Gå til sidens hovedinnhold

Vi spekulerer mot storfavorittene i kveldens V86-omgang fra Sverige

En særdeles spennende V86-omgang venter i kveld, og dette er en omgang som fort gir meget solid betalt. Vår beste banker i omgangen kom til mål som absolutt fulltanket sist...

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 500

Kveldens V86-omgang blir kjørt på Bergsåker og Solvalla. Det er ingen spesielt enkel omgang dette, og det vrimler ikke akkurat med bankere. Vår beste banker i denne omgangen kommer ut i V86-3, og det løpet bør 3 Twinkle Face ta seg av. Så lekker ut etter en liten pause sist, den har trukket et perfekt spor bak bilen, og har en solid sjanse om den leverer som vi håper. BANKER! Våre fyldige vurderinger er som følger:

V86-1 : 10 Weco – Et ganske svakt innledningsløp venter, og det er naturlig å gå etter de beste trenerne i løp som dette. Daniel Wäjersten (24% seire i 2021) har igjen hatt et sterkt år, og kommer her ut med en traver som enda ikke har tapt. Vant enkelt sist, og jogget da en lav 15-tid. Wäjersten tror på sin springer, og med tempo kan den umulig bli enkel å stå i mot. Skal stå først, og vi tror mye på den. 11 Gittans Angel – Holdt sikkert unna fra tet sist, og gjorde det OK etter en liten pause. I kveld blir det på med en BIKE for første gang, og det vil løfte den ytterligere. Motbudet.

7 Katri P. Boko –
Var meget god sist, og også tapper i nederlaget nest sist. Er en god hest i grunnlaget, men fra dette sporet er det vingelrisk, og vi ranker den derfor ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 10 B : 11-7-1-4-6-9 C : 5-2-3

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 500

V86-2 : 6 Global Undecided – Er på vei mot superformen, og den er spillbar i kveld. Spurtet enormt bra sist, og kom til mål med masse krefter igjen. På klokken hadde vi 08,8 s 800m. Distansen passer perfekt nå, og mot en ikke akkurat veldig tøff gjeng så tror vi på en meget fin mulighet. 5 Pinto Bob – Er hesten i feltet som har kapasitet å utfordre om den har dagen. Var dog ikke på topp i sin siste start, og kommer her ut etter en liten pause. Blir derfor kun et 2-valg for oss.

4 Empire Garbo –
Er noe bedre enn raden, og spurtet fint med krefter igjen sist. Er ikke ueffen om favorittene skulle være noe under pari.

Vår rangering : A : 6 B : 5-4-1 C : 2-3-7

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 500

V86-3 : 3 Twinkle Face – Så veldig fin ut etter pause sist, men den fikk aldri sjansen da. Passerte mål med masse krefter igjen, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Sybille Tinter mener den er best med ryggløp, men statistikken viser noe helt annet. Er meldt med sko rundt, og det er på den balansen den gjør sine beste løp. Lar seg rett og slett ikke stoppe i kveld? 5 Clockwork – Har møtt de beste i årgangen, og det skal bli spennende å se den mot litt eldre hester. Var ikke på topp etter pause sist, men hadde nok også godt av det løpet i kroppen. Er svært speedig når den får smyge med, og skal passes nå.

4 Firewire – Fullførte klart bra mot MYE bedre hester enn dette sist. Til denne starten rykker man skoene rundt, og den er en tenkbar skrell om den fortsetter sin fine formoppsving.

Vår rangering : A : 3 B : 5-4-7-6-1 C : 8-2-9

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 500

V86-4 : 4 Perpetuate – Blir ekstremt hardt betrodd i kveld, og den kan naturligvis vinne dette. Kommer med flott form, og den har vært god på slutten. Vær dog litt OBS på at den er noe variabel, og har aldri vært helt til å stole på. Vi avstår derfor fra et bankerspill mot ganske tøff motstand. 9 Mellby Illusion (denne ble strøket onsdag) – Var ikke som best i et forsøk til Derby sist, men er den som nest sist, ja, da skal noen og enhver få noe å bestille. Spurtet da knallbra i et løp som Önas Prince vant, og på klokken stod det 09,8 s 800m med krefter igjen. Er egentlig en knallgod hest, og alt annet enn sjanseløs her. 1 Comand – Er en traver som Robert Bergh holder svært høyt, og han trodde bestemt at den skulle være noe for Derby. Kom ikke til Derby, men viste sist at den er ordentlig god. Gikk da 11,8 s 800m, og avgjorde sikkert. Blir ikke sporet en felle så dukker den opp på foto.

