*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi spekulerer mot storfavoritten i Bergen

Bjerke27052020. Anders US U.S. og kusk Pål Buer.

Anders U.S. og kusk Pål Buer. I kveld kommer de ut i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Småfrekk banker! Toppobjekter som må med på bongen! Går det kanskje mot en strålende kveld mellom de syv fjell?

10.09.20 18:12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Storfavoritten, 10 Ingbest (V65-5), er blitt strøket, og dette åpner kveldens V65-omgang opp. Etter å ha vært i tenkeboksen en god stund så landet vi til slutt på 2 Rigel Øyvind som vår beste banker. Vant med samme kusk tredje sist, og i kveld leder vel den rundt om? VI TROR DET! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 Anders US – Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og det har dermed blitt to smultringer. I et Derby-forsøk sist satt den vekselvis i dødens/andre utvendig, og fullførte fint med litt krefter igjen. I kveld blir det tet, neppe noen vil trykke opp fart utvendig, og vi er veldig inne på at Pål Buer kan får det billig med Anders US. Skal stå først, og vi tror mye på denne.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V65-bonger/systemer fra Bergen på Eksperten

V65-2 : 7 Verdals Susi – Er veldig på riktig vei nå, og den har vært positiv to ganger på rappen. Spurtet sterkt sist, hadde krefter igjen over mål, og på klokken stod det 27,5 s 300m. Her er det med få unntak billig i mot, og den kjemper om seieren om alt går riktig for seg.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V65-bonger/systemer fra Bergen på Eksperten

V65-3 : 7 Falco De Valny – Blir uhyre spennende å se med Tom Erik Solberg i kveld, og vi må bare varsle. Etter pause sist viste den 17,7/1900m etter å ha feilet på startsiden, og den var ikke tom på det. Greier Tom Erik Solberg å kjøre feilfritt innledningsvis her (er mest usikker nedover startsiden), ja, da skal de andre få kjørt seg. Slår til som en godbit?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-4 : 9 Alve Frøkna – Vant Rappfots Æresløp sist, og holder en fantastisk bra form. I kveld har den ikke veldig fine betingelser med hele 60m tillegg over det som normalt er en litt for lang distanse. Møter dog «ikke noe», og på speed er den helt overlegen. Tar ingen ansvar her så vil det bli gratis kontakt for Alve Frøkna, og da har den naturligvis en bra sjanse. Vi avstår uansett fra et bankerspill da dette ikke er den tøffeste hoppen i grunnlaget. Motivert, men…

V65-5 : 2 Rigel Øyvind – Med storfavoritten borte så ligger det veldig bra til rette for at Rigel Øyvind kan lede dette løpet rundt om. Var OK i nederlaget mot V.G. Prinsen fra tilsvarende betingelser som dette nest sist, men glem ikke at det var Lyssand som kjørte Rigel Øyvind da. Nå blir den enormt kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og han vant med denne tredje sist. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-6 : 5 Esperanza Trunoise – Har man gjort en veldig bra jobb med etter den kom til Bergen, og sist spurtet den sterkt i V75’en på en oppjaget sprint. Nå er motstanden billigere, og distansen passer dessuten bedre. Har en stor sjanse om alt går riktig for seg, og vi iler til med tipsnikken.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.