PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenMicro Vick (11-valg - odds 36,89) - sjekket du vår info?
Under V86-omgangen 5. januar så advarte undertegnede for en ordentlig smellkaramell i spillet. Micro Vick hadde faktisk kun 1% av innsatsene på seg, og var helt uspilt. Vi hadde fakta god tro på dette supersjokket, og serverte følgende info:

V86-5 : 11 Princess Kloster – Har slitt litt med sykdom i vinter, men var frisk sist, og spurtet da sterk innvendig på oppløpet. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er lynrask fra start, og møter dønn riktig motstand. Tar en svært etterlengtet seier? 14 Micro Vick – Har ikke noe veldig bra rad, men den lyver, og vi er litt inne på at denne kan supersjokke om det skulle klaffe litt underveis. Kom til mål med krefter igjen sist, mens den spurtet meget bra etter hinder på veien nest sist. Viste 10,5 s 600m da. Får opp Christoffer Eriksson i kveld, og vi liker endring av kusk på hopper. Vårt helfriske motbud!

Gävle står for torsdagens V4-lunsj, og det er en interessant omgang som venter. Vi låser V4-2 på kun to hester, og garderer de tre øvrige løpene bredt. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 5 Lille Fröken Stöen – Blir hardt betrodd i innledningsløpet, og det er også snakk om feltes beste hest. Vant enkelt sist, men fikk det da kjørt opp i halsen. Er en humørbetont hoppe som vi tidligere har sett stoppe opp i banen om den blir brukt for mye underveis, og helt stoler vi ikke på denne. Er dog svært motivert, men vi tør ikke å gå ALL IN på den som en superfavoritt. Bak denne er det fakta jevnt, og her kan det skrelle ordentlig til om favoritten ikke har dagen.

V4-2 : 5 Zinon Dream – Best er 7 Likeaboss som jakter stolpe i programmet. Vær dog litt OBS på at den har våde vært syk og halt siden det siste løpet, og vi vil gjerne se den i banen igjen før vi går ALL IN. Vår ide utvikler seg fint, og spurtet riktig så bra sist. Viste da 13,1 s 800m. Skulle Claes Sjöström greie å ta seg til tet fra sitt trange spor i volten, ja, da skal det en meget god hest til for å knekke ned Zinon Dream. Vi låser dette løpet på kun disse to hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 B.W. Bille – Har fart til å blåse rundt et felt som dette, og den burde vært langt hardere betrodd enn hva den var når vi la ut dette tipset. Var faktisk kun et 2-valg da… Fikk vinne sist, og det var virkelig fortjent. Glem ikke at den feilet fra seg seieren i Gävle 5. oktober, og da hadde den travet ca 22,9/1640ma. Er lynrask fra start, og feilfritt tror vi ikke den taper. Skal stå soleklart først på ranken. Vi så 1 Järvsö Micke i prøveløpet, og vi likte den i førsterunden. Vi likte den dog mindre i andrerunden, og den hang tøm til slutt. Er veldig grunnkapabel, og får stå som en aldri så liten outsider når den her debuterer for sin nye trener, og gjør det etter et lengre avbrekk.

V4-4 : 7 Driverlane – Spurtet voldsomt sist, og avslørte en herlig form. Har blitt strøket inn ett spor, og mye tyder på at den suser tidlig til tet. Da er dette hesten å slå, og den skal stå først på ranken. Har dog ved noen anledninger vist seg å være noe «bløt», og har den en slik dag her, ja, da kan den være i trøbbel. Vi plukker med oss litt skrellobjekter i jakten på flotte lunsjkroner.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.