Gå til sidens hovedinnhold

404 - File Not Found

[]

Vi spiller et spenstig tredjevalg i V65

Det hefter seg en del usikkerhetsmomenter rundt opponentene til vår banker, og med dokumentert form tror vi på en topp vinnersjanse.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

En rekke fine innsatser har nemlig 13 The Seeker stått for mot til dels tøff motstand over en lengre periode, og mot Tinita Love & Co på Biri i den siste starten mener vi Conway Hall-sønnen gikk et kanonløp. Eirik Høitomt kjørte hardt for å komme opp i fjerde innvendig på den andre langsiden, men 1200 igjen fikk 7-åringen en iskald Vitesse i fleisen. Vår champion måtte således bakke seg bak og ut, og det var en svett siste langside vår banker for dagen gikk etter den insidenten (så etter vårt skjønn lysende ut).

Når det gikk i jevnt 13-tempo der fremme ble det naturlig nok litt stive bein siste biten, men det løpet i kroppen etter litt pause mener vi skal ha gjort godt. Med relativt få hester på alle distanser er vi ikke veldig bekymret over tillegget på 40 meter, og dagens konkurrenter tror vi tredjevalget i spillet skal ha en fair sjanse til å runde til slutt (vant til å klyve rundt store felt i diverse langløp denne).

Hvis vi ser på opponentene var 1 Los Ari svært svak i ny regi sist, mens det vel nærmest er langsøkt å tro at 5 Dean Hoffman kommer seg feilfritt av gårde på voltestart (het i toppen). 8 Hot Capital vinner ikke løp, og selv om 10 Felicia`s Fighter har vært litt positiv nå på slutten er ikke Super News-sønnen i nærheten av å være så god som han var på sitt beste.

De øvrige mener vi det er over for, og da spiller vi 30-prosenteren som Frode Hamre setter seg opp bak i V65-1 med god tro istedenfor å spille 10 hester (selv kusken har fått med seg at det er snakk om en billig oppgave i kveld!).

Prøv gratis i 14 dager: Øk vinnersjansene dine med systemspill

Bankes overalt, men vi er litt mer reservert
Ja, det er meget mulig at 5 Seier Kongen er snakk om en klink vinner i V65-4, men vi vil gjerne se at den lovende 4-åringen ter seg i noen flere løp før vi tømmer lommeboka. Lome Kongen-sønnen imponerte med en flott triumf på 32.3 full vei i sitt debutløp, og med tilsvarende innsats blir selvsagt storfavoritten vond å hanskes med på ny.

Følg Håkon og Ola på Facebook

Treneren melder dog om at det er en hest med litt nerver som kan galoppere (noe han også gjorde i prøveløpet), og når vi tar stammen litt nærmere i øyesyn har vi ikke vanskelig for å forstå akkurat det. Moren var nemlig en nervebunt med svært høy galoppfrekvens, og hele linjen bakover er for øvrig ikke mye å skryte av.

Tidlige garderinger er 4 Haugestad Linnfrigg (sterk sisterunde sist, og vinneren av det løpet gikk 27.5 siste 500...) og 8 Kongsrappa (innledet lovende, og Bø-traveren har trolig en klar rekordforbedring inne) snakk om, mens 3 Lomelynet også bør vurderes tidlig. Sistnevnte gikk det fine rapporter på i vinter uten at Lanem Sjur-sønnen fikk den helt store utellingen, men 6-åringen kan vise seg å være sterkt forbedret etter lang pause.

Dagens oddstips: Gavepakke fra Norsk Tipping
Dagens tippetips: - Fulham kan overraske i kveld

Derbykandidat avgjør på klassen?
Ja, selv om det er litt usikkert når 8 Makarov ble strøket (tråsår som skal være leget) i 4-årsstjernen sist har vi vondt for å tro at Gunnar Eggen sender denne 4-åringen til start igjen uten at alt er i skjønneste orden. Pine Chip-sønnen vant lett til slutt på fine15.8 full vei i årsdebuten, og selv fra utvendig posisjon tror vi favoritten i løpet har kontroll på dagens konkurrenter.

Det er en rekke gode hester med i dette løpet, og bak favoritten er det åpent. Veldig fin kapasitet er det på 4 Delicious Daughter, og med oppløftende treningsrapporter er Coktail Jet-datteren snakk om en tidlig gardering. Det er litt opp til eksamen for seiersmaskinen 6 Dynamic Prospect mot klart skjerpet motstand ved denne anledningen, mens 7 Cashback kan forventes forbedret til dagens dyst med løp i kroppen etter lang pause (positiv etter tidlig galopp i 4-årsstjernen sist).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nå skal hele Norge spille...
7 Ariladden i V65-3 etter at Slogum Bjørn-sønnen galopperte bort en sikker seier i V75`en i den siste starten som vårt store skrik for dagen (klart spillbar som en 10-prosenter...). 8-åringen utstyres for anledningen med champion Eirik Høitomt, og da blir det snakk om en storfavoritt i spillet med sine 75 %. Gaustad-traveren kan selvsagt vinne den, men vi mener det er snakk om klart skjerpet motstand ved denne anledningen (og det er fortsatt snakk om en meget spesiell herremann).

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1. mai

I rivende utvikling er 6 Tangen Tinn, og slik Moe Odin-sønnen så ut i den siste starten skal favoritten få litt å slite med. 4-åringen vant sprettlett ved den anledningen på 31.6 full vei, og vi syntes det så ut til å være svært mye å gå på. En bedre hest enn favoritten holder vi også 3 Aaby Borken for å være (tøft ute sist, og den trange ovalen i Drammen tror vi passet dårlig), og når vi også krysser av for 4 Vestby Kvikken (har mye inne, og broren til Frekken kan fort vise seg forbedret etter litt pause) tror vi at vi er greit i gjennom dette løpet.

Kommentarer til V65-2 og finalen kan du lese ved å klikke her!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 192, 600 og 1900 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 250 og 420 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et utgangshest-system, som vi har fylt ut på to bonger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.20-19.45 i kveld!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken