Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Høydepunktet lørdag skjer på Forus hvor det altså er GULLJACKPOT I V75-SPILLET! Der byr vi naturligvis på komplette tips, og ranker til samtlige løp. Løpene på Forus begynner klokken 19.30 lørdagskveld. Her skal det imidlertid dreie seg om den GEDIGNE V75-OMGANGEN fra Sverige og Halmstad, og her vi i gang klokken 15.00. Vi hadde store problemer med å finne en "sikker banker" i denne omgangen, men landet til slutt på supersprinteren 5 Zlatan Knick (V75-5). Spinner normalt til tet, og da bør den holde unna på en lynrask bane. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 3 Darah Bibo – Så fin ut etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen etter altfor sene luker da. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og nå fester man også på en BIKE. Er veldig kjapp fra start, og skulle Goop være interessert i et ryggløp første gang ut med sin, ja, da kan det bli gratis tet. Fra den posisjonen er fort dette løpet over, og dette er en motivert favoritt som også vi tror MYE på. 2 Sunday Sonata – Er skrellen i løpet, og hesten som må med om man leter på dypet. Kommer ut etter pause, og man rigger den til direkte. Er sylvass på speed, og får den først smyge med i et høyt oppdrevet tempo, ja, da er den vass. OBS!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-2 : 6 Global Bergkamp – Så veldig bra ut etter pause sist, og spurtet da voldsomt etter sene luker. Kom til mål med krefter igjen, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen etter pause, den får på seg en BIKE for første gang, og må være veldig spillbar her. Var utrolig nok et 7-valg når vi la ut våre tips (omsetning 2,4 millioner). 12 Joker Of Steel – Holder Peter Untersteiner HØYT, og det ble seier direkte etter pause sist. Har mye inne, Peter forventer den forbedret, og den er selvskreven på gardering selv om sporet ikke ble som ønsket.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-3 : 15 Farlander AM – Har utviklet seg sensasjonelt sterkt for Johan Svensson, og den er MILEVIS bedre nå enn når den stod hos Magnus Dahlen. Hadde et fantastisk fjorår, og var helt rå når den vant finalen på 11,5/2140ma nest sist. Har trent på i vinter, og rapportene er STERKE. Vi er dog ikke glade i å banke hester når de årsdebuterer, og gjør heller ikke det nå. Vi dobler nemlig bongene opp med formbomben som står 20m foran, 5 Quite Special. Denne er veldig på riktig vei i regi Hanna Lähdekorpi, og den har superform i kroppen sin. Spurtet knallsterkt nest sist, mens den gikk helpigg i mål etter altfor sene luker sist. Er en ordentlig bra hest, den står perfekt inne i dette løpet, og den er altså litt spennende. OBS!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-4 : 2 Twigs Got U. – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har vinnerform i kroppen. Sist ble den sittende bom fast, og kom fulltanket til mål. Vant hele fem løp i fjor, og lørdag kan det være duket for årets første seier. Er veldig kjapp fra start, sporet burde passe perfekt, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. SPILLES! 7 Suarez – Står med stolpe i programmet, og har imponert stort for Stall Bergh. Har dog tjent raske kroner, den møter tøffere hester enn noen gang, og her blir vel den heller ikke sluppet til tet? Favoritt i fare!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-5 : 5 Zlatan Knick – Har en veldig fin oppgave foran seg her, og vår klare feeling er tidlig tet og slutt. Fullførte godkjent på en upassende distanse sist, og bekreftet sin fine form der. Er VELDIG kjapp når den står rett bak bilen, og det vil overraske oss om den ikke sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen blir den svært vrien å ha med å gjøre, og spesielt på en bane som vil være lynrask. MÅ BARE PRØVES! 2 Kick The Dust Ås – Feilet som godtgående etter pause sist, og varslet form direkte. En oppjaget sprint er normalt ikke et pluss, men den har et perfekt spor, og vil havne fint på det. Må med om Zlatan Knick garderes.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 4 Tycoon Conway Hall –
Er brennkvikk fra start, og alltid godt forberedt når den dukker opp etter pauser. Kommer ut fra formstallen til Flemming Jensen, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Vi tror den blåser til tet, og da er dette hesten å slå. 1 Speedy Face – Er en hest vi alltid har likt, og det skal bli svært spennende å se den i debuten for Wilhelm Paal. Duger på ren kapasitet, det blir skoløs rundt direkte, og løser det seg bare fra innersporet så er denne god nok til å overraske. Motbudet! Løpet ellers er veldig jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 9 Maggiore – Tar turen til Halmstad, og vi tror bestemt at denne har Lugauer litt ambisjoner med. Møtte på tøffe hester i fjor, og møtte da bedre hester enn dette. Det kommer naturligvis viktigere løp enn dette senere i år, men når man velger å melde den rett i V75 så er det klart at man kommer med den tro at den duger direkte. Lugauer sine stallhester går stadig bedre, og det håper vi også skal gjelde for Maggiore. Får løpet, og speeder inn til seier? 4 Kirsi Boko – Debuterer for Peter Untersteiner, og rapportene er fine. Er veldig grunnkapabel, men også noe spesiell. Må regnes som en stor outsider direkte, og den skal med på alt fra sitt fine spor bak bilen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.