Vi spiller en frekkis på Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com

Tredjevalget Fabian blir vårt holdepunkt på Øvrevoll. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

V5 Klosterskogen: Vi byr på to sikre vinnere

5 Fabian i første avdeling har mye vekt på ryggen men har vunnet begge sine løp på Øvrevolls dirt track bane. Har også vist flott form på sanden i Malmø selv om han var slått en del til sjetteplass i Svenskt Derby. Er uten tvil feltets beste hest og skal vinne dette løpet. Trener Niels Petersen er også positiv til hesten.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1 - Ballet Ground løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
5 Fabian er dagens banker. Står distansen og har vist veldig gode prestasjoner på dirt track banen. Fredrik Johansson på ryggen er ingen ulempe.

V5-2 - Big Time løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
6 Clauses Mistral var helt overlegen i siste start over samme distanse og banetype og kan vinne igjen og kan være løpsdagens andre bankerkandidat. Jeg velger å gardere med 1 Billsson som har vært jevn og god i de siste startene og har en mulighet. 10 Hattan har liten vekt på ryggen kan overraske.

V5-3 - Amatører. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
6 River Landing skuffet i siste start og kan mye bedre. Viser han noe av det han kan skal han være med her. 2 Forever Fong har enda ikke vunnet løp men har vært nære i det siste. Den første kan komme i dette løpet. 7 Mr Timberlake har vært knepent slått i sine to siste starter på Øvrevoll og er en outsider i dette selskapet sammen med 10 Zirkon .

V5-4 - Be Honest løp, avd 1. 1600 meter. Dirt-track. Handicap.
Dette løpet er åpent og mange kan vinne. 1 Cool Match var kun halvannen lengde bak Vestano i siste start. Trives på underlaget og distansen. 9 Bittersweet har vist litt sviktende form i det siste. Nå er tilbake på dirt track og det kan gjøre utslaget. 7 Mississippi vant sist i sin femte start. Her er det rom for ytterligere bedring og han utmerket godt vinne dette løpet. 3 Most Wanted er i form og vant over denne distansen 8. september. 8 Lucky Lucioni kan være en luring i dette selskapet.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5 - Be Honest løp, avd 2. 1600 meter. Dirt-track. Handicap.
5 Minnie McGinn imponerte sist over 1100 meter og forsøker seg nå over 1600 meter. Faren Maria’s Mon har produsert en rekke gode hester inkludert en Kentucky Derby vinner. De fleste av hans avkom går opp til 2000 meter og det betyr at Minnie McGinn burde stå 1600 meter.

10 Windiana har vært plassert i de siste to startene og bør kunne være med der framme. 1 illusive Spririt gikk et godt sprintløp sist og formen kan være på vei. 4 Merseyside Start er sammen med 2 Mad Men de beste hestene i feltet. Går de opp mot det de har vist er det også hester som bør med på bongen, men vi får dessverre ikke råd til å krysse for dem.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 1
Normalt ville 10 Professor Higgins være favoritt men han ble stående noe sist. 2 Kid Creole får vinnertipset etter fjerdeplassen i København. 8 Accomplished og 6 Nornowhoney kjemper om de to neste plassene.

Løp 2
1 Tumaco får vinnertipset etter et godt løp 11. august. 10 The One and Only er ute på fin distanse og får med utfallet å gjøre. 4 Match Point skuffet i Gøteborg men det kan ha vært baneforholdene. Er nok bede på Øvrevolls gressbane. 3 Prince Fasliyev er en utfordrer men da må alt stemme.