Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi har en ny innholdsrik uke foran oss, og høydepunktet denne uken skjer på Leangen lørdag hvor det igjen er GULLJACKPOT I V75-SPILLET! Glem heller ikke at ukens V86-omgang går på Bjerke onsdag. Når det gjelder kveldens V64-omgang så kjøres den på Visby, og det er en spennende omgang hvor vi skal spekulere mot kveldens tyngste favoritter. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V64-1 : 1 R.K. Rainbow – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var MYE forbedret sist. Fikk da en drøy innledning i sporene, før den etter hvert fikk andre utvendig, som igjen ble til dødens. Knakk så ned lederen, 4 Stojweiler One, og vant veldig enkelt på et imponerende sett. Fra tet i kveld kan den umulig bli enkel å fange om den leverer som sist. SPILLES!

V64-2 : 1 Tottenham – Er egentlig en grunnkapabel vallak, og det skal bli spennende å se den teste MONTE for første gang i karrieren. Svante hadde neppe sendt denne til Visby om han ikke hadde trodd litt på den, og fra et interessant spor bak bilen så er vi på vakt. Prøves som en frekkis, men vi dobler naturligvis opp a-gruppen med gode 7 Selfie Brodde.

V64-3 : 3 Going For Gold Zaz – Fullførte fint bak to gode sist, mens den satt bom fast som fulltanket bak Selmer I.H. nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det skal bli spennende å følge den på sin beste distanse i kveld. Det vil overraske oss MYE om ikke Westerholm ønsker å kjøre litt mer offensivt nå, og spesielt med tanke på det korte oppløpet på kun 156m. Gikk 10,1 i fjor, og har altså en veldig fart i kroppen sin. Får tidlig tet, og leder dette lenge? SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 5 Love’em – Et småskummelt løp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vår ide er veldig humørbetont, og svinger MYE i prestasjonene. Har dog en sjeldent fin oppgave foran seg i kveld, og det skal bli spennende å se den i en BIKE for første gang. Er lynrask fra start, og med en BIKE så blir den ikke akkurat tregere… SPILLES!

V64-5 : 5 Global Appearance – Er en lovende 5-åring som årsdebuterer i kveld. Har et latterlig lavt grunnlag i forhold til den kapasiteten som den besitter, og den kan umulig bli enkel å ha med å gjøre i grunnlaget utover. Har hatt spor fem i volten en gang tidligere (31. juli), og da løste den fakta veldig bra ut før den feilet. Vi håper derfor at startøyeblikket går fint. I kveld rykker man dessuten skoene bak, og det gir et ekstra kick til de som takler en slik balanse. Taper neppe om den bare kommer seg OK avgårde, og den skal stå først på ranken i et løp hvor det er et klart skille på hestene.

V64-6 : 3 Gaylord AM – Er BEST i finalen, og på klart riktig vei i ny regi. Avsluttet hyggelig sist, og var nok ikke helt bunnskrapt i målgangen. Ventes ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og fra et nydelig spor bak bilen så må den regnes. 11 Kainai Goj – Er svært grunnkapabel, og spurtet riktig så positivt i årsdebuten sist. Er mer enn god nok på ren kapasitet, og blir det bare litt kjøring her så er denne skummel for noen og enhver.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.