Gå til sidens hovedinnhold

Vi spiller frekt i jakten på storcashen

Kun en bane å spille til i kveld = stor omsetning! Bankeren er ekstremt formtoppet! Deilige objekter som du vil like infoen på! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V64-vurderinger på Åby i kveld?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Det er altså kun EN BANE å spille til i kveld, og det betyr litt ekstra HØY omsetning i samtlige spillformer. Menyen fra Åby er som vanlig svært spennende, og vi spiller frekt i jakten på store kroner! 10 Shutupandscatchme (V64-3) er nemlig vår banker, og når dette tipset var lagt ut hadde den kun 26,9% (2-valg) av innsatsene på seg. Slikt tar vi i mot med takk! Ellers finnes det flere mulige skrellobjekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 2 Nero Maximus – Er VELDIG bra, og kan ikke få en spesielt bedre oppgave enn dette. Sist ble den mildt sagt grovt hindret tidlig på siste bortre, mistet all fart, men kom solid tilbake. Vinner nok det løpet uten sjeneringen. Vi liker dog ikke at den har vært halt siden sitt siste løp, men Lugauer pleier å ha hestene «klare» når han starter, og det er snakk om en veldig motivert tipsener. 4 Adde S.H. – Har fått to løp i kroppen etter pause, den holder fin form, og kan vinne et løp som dette fra tet/rygg leder.

V64-2 : Diamond Mearas – Fullførte meget solid etter en lengre pause sist, og falt virkelig med flagget til topps. Gikk 16,1/2140ma på en noe krevende bane, og det etter å ha gjort mye jobb selv. Skulle den kanskje være ytterligere forbedret her så blir den svært spennende å følge. Prøves som en frekkis foran 5 Clean Cash som blir veldig hardt betrodd.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 10 Shutupandscratchme – Må ha en stor sjanse i kveld, og vi klemmer likegodt til med et frekt bankerspill! Har møtt bedre hester enn dette på slutten, og formen virker rett og slett å være fantastisk bra. Havnet på vingel fra start sist, og bakket seg etter hvert ned i køen. Ble så med i sporene på siste bortre, og spurtet strålende ute i banen tilslutt. Her møter den dønn riktig motstand, og blir det bare litt tempo så bør den felle en gjeng som dette. ALL IN! Velger man å gardere så er 9 Mr Rapide hesten som skal passes. Ble sjenert fra seieren etter pause sist, og så meget formsterk ut.

V64-4 : 3 Andover Hudson – Var helt OK i nederlaget sist, og gjør jevne fine løp, men uten å vinne. Her får den trolig gratis tet, og nå kommer vel seieren? Helt grei tipsