Vi spiller Didrik

Foto: Hesteguiden.com

Øystein Tjomsland er som vanlig godt forspent med kapable treåringer og Tangen Didrik er ikke noe unntak.

Sportspill opplevde en fantastisk lørdag på Forus sist helg, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230.000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650.000 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag sa det pang igjen, Espen Edvardsens største V75-forslag her på Nettavisen gikk inn med sju rettre og en bråte seksere og betalte tilbake ca 13 000 kroner. På Eksperten ble det aldeles vilt. Hele 32 av Nettavisen/Sportspills andelslag gikk inn med sju rette som hver seg betalte tilbake ca 12500 kroner.I tillegg ble det en rekke seksere utover dette og totalt sopte vi med oss ca 400.000 kroner fra lørdagens V75 på Biri.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Espen Edvardsen leverte også strålende tips til Bjerke onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107.897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162.700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Bare den siste uken har Nettavisens traveksperter spilt inn over 1,3 millioner kroner på Eksperten. Mandag er det herlige jackpotkroner å spille om både under V65-løpene på Leangen og ikke minst under V64-løpene på Mantorp. På Leangen er det 494.558 kroner ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fem rette på Biri søndag. På Mantorp er det hele 1.633.460 SEK ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fire rette på Åmål søndag.

Innleveringsfrister Forus
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Norsk dominans på Dannero
Men før dette skjer mandag kveld, skal vi gjennom både V4 fra Dannero og lunsjtrav fra Forus. Mandagens lunsjomgang på Forus holder bra klasse både sportslig og spillemessig. Flere storfavoritter er på farten, men all den det er usikre rapporter på 11 Fast Hooves i V5-3, synes vi det er all grunn til å spekulere i det løpet.

Yngst - men best
6 Tangen Didrik er kun tre år, og møter eldre konkurrenter i V5-2. Det tror vi betyr lite for Øystein Tjomslands flotte treåring, som har galoppen som sin verste fiende. Hesten kom strålende tilbake etter startgalopp på Leangen nest sist og hadde trolig vunnet uten galoppen 800 meter fra mål, mot gode svenske konkurrenter på Bergsåker i sin siste start. Møter aldeles ikke avskrekkende selskap på Forus i ettermiddag og Tjomsland er optimist. Det er vi også og vi bankerspiller i V5-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre prosent - er det mulig?
I V5-1 kommer alt spill til å havne på 1 Sune Palema og 3 Artistic Ås. Det er veldig sannsynlig at Øystein Tjomsland sitter i tet ut av den første svingen med Artistic Ås. Men vi er fortsatt ikke sikre på at hesten presterer best fra den posisjonen og værer at det kan bli stive bein siste 100. Og da kan det skje litt av hvert dersom Westergaard sitter i saksen med Sune Palema. Nå har ikke 7 Pinball Wizard vært seg selv det siste året, men når den gedigne ex-vinnerhesten kun er markert på 3 prosent av de innleverte kupongene, skal han med på kupongene i ettermiddag. Fem måneders pause kan har gjort godt. I et løp med enorme kryssforskjeller og favoritter med litt tvilsom form betaler vi for alle på det største forslaget.