Gå til sidens hovedinnhold

Vi spiller bankerfritt på Forus

Våre litt større bonger er uten bankere! Hett objekt gjør livet surt for favoritten? Du blir vel med oss i jakten på en herlig V65-opptur på Forus?

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger 24. februar
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Lerum med supertips på V65 i Bergen 17. februar - kr 1 800 ble til kr 54 402
Det ble ikke spesielt lettløst i Bergen denne onsdagen, men undertegnede var igjen riktig på det i Bergen, og det ble dermed solid "påfyll" for de som tok rygg. Hubert B.G. innfridde som en soleklar banker, mens "smellen" Polar Rocky (6-valg) stormvarslet vi for. Det største V65-forslaget (innl.pris kr 1 800) satt som det skulle, og betalte ut knallfine 54 402 kr.

I V4-spillet ble det også en solid opptur, og det største V4-forslaget (med innl. pris kr 1 080 betalte ut svært solide 28 606 kr.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Forus byr på en interessant V65-omgang i kveld, og vi jakter tusenlappene med et par virkelige solide godbiter. Våre litt større bonger er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 2 You Love – Er spillbar i kveld, og her må man være på vakt. Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og det har virkelig den trengt. Satt fast sist, og kom til mål med krefter igjen da. Vant ETT løp i fjor, og det kom over nettopp denne distansen (21.01.2020). Gikk da 17,2, og går den noe tilsvarende her så blir den ikke enkel å ha med å gjøre. I kveld ønsker vi å se en offensiv Tom Erga som virkelig går for det! SE OPP!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V65-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.750.

V65-2 : 4 Diesolo De La Lune – Blir hardt betrodd i dette monteløpet, men vær OBS på at den kun har blitt ridd intervaller på i trening, og egentlig ikke testet noe veldig. Er feltes i særklasse beste hest, men vi liker ikke å gå ALL IN på hester som debuterer under sal, og nøyer oss derfor med å kun sette den først og avstår altså fra et bankerspill.

V65-3 : 3 Ask Viking – Har et gaveløp foran seg i kveld, rapportene på den er fine etter en liten pause, og fungerer den bare som den skal, ja, da taper den neppe et løp som dette. Er en veldig motivert storfavoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-4 : 8 Langlands Gnisten – Dundret unna i tet sist, og vant enkelt på en 30-tid. Gjør den noe tilsvarende her, ja, da kommer det fort en ny seier, og også dette er en motivert favoritt. Velger man å spekulere så se litt opp for 4 Opseth Mjoll som ikke var tom når den feilet bak Langlands Gnisten sist. Kan fort være ytterligere forbedret med løp i kroppen, og den er en tenkbar skrell.

V65-5 : 5 Rebellion D.E. – Gikk et meget bra løp fra dødens sist, og har virkelig løftet seg mye. Vant enkelt fra tet fjerde sist, og vi er litt inne på at dette igjen kan dreie seg om tet og slutt. Kan nemlig ikke få spesielt mye bedre betingelser enn dette… SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-6 : 4 Troll Sterk Solan – Vi er ikke veldig glade i hvite hester, men det er uansett liten tvil om at Djøseland har en talentfull traver i Troll Sterk Solan. Var meget god i årsdebuten sist, og den vinner dette om den bare går feilfritt. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å banke den.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.