*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi spiller bankerfritt i V4-lunsjen

Leangen15072019_Mats E Djuse vant løp 2. med Etosha Boko_foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

Mats E. Djuse er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

Umåker sparker i gang en ny uke med en spennende V4-omgang! Vi byr blant annet på et HETT objekt som så helt lysende ut etter pause sist...

28.09.20 08:31

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Umåker innleder uken med en herlig lunsjomgang mandag. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 6 Lupin Håleryd – Har en svært passende oppgave foran seg i innledningsløpet, og dette kan fort dreie seg om tidlig tet og slutt. Holdt fullt godkjent fra tet etter pause sist, og leverte da en fin innsats. Er trolig klart forbedret med den blåseren i kroppen, distansen er intet minus, og vi må bare tro på en bra sjanse. SKAL STÅ FØRST PÅ RANKEN!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V4-bonger/systemer til Umåker på Eksperten

V4-2 : 6 One Of Us – Et ganske svakt løp venter, og her er det et visst skille på hestene. Vår ide fullførte positivt fra dødens sist, og er ikke så verst på ren kapasitet. Nå har den fått dette løpet etter en liten pause, den er kuskeplusset med Mats Djuse, og i et løp som dette burde denne være HET! SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 3 Superdry Pellini – Er vel ingen hest vi liker veldig godt, men på sitt beste er den slett ikke verst, og i et billig løp som dette duger den normalt godt. Ble sittende fast etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen. Her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, den blir solid kuskeplusset, og fra et nydelig spor må sjansene være store. SKAL MED PÅ ALT!

V4-4 : 6 S.G. Charpentier – Er BEST, og leverer den som den skal, ja, da er sjansene gode i finalen. Trakk seg riktignok noe fra tet sist, og var vel ikke mer enn den måtte være da. Her er det ikke veldig tøft i mot, og fra eventuelt tidlig tet blir den ikke enkel å slå. 1 Zooropa – Ble sittende bom fast som PIGG etter pause sist, og vi likte det vi fikk se. Er en grunnkapabel hoppe som må med om løpet garderes!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.