Lerum med V75-treff på flere siste info-bonger 1. februar!
Undertegnede laget to forskjellige siste info varianter på Åby, og på den ene av disse valgte vi å banke 14 Zenzero Jet (V75-5). På Eksperten ble det fullklaff for totalt 13 bonger med denne som banker, og prisen på bongene var fra Kr.1 000 (fem andeler a Kr.200) og helt opp til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750).Utbetalingen ble fra Kr.12 738 til Kr.13 170 på hver av disse bongene.

Lerum med V75-systemfullklaff fra Sverige 26. januar!
Undertegnede kom ikke i mål med de flate V75-bongene, men de tre systeme som ble levert gikk alle inn. Det største systemet (20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.25 316, mens systemene som var noe billigere (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.24 730,-. Nøkkelen for å komme i mål med disse systemene var Malkin (3-valg) som var en singel utgang for oss!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenLyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Eskilstuna innleder V64-uken med en meget spennende V64-omgang. Vi har jobbet godt i våre arkiv, og funnet frem HETE OBJEKTER som du vil like infoen på. Når det gjelder dagens beste banker så kommer den ut i V64-4, og vi tror på en SOLID sjanse for talentfulle 7 Radetzky som var smellfin i debuten for Djuse sist. Burde hatt mye mer penger på konto, og vi tror bestemt at denne vil gå raskt gjennom grunnlagene. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Lajos Fawör – Hadde vi hatt Ulf Ohlsson på denne, ja, da kunne vi «tatt av strikken». Da hadde nemlig dette vært et KANONSPILL! Vi snakker nemlig om en svært grunnkapabel traver som har fått to løp i kroppen etter et lengre opphold. Den var klart bra selv om den ble stum i steget tilslutt nest sist. Nå sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende bom fast for samme kusk som kjører i kveld. Er i utgangspunktet LYNRASK ut på volte, og får denne kusken lykketreff, ja, da er tetsjansene gode. Hadde faktisk bare 1,7% av innsatsene på seg når vi la ut tipset. TAKK SIER VI TIL SLIKT! 7 Sprucefields Go On – Blir kjørt av nettopp Ulf Ohlsson, og faren er at det er denne som får tet. Er nemlig kjapp i vei. Var dessuten klart bra på en tung bane sist, og formen virker å være veldig bra. SKAL MED PÅ ALT! Beste hesten i feltet er 10 Emotion Man, men et bakspor på en kjapp sprint trekker ned. Satt bom fast sist, og formen er stigende. Skal også med på alt. Disse tre skiller seg ganske klart ut. HER TAR VI EN SJANS OG KAPPER FAVORITTEN 6 Imilie Boko som ikke har imponert på slutten.

V64-2 : 3 Somone Skift – Er en ung hoppe under utvikling, og sist varslet den virkelig toppform. Ble da hindret litt underveis, og huket hjul TO ganger mot oppløpet. Altså TO GANGER! Tapte all fart, men spurtet knallbra når den kom seg løs. Gikk PIGG over mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Mats Holmstedt hadde et meget bra fjorår, og er spennende som kusk bak vår ide. OBS! Leter man helt ute på dypet, ja, da skal man plukke med 13 Pomypom. Har stortsett blitt kusket av Kay Mäkinen, og det er som å ikke ha kusk bak seg. Kom ut etter en lengre pause sist, og den spurtet ordentlig bra etter sene luker. Denne er fakta ikke så verst, og får den nye kusken til styringen her så har fakta denne form til å storskrelle i et billig løp som dette.

V64-3 : 5 Real Marke – Småskummelt sprintløp hvor det kan skrelle til. Vår ide holdt godkjent fra tet sist, og har nå fått fire løp i kroppen etter pause. Er LYNRASK fra start, den har fordel av sprint, og den er ikke ueffen om ikke innledningen koster for mye. Er dog ikke knallhard i skallen sin, og vi nøyer oss derfor med å sette den knepent først. 1 S.G.’S Accenta – Sliter litt med aksjonen sin, men spurtet strålende sist, og kom til mål med krefter igjen. Er veldig kjapp i vei, og fra dette sporet er den sikret et bra opplegg. Kan vinne om den bare fungerer skikkelig.

V64-4 : 7 Radetzky – Så rålekker ut i debuten for Djuse sist, og etter en avslutning i 09-fart kom den alene til mål. Fikk dog bløffe bort store deler av løpet, men vi likte den uansett skarpt. Vi har sett den fra et tilsvarende spor i volten i Finland, og der løste den kjapt ut. Feelingen er at den er MILEVIS bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og at den vil rase oppover i grunnlaget. Lar seg rett og slett ikke stoppe? Det blir som vanlig MYE spill på 5 Junior Le Soleil, og dette er en traver man holder høyt. Har vært tvers av i aksjonen i samtlige tre starter, og vi må se denne fungere bedre før vi får bedre tro på den. Skal kun med om man spekulerer mot vår soleklare favoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 2 Ronaldo Malibu – Blir rundens EKSTREME FAVORITT, men er egentlig det riktig? Debuterte for Mika Forss sist, og feilet i tetkjøringen like etter start. Er en grunnkapabel hest, men vi vil se denne prestere for Mika Forss før vi kjøper den som GIGAfavoritt! Motivert, men… 3 Coffine U.N.G. – Kommer ut etter pause, og den står nesten på kronen riktig inne i dette løpet. Rapportene er fine, men man tror uansett ikke på noe mer enn en bra premie. Vær dog OBS på at denne duger på sitt beste, den er veldig kjapp fra start, og burde få det fine løpet fra dette sporet. Kim Moberg har vunnet de to siste løpene hun har kjørt, begge ganger etter smyg, og begge ganger til brakodds i lukene. DET KAN SKJE IGJEN!

V64-6 : 13 Deux En Un – Var klart positiv etter pause nest sist, mens den ikke leverte som håpet sist. Er egentlig en veldig bra hest i dette grunnlaget, den er kjapp fra start, og fra et perfekt spor søker nok Kontio seg fremover direkte. Blir livsfarlig i et løp som dette om den leverer som nest sist. OBS! 8 Cuarto Käbb – Har hatt sine problemer, og fungerte ikke som best nest sist. Nå sist var den dog betydelig finere, og spurtet da meget bra etter sene luker. Hadde full spenst i målgangen, og vi gav den et pluss i kanten. Er mer enn god nok på ren kapasitet, og den plukkes tidlig på som altfor lite spilt. OBS!