Vi spekulerer i mot en tung favoritt

Luzifer gjør en spennende årsdebut denne torsdagen.
Luzifer gjør en spennende årsdebut denne torsdagen. Foto: hesteguiden.com

Pga elendige baneforhold er dagens løp i lunsjen på Bjerke blitt flyttet til Biri. Vi spekulerer i mot en tungt betrodd favoritt, og skal til lukene i lunsjen!

Det sa pang så det ljomet på våre V75-tips til Leangen lørdag 24. januar. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag 25. januar, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Forus tirsdag 27. januar så ble det tre femmere på vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen. De som satset 480 kunne kvittere ut fine 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med solide 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten...

Vi vil også nevne det at fra Biri/Gävle 23. januar spilte inn over 100 000 på forslagene våre, og totalt sett så har vi nå spilt inn over 1,6 millioner på kort tid. Vi håper at du har tatt rygg på oppturene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Biri:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Umåker med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Biri denne torsdagen så velger vi å spille uten banker i V5-spillet, og kan by på følgende objekter:

V5-1 : 9 Olzons Bodyguard – Her er det usikker form på de som blir mest betrodd, og vi velger heller å gå for en som er på vei opp i form. Draget vårt har fått to løp i kroppen etter pause, og den fullførte klart godkjent etter et upassende opplegg nå sist. På torsdag så vil den normalt sett få et bedre opplegg, og blir det bare litt tempo da så burde den være med å kjempe helt der foran. Blir etter vår mening aldeles for lite spilt. OBS!

V5-3 : 8 Overtime Frecel – Utvikler seg bra for tiden, og den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Gikk strålende etter galopp nest sist, og da viser den 17/1900m uten å få sjansen tilslutt. Nå sist så avgjør den lett etter et optimalt opplegg. Har nok en 16-tid i kroppen, og den er SPILLBAR i helt riktige omgivelser. MÅ BARE PRØVES HER!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 9 Tangen Faks – Her blir Torpa Jan enormt hardt betrodd etter et lengre avbrekk. Har fart til å leke med denne gjengen, men hvordan vil den henge i sammen om den må åpne 28 f 1000m? Vi er skeptisk, og velger heller å gå for en hest med TOPPFORM i kroppen sin. Tangen Faks har nå funnet stilen, og vi ser ikke bort ifra at Gunnar Austevoll kommer tidlig med vår vår tipsener. Da skal den klare favoritten få kjørt seg, og for oss er Tangen Faks det opplagte spillet i dette løpet!

V5-5 : 4 Luzifer – Var BRENNGOD i årsdebuten i fjor, og er den i nærheten av slike takter i dette billige lunsjløpet så vinner den lett. Rapportene på den er fine etter avbrekket, men trener Ottersen vil selvfølgelig ikke love noe seier så lenge det dreier seg om det første løpet for året. Topp sjanse, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.