Gå til sidens hovedinnhold

Vi spekulerer mot storfavoritten i torsdagslunsjen

Strålende lunsj fra Boden! Vi jakter flotte kroner, og spekulerer mot storfavoritten! Du blir vel med på moroa?

Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde, ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75 Påskebonanza - vi gir deg tips til samtlige omganger!
1. april Gävle :
V75-1 - 19.30 / Våre tips er klare torsdag klokken 10.00
2. april Färjestad : V75-1 - 15.00 / Våre tips er klare fredag klokken 09.00
3. april Halmstad : V75-1 - 15.00 / Våre tips er klare fredag klokken 18.00
3. april Forus :
V75-1 - 20.00 / Våre tips er klare lørdag klokken 10.00
4. april Romme : V75-1 - 16.20 / Våre tips er klare søndag klokken 09.00
I omgangen på søndag er det MULTIJACKPOT, og her ligger det minimum 4,9 millioner ekstra i sjuerpotten.

Boden sparker i gang en ny mnd, og vi er altså kommet til 1. april. I Boden er det fortsatt ganske kaldt, men det varsles likevel om gode baneforhold, og at man kan kjøre med valgfri balanse. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Everest Sisu – Var skuffende svak i årsdebuten sist, og presterte overhodet ikke som forventet da. Til denne starten rykker man skoene rundt, og leverer denne i nærheten av hva den kan, ja, da må sjansene være store. Var fakta såpass svak sist at vi antar at den ikke var helt frisk. Bongene dobles dog opp med 10 Rally Funny som er på vei mot storformen. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og hadde stått med to strake om ikke Ove A. Lindqvist hadde kjørt oppi en foranliggende konkurrent nest sist. Er ordentlig god på sitt beste, og må tas på alvor.

V4-2 : 1 Cardigan W.F. – Feilet med ALT igjen i stengt posisjon mot oppløpet sist, og den har virkelig funnet en fin form etter pause. Er trolig ytterligere forbedret til torsdagens start, og dukker opp på foto om den bare ikke blir fast. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 3 Russjkat – Her blir 2 Gladys Knight hardt betrodd, men vær litt OBS på at den gjør sin første start etter en ganske lang pause, og går dessuten fra is til grus… Vi spekulerer, og vår ide var smellbra direkte for sin nye trener sist. Ble brukt ganske tøft i sluttrunden, men vant likevel enkelt. Har en god del inne, og må tas på alvor. OBS!

V4-4 : 3 Swagger – Vi har en strålende V4-finale å glede oss til, og her er det ganske jevnt blant flere. Swagger er en traver vi holder HØYT på ren kapasitet, den er kjapp ut med volte, og pleier å være godt forberedt etter pause. Kan fort være en «sikker vinner» direkte, og vi iler til med tipsnikken!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.