Vi spiller bankerfritt på Biri

Foto: Hesteguiden.com

Sjekk V5-tipsene og lever kupongene her.

Dagens tipsmeny:
V75: Store penger på gang?
Jarlsberg: Tar årets tiende seier
Øvrevoll: Home Straight er en vinner
Odds: Moa scorer igjen

Både Jarlsberg og Biri byr opp til dans denne fredagen, og det betyr at spillerne kan glede seg til to fine menyer innenfor V5-veddemålet.

Sjekk våre Biri-tips og lever kupongene her!

Bankerkandidat i V5-1
Vi vurderte lenge å spille 7 Bokli Pia banker i V5-1, men hoppa har ikke vært som best i de to siste løpene. Riktignok galopperte Bokli Pia fra seg seieren sist på Leangen, men hun travet heller ikke helt hundre ved den anledningen. Det er ingen som svarer henne fra start, men fredagens distanse er neppe noen fordel for hoppa, selv om hun har vunnet fire av karrierens seks seire på denne distansen. Men det var tidlig i karrieren. Det finnes tre klare motbud, i form av 5 Brendli Stjerna, 9 Juve Maja og 10 Vilja Vilter.

Juve Maja gjorde et flott løp i kvalifiseringen til hoppe-Derby og spurtet fint til tredje og gikk likt i mål med Lomepia. En såpass bra hest som Vill Dina ble spurtslått ved den anledning. I selve finalen møtte hoppe for gode hester, og tilbake i sitt vanlige grunnlag, er det fin vinnersjanse. Vi tror muligens enda mer på 10 Vilja Vilter. Formen er kraftig oppadgående for Eng Svarten-datteren og denne dama går til mål. 5 Brendli Stjerna var god vinner i et løp under Jarlsberg Grand Prix-helgen, men har bare tøyset etterpå. Og er den siste som kan vinne dette løpet.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Kun to hester
I den andre avdelingen spiller vi to hester, den sannsynlige tethesten 1 C.C. Crystal Jet og 2 Sunray Shadow. Førstnevnte fikk et tungt løp i et treårs-løp på Bjerke sist og galopperte som slagen hundre meter fra mål. Det var mot en helt annen verden av hester enn han møter nå. Geir Vegard Gundersen rader opp seire på Biri og treffer nesten alltid fra start enten det er bilstart eller volte. Kun en hest imot, og det er altså Sunray Shadow. Vi ble mektig imponert over fireårshoppa sist fredag på Jarlsberg. Hele sisterunden først i tredjespor og likevel kjempet hoppa helt inn, og tapte for gode hester da. Kan neppe utfordre C.C. Crystal Jet fra start og så får vi se hvordan kusk Øystein Bjørnstad disponerer hoppa underveis.

Annonse: Grøstad med en fantastisk V75-banker på gang - senker 70-80 prosent av spillerne!

Svært uoversiktlig
I V5-3 er det vesentlig mer utfordrende å være spiller. Kaldblodshester i lavt grunnlag på Biri, og her kan det smelle. Kapasitetsmessig tror vi 2 Teigen Vinn er klart best, men han galopperte flere ganger sist. Gundersen tilbake som makker nå og vi setter 5-åringen først. 10 Striks kjøres av Mari Sørensen, det er fortsatt et drawback. Men Striks er ordentlig tøff i sisterunden og går til mål så det suser. 1 Skøylill står alene på strek, så får vi se om det finnes noe stridsmoral i den egenrådige Ravn Jahn-hoppa. Ellers vrimler det av outsidere i form av 7 Lille J.'S Ylva (ledet lenge sist), 9 Dag Svarten (entaktet, men sterk), 12 F.H. Eiken (ville ikke kjempe nedover oppløpet sist, men løp i kroppen nå), 3 Øyfrisk (dersom kusken treffer fra start) og 6 Alvine S.K. (med optimalt smygløp).

Sportspills V5-tips finner dere her!

Herlig ekvipasje
2 Vinning Tor og Eldar Harviken er en plusssfaktor i banen for oss som liker litt uortodokse travløp. Sist var Vinning Tor kanongod over full vei og tok sin første seier for året. Enda bedre betingelser fredag med andrespor bak bilen og sprint. Ikke utenkelig at Vinning Tor legger på til to strake seire, men det er en lunefull ekvipasje dette. Uansett favoritt. 5 Dorr Valentin har et fint løp denne fredagen, er blitt bedre på sprint etterhvert, og gjør sin andre start for trener Karoline Krogh-Hanssen. 4 Jily kan muligens få ryggen til Vinning Tor underveis, det kan bety perfekt opplegg. Selv om formen er usikker. 8 Frønes Arne har opplevd en ny vår i høst, men fra åttendespor må kusk Geir Vegard Gundersen bruke alle sine triks for å vinne dette. 7 Hornnes Tiril har et fint løp, og så henger vi på 3 Lannem Jerven (helt fantastisk variabel) og 9 Høiby Knoll (fartsfylt herremann fra smygspor) helt der ute på kupongen i jakten på en karamell.

Tre vinnerkandidater gjør opp i V5-5, der vi setter 3 King Volo først på sporfordel, men ikke på form. King Volo så lysende ut ved et par anledninger i fjor, men har ikke vært i nærheten av å følge opp i år. Men fredagens oppgave ser så lekker ut på forhånd, at Mikkelborg-traveren må få tipset. 9 Cyr On har gjort flere fine løp i Norge dette året, fra spor ni kan Gunnar Austevoll få et fint løp og spille ut speeden til slutt.

5 Zeppelin Boko har allerede vunnet fire løp i år, flere av dem på en overbevisende måte. Kommer nå etter snaue to måneders pause og er selvsagt mer enn god nok mot denne gjengen, men risikerer å måtte vandre utvendig for King Volo. 11 Commander in Chief har ikke overbevist den siste tiden, og vi dropper derfor vallaken fra kupongforslagene. 7 No Mercy Simoni kan litt, men langtra nok her. Resten av hestene i dette feltet står ikke engang på venteliste.