*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi spekulerer i mot dagens tyngste favoritt

Ulf Ohlsson kjører en spennende outsider i innledningen denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi velger å spekulere litt i mot dagens tyngste favoritt, og knaller likegodt til med et sjokk i samme løp! Her kan det bli store kroner...

23.10.14 15:39

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Tipsformen er BRA for tiden! Har du tatt rygg? Sjekk ut følgende:

Fra Sørlandet søndag så ble det relativt lettløst. Vår banker Trinity D. innfridde, og Oscar Ribb senket en av dagens tyngste favoritter som vår delikatesse. Alle våre V65-forslag satt, og vårt lille forslag her på Nettavisen som kostet Kr.240 betalte ut fine Kr.1 904,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fra Momarken tirsdag så fulgte vi opp, og nå var det snakk om større kroner. Denne dagen anbefalte vi et bankerspill på 2.valget Mjølner Tore mot dagens tyngste favoritt, og Mjølner Tore innfridde til fulle. Vårt mellomste forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE KR.10 845,-. Vi røk dessverre i V65-6 på sistevalget, men vi må likevel si oss fornøyd med "trøsten". Totalt sett så ble det spilt inn ca 170 000 fra Momarken. Vi gratulerer dem som har vært med på oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Nå er dette historie, og nå venter en ny dag med nye muligheter. Som vanlig så er det Sverige som starter først opp med deres lunsjtrav. V4-løpene fra Axevalla starter kl.12.20. Deretter knaller Bjerke i gang sitt lunsjtrav med start kl.13.37. Om kvelden så er det Klosterskogen, og Gävle som gjelder.

Innleveringsfrister Gävle:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Gävle denne torsdagen så kan vi by på følgende:

Dagens banker:

3 Up Up And Away (V64-6) har gjort två starter efter ett tävlingsuppehåll och varit klart bra i båda. Får han ledningen här utan att det kostar för mycket blir han svårslagen.

Dagens Luring:

11 Dijon Zon (V64-4) lever på sin styrka så den långa distansen den här gången passar honom bra. Det som talar emot är att han är osäker och dessutom ojämn i sitt agerande. En typisk luring med andra ord.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.