Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Momarken byr på en spennende V65-omgang i kveld, og vi spiller frekt i jakten på flotte V65-kroner. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V65-2. og der står vi alene på 10 Uberg Lisa som stadig blir bedre under sal. Må ha en stor sjanse å runde samtlige om man bare unngår hindringer underveis. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Code Bon – Blir ekstremt hardt betrodd i V65-innledningen, og skal normalt bare ta seg av et løp som dette. Usikkerhetsmomentet er hvor hard denne hesten er i skallen i en alder av 10-år? Har gjort helt OK løp på slutten, men finnes det noen vinnervilje igjen i den? Vi føler det er spørsmålstegn rundt denne megafavoritten, og lar den derfor ikke stå helt alene.

V65-2 : 10 Uberg Lisa – I dette løpet kommer det altså ut to montedebutanter som også får på seg unge ryttere som deltar for første gang i banen. Slikt er ikke heldig, og spesielt ikke når vi snakker om et såpass stort spill som V65. Vår ide liker vi under sal, og rytteren er også BRA. Avgjorde knepent fra dødens i monte nest sist, mens den gikk helt enormt etter galopp og flere hindringer på veien i monte tredje sist. Har stor fordel av det lange oppløpet, og den blir ikke enkel å stå i mot. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Milles Standpoint – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Fullførte fint etter store deler av løpet i dødens sist, og den fikk et pluss i kanten av oss. Fant storformen på denne tiden i fjor, og kammet med seg to seire da. Har en dønn riktig oppgave foran seg i kveld, og vi tror på en flott mulighet.

V65-4 : 3 Weinberry – Hadde vist svært lite før løpet sist, og ble derfor sluppet avgårde til 50 x flesket. Er egentlig en ganske bra hest, men som altså ikke hadde vist noe på lenge. Hva var så grunnen til at den plutselig leverte såpass bra, og spant fra til en enkel seier sist? Vi er veldig inne på at det kan ha noe med utstyret å gjøre. Har nemlig gått med et åpent hodelag, men sist satt det på et draskylapperhodelag, og dette fungerte perfekt. Avgjorde veldig enkelt, og kom til mål med masse krefter igjen på en god tid. Vi regner med at det blir samme utstyr i kveld, og da kan dette dreie seg om tet og slutt. OBS! PS. Best er 6 Chocolate Box som er MILEVIS bedre enn raden, men den må begynne å gå feilfritt, for ellers blir det ikke enkelt å vinne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Forever Dream – Fikk maks fra femte innvendig i Sverige sist, og det lyser ikke toppform av den. Nå har den dog en sjeldent fin oppgave foran seg, og kan naturligvis ramle unna om den skulle få det billig i tet. Grei tipsener, men vi tør ikke å gå ALL IN når den ikke har vist superform på slutten.

V65-6 : 11 Spilodina – I finalen er det veldig jevnt, og det skiller ikke mye på disse «kalde hoppene». Ideen vår hadde vi tro på sist, og den vant enkelt etter en sluttrunde i 26-fart da. Gangen før gikk den meget sterkt etter grov galopp. Utvikler seg svært fint, den burde få en OK start fra andre omvendt, og «MESTER» er nok også sugen på å vinne med den i kveld. MÅ MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.