er høyst overkommelig. 3 Petrofaks var flink toer etter Spik Tara 13. oktober, har ikke startet siden det og feilfritt er det vinnersjanse. 8 Wessel Odin kommer tiletter pause og skadeproblemer. Har møtt årgangstoppene ved de fleste anledninger, og møter jo helt andre hester her. Så spørs det om treåringen fungerer optimalt første gang ut etter over to måneders pause.

1 Odin Rex fungert ikke som best sist etter lang pause, men er selvsagt bedre enn det. Fra førstespor er vallaken garantert et fint løp. 5 Bua Elden var slått med over femti meter av Spiketna sist, men er i fin form og ble kjørt bort sist.
Rangering V5-4: A: 12 B: 9-3-8-1 C: 5-10-4-7-11-2

Annonse Travfaktatelefonen: Kr.325 845 innspilt i Okt/Nov! Nå skal julen "spilles" inn til våre kunder! Du tar vel rygg..?

V5-5:
Vidar Hop er optmist med tanke på sjansene til 5 Lingo i V5-finalen og vi er enige. Nå er det bra sjanse for at evigunge Lingo kommer seg til tet, og derfra gjør Lingo sine beste løp. Fin vinnersjanse og Lingo er spennende også i Dagens Dobbel-spillet. 1 Nicole In One satt dønn fast i sitt comeback på Biri sist og vinnerhesten (11 seire på 46 starter) går helt sikker framover med det løpet i kroppen. Fra innerspor på Klosterskogen er den Kari Anne Knutsen-trente vallaken garantert et fint løp. 12 I Pitstop gjorde en strålende avslutning til annen bak Playful på Bjerke sist. Nå er det Jeppe Juel og ikke Tom Erik Solberg som kjører igjen, og når I Pitstop i tillegg har tapt sportrekningen blir han kun en outsider for oss.

2 Buddy måtte gi seg for en svært opplagt Madam Lavec sist (satt da i tet). Holder uforandret fin form og kan ta årets fjerde seier her. Gunnar Austevoll får muligheten bak 6 Riccione Ås, som har vært en skuffelse siden ankomsten til Norge. Spor seks er sjanseartet og Stenberg-traveren må løfte seg litt for å vinne dette. 11 Pippi's Tibur blir lite spilt fra sitt ellevtespor, men med tempo i løpet og og gode rygger underveis er Soir Des Tibur-sønnen seiersfarlig.
Rangering V5-5: A: 5 B: 1-12-2-6-11 C: 3-9-4-8-7-10