Gå til sidens hovedinnhold

Vi spiller bankerfritt i mandagens V4-lunsj i Østersund

Norske Bekke Stjernen utfordrer storfavoritten Järvsö Neo i V4-2 i dagens V4-lunsj i der vi spiller dobbeltbanker i nevnte løp.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En ny herlig trav-og galoppuke står foran oss og til helgen venter den store travhelgen på Jarlsberg med trav både fredag, lørdag og søndag. Det er V75 både lørdag og søndag med Ulf Thoresen Grand International som det store sportslige høydepunktet søndag, som også byr på internasjonal V75. Torsdag er det gedigen V75-omgang i Halmstad med Sprintermästaren og tirsdag er det V75-omgang på Leangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag som byr på en flott V65-omgang på Klosterskogen i kveld og en likeledes flott V64-omgang på Mantorp. Mandagen innledes med V4-lunsj fra Østersund.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V4-lunsjen i Østersund, der det som vanlig er spillestopp kl 12.20. Rolf Lerum har en velfortjent ferieuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. Snoken spiller bankerfritt i V4-lunsjen i Østersund i dag, og byr på dobbeltbanker i V4-2.

Trønderen utfordrer storfavoritten
Jan-Olov Persson har en bråte med vinnerhester på sin stall og treårige 9 Järvsö Neo er blant disse. Fire starter har gitt tre seire og B.W. Modde-sønnen blir stor favoritt også i dag. 1 Bekke Stjernen har innledet karrieren flott på Leangen og vunnet to av seks løp i år. Får opp dyktige Per Linderoth som gjestekusk i dag og står på strek i V4-2 i dag og dermed 20 meter foran den store favoritten. De to hestene skiller seg klart ut i V4-2 og blir vår dobbeltbanker.

Dunder har DD-bankeren
Robert Dunder har fått et løft etter at han flyttet sin trenervirksomhet til Bergsåker og Dunder har to av favorittene i dagens V4-lunsj. Hans klart beste vinnersjanse er med 8 Albert Zonett i V4-3/DD-1. Står med tre strake seire og selv fra et litt kinkig åttendespor i dag, er 8 Albert Zonett en meget motivert favoritt og blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.