Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Høydepunktet denne mandagen skjer på BIRI KLOKKEN 18.15 hvor det altså er JACKPOT I V65-SPILLET! Hele 579 973 ekstra ligger i sekserpotten, og de skal vi være med å kjempe om. Her skal det dreie seg om V75-omgangen til Hagmyren, og dette er en utfordrende omgang med stort potensial. Vi banker 6 Qiulius On Stage (V75-6), og må bare tro mye på tidlig tet og slutt for den. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 4 Frivoll Galilei – Har møtt betydelig bedre hester enn dette på slutten, og den har fakta blitt ganske hardt matchet direkte etter pausen. Spurtet riktig så fint sist, og da hadde vi 25,4 s 400m på klokken. Har hatt svært godt av et par blåsere i kroppen etter pausen, her er det MYE billigere i mot, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro en hel del på denne.

V75-2 : 10 Global Boost – Dette er et dårlig løp, og det skal ikke veldig mye til for å vinne her. Vår ide var tapper i nederlaget nest sist, og gjorde da et solid løp. Sist ble den sjenert til galopp startsiden, og dermed var den dagen spolert. Her er det altså BILLIG i mot, og den må ha en stor sjanse om alt går riktig for seg. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 1 Angedölen – Her blir 2 Bork Linda knallhardt betrodd, men vi vil gjerne se denne etter pause før vi går hardere til på den. Vår ide har oppført seg som om han har lyst å starte på Bro Park, og ikke på en travbane. Nå har dog Olle Alsen gjort om på treningen i vinter, og den så fin ut i prøveløpet sist. Det gikk ikke så fort, men den fungerte, og vi er fakta litt spent på den før denne oppgaven. Viste 31/1800m etter galopp 10. august i fjor, og den har OK fart i kroppen sin. Leder dette lenge om den bare kan greie å skikke seg!

V75-4 : 9 Messiah – Spurtet voldsomt fra en beskjeden plass i køen sist, og varslet virkelig toppform da. Er neppe noe dårligere til denne starten, motstanden skremmer ikke, og vi tror på en bra sjanse! 3 First Ideal Man – Ble det feil for sist, men den var heller ikke helt på topp da. Er en grunnkapabel hest med riktige betingelser foran seg, og den er god nok å skrelle om den bare finner litt form.

V75-5 : 11 Mino Tabac – Fullførte meget bra etter en reise utvendig sist, og det er en hest som har styrken i orden. Distansen i ettermiddag passer derfor midt i blinken. Femte sist var den meget tapper fra dødens over en tilsvarende distanse som dette, og da tapte den kun for gode Tangen Svenn. Motstanden her skremmer ikke veldig, og det er en gåte for oss at denne var et SISTEVALG når vi la ut tipsene. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 6 Qiulius On Stage – Vant relativt enkelt fra tet sist, og var bra direkte etter pause. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og den går nok ned mot 14,0 om nødvendig. Bør ha en hel del å hente i tiden fremover, og med gode rapporter i ryggen før denne oppgaven så kan ikke vi gjøre annet enn å anbefale et bankerspill. ALL IN!

V75-7 : 5 Athos Dei Greppi – Tror vi MYE på i finalen, og er klart inne på at den ikke lar seg stoppe om bare alt går riktig for seg. Vi så denne i Italia tredje sist, og der jogget den altså 12,3 med ALT IGJEN OVER MÅL! Debuterte for Felicia Molin nest sist, men da ble det feil, og den var dessuten ikke rigget til. Var MYE forbedret sist, og gikk en sterk sluttrunde da. Vi hadde 12,8 s 800m på klokken, og den var ikke tom på det. Til denne starten rykker man skoene bak, og NÅ er distansen dessuten den riktige. Er LYNRASK fra start når den blir laddet med, og om den ikke blir aldeles for het så må sjansene være gode for tidlig tet og slutt. MÅ BARE PRØVES MOT STORFAVORITTEN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.