Vår rangering : A : 4 B : 1-3 C : 11-10-2-7-6-12-5

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 500

V86-5 : 3 Bowling Orlando – Ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist, mens den holdt unna for knallgode hester nest sist. Blåser normalt til tet, den går en 14-tid, og blir alt annet enn enkel å plukke ned da. SPILLES!

1 Open Sky –
Spurtet voldsomt etter sene luker sist, og rakk frem til seier. Hadde det samme sporet i volten da, og løste dårlig. Løser den slik her så er den helt sjanseløs å svare ut vår ide, og dermed skal storfavoritten få kjørt seg. Motbudet. Disse to skiller seg klart ut. Garderer man først videre så er løpet vidåpent, og veldig jevnt.

Vår rangering : A : 3 B : 1 C : 5-10-9-8-13-11-2-12-14-6-7-4

V86-6 : 3 Genta Oh Ja – Er normalt helt klink her om den går feilfritt. Feilet som helt fulltanket i stengt posisjon mot oppløpet sist, mens den feilet med grepet på oppløpet nest sist. Tredje sist viste den 11,7/2100ma etter at den feilet seg bort før bilen slapp feltet. Det blir med sko på alle fire i kveld, og det vil normalt gjøre den mer stabil. SPILLES!

9 Modern Times – Var ikke på topp sist, men hadde visst ingen fordel av den lange reisen, og da velger ikke vi å vektlegge innsatsen for hardt. Spurtet meget bra i kulissene nest sist, og det løpet ble vunnet av knallgode Global Bred To Win. Står i et spennende smygspor, det blir første gang skoløs, og garderer man vår ide så er dette den første man plukker på. 4 Bridge Maid – Er klink spesiell, og nest sist brøt den seg bare ut etter ca 900m. Satt da i tet, og det var en svært spesiell oppførsel. Sist var den positiv, og den har flott form. Nå blir det skoløs på alle fire for første gang, men vær altså litt OBS på at den har sine nykker.

Vår rangering : A : 3 B : 9-4-6-10-1-11 C : 7-8-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 12 Kalashnikov – Fikk det gratis når Remarkable Feet umulig kunne ha vær frisk sist, men var uansett positiv, og vant med krefter igjen. Viste 13,0/3000m etter startgalopp nest sist, og har altså funnet formen nå. Distansen i kveld er den riktige, og dette er en traver som virkelig går til mål om den bare får litt tempohjelp. SE OPP! 3 Harper Seabrook – Avgjorde sikkert foran knallgode One Kund Of Art sist, og utvikler seg ordentlig bra. Står riktig til i dette løpet når det gjelder motstand, og fra et perfekt spor er den tidlig på vår rank.

2 Berra Steel –
Var satt opp for et forsøk til Derby sist, men var under pari der, og ofte får hester en reaksjon etter de er satt opp for viktige løp. På sitt beste duger den, men denne gangen er vi altså litt usikre på favoritten, og ranker den ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 12 B : 3-2-9-1 C : 8-11-10-6-7-5-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 8 Bramante Ors – Har fått elendig betalt for sterke innsatser, og snart må vel denne få vinne? Var meget tapper i nederlaget mot knallgode Even Steven sist, mens den også nest sist var tapper i nederlaget. Tredje sist spurtet den voldsomt bak Even Steven, og da viste klokken 09,9 s 800m. I kveld ryktes det om skorykk for første gang i Sverige, og når vi la ut våre tips stod den oppført uten sko fremme. Er dessuten kuskeplusset med Magnus Djuse, og dette kan vise seg å være kveldens beste objekt. SE OPP!

12 Balboa Lux – Har ikke gjort mange dårlige løp i Sverige, og den har igjen en bra mulighet. Holdt sikkert unna sist, og var god med tanke på at den var vel hissig. At det nå blir et løp bakfra er fort kun et pluss. Kommer lengst ute i banen, og feller samtlige?

Vår rangering : A : 8-12 B : 10-11-2-3 C : 6-5-4-1-9-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen