Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V4-omgang fra Ålborg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ålborg sparker i gang en ny innholdsrik uke, og det store høydepunktet denne uken skjer på lørdag hvor det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Bjerke. Når det gjelder dagens V4-lunsj til Ålborg så er den veldig jevn/åpen, og på Andelstorget spiller vi bankerfritt. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 2 Gadira – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, trengte nok det løpet, men gjorde det uansett OK. Dette skal være en bra hest i grunnlaget, her er det med få unntak billig i mot, og feilfritt må sjansene være gode. SPILLES!

V4-2 : 5 Ever So Clever – Blir ekstremt hardt betrodd her, og det kan naturligvis bare være slik at den sitter tidlig i tet, og siden er dette over. Vi ble dog ikke veldig imponert av den sist, og da var den altså klart slått av 8 Gin Flame… Favoritten skal stå først fra sitt perfekte spor, men vi tør ikke å banke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 4 Epidot T.T. – Er ikke stabil, men den har ikke så verst kapasitet, og kan skrelle i et løp som dette. Gikk fint etter startgalopp sist, og formen er slett ikke verst. Får opp skrellkusk Casper M. Nielsen nå, og da skal man alltid være litt ekstra på vakt. Settes helfrekt først i et løp som ellers er svært jevnt.

V4-4 : 8 Fredrik H.S. – I finalen er det VIDÅPENT, og her er få helt sjanseløse. Ideen vår var hardt betrodd i comebacket sist, men da ble det galopp direkte. Dette er en bra hest i grunnlaget, og den duger her om det bare løser seg fra et dårlig spor. Settes knepent først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»