*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi spiller banker direkte

Foto: hesteguiden.com

Espen Ski får bankertilliten bak gode Red Eishin i V5-1 på Øvrevoll. Sjekk våre galopptips.

Sportspills meny torsdag
Lunsjtrav Bjerke: Nye gevinster i dag?

Trav Klosterskogen: Duen får kamp

Oddstips: Vålerenga får bank i Stavanger

Det er vanskelig å finne en solid bankerkandidat denne løpsdagen men vi prøver med 2 Red Eishin i første avdeling. Hun har vært god i hele år og skal normalt vinne dette løpet. Hun har tre seire så langt og har vist god kapasitet i storløp denne sesongen. Med Espen Ski på ryggen burde alt ligge til rette.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1 - Norsk mesterskap for 3-åringer. 1600 meter. Dirt-track. Aldersvekt.
2 Red Eishin har vist fin form denne sesongen og har vunnet tre ganger på gressbanen. Dirt track burde ikke være noe problem. Hun har vunnet både Norsk Rikstoto Grand Prix og Forsommerløp for treåringer i år og er en hest for storløpene. Dagens banker. Ønsker man å gardere er 5 Favoritten og 8 Royal Games er begge hester som har kapasitet men jeg tror de får problemer med å slå 2 Red Eishin. 1 Milly var tredje i Dansk Oaks som var en god prestasjon men i dag er distansen for kort til at hun kan hevde seg.

V5-2 - Høstfinale stayer. Sølvdivisjon. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
Et jevnt oppgjør med mange gode, formsterke hester. 4 Well Fitted har vunnet to strake senest på Täbys dirt track bane. Står distansen og er en hest som fortsatt kan utvikle seg. Har en god mulighet her. 8 Pilgrim er i form og skal ikke glemmes. 5 Mikkelangelo har møtt gode hester gjennom det meste av sesongen. Var fjerdehest etter Without Fear i siste start. Har fått på blinkers for første gang og det kan ha en positiv effekt . 3 Northern Pal går ofte gode løp på høsten og 2 What Budget og 7 Court Circle skal heller ikke glemmes. Helgardering kan være løsningen i dette løpet.

V5-3 - Amatørryttere. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
2 Delily var tilbake etter pause 19. oktober og vant direkte. Kan gjøre det igjen. 6 Aylar går stort sett jevnt som en klokke men har vist litt bedre prestasjoner i det siste. Kan utmerket godt vinne løpet. 7 Pannacotta var knepent slått av 2 Delily i siste start og er en utfordrer. 10 Requested har dyktig rytter på ryggen og skal ikke glemmes.

V5-4 - Go For It løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
To hester skiller seg ut i dette oppgjøret. 1 Equito Hill var helt overlegen over samme distanse 6. oktober. Det var et litt merkelig løp og vi stoler ikke helt på at han kan gjenta bragden. Garderer derfor med 7 Send An Invitation som er i god form og kan avslutte årets sesong som han gjorde i fjor med en rekke gode plasseringer.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5 - Høstfinale miler. Bronsedivisjon. 1600 meter. Dirt-track. Handicap.
1 Theodorich viste brukbar form i siste start da han var annenhest over dagens distanse og må med på bongen. 7 Cool Match vant sist onsdag og kan utmerket godt gjenta den prestasjonen. 6 Archived har hatt en trist sesong så langt men kan atskillig bedre. I dette selskapet må han ha en god mulighet. 3 Parbold Hill har vært brukbar i de to siste startene og skal ikke glemmes. 4 William Hepburn har startet jevtn og trutt i det siste og går ofte gode løp. Kan ikke utelukkes selv om han møter bedre hester enn vanlig.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 1:
Nyimporten 6 Cool Water Oasis skal være mer enn god nok til å vinne dette løpet. Har tre annenplasser fra England og har gått bra på dirt track. 2 Bentley skal klare annenplassen foran 4 Silvani.

Løp 2:
3 Cassano har hatt en flott 2-årssesong og skal normalt vinne dette men toåringer kan være litt ustabile. 6 Sienna viste god klasse i siste start og er en reell utfordrer. 5 Brat Camp skuffet i Sverige men da gikk det for fort fra start. Med et normalt løpsopplegg er han med på trippelen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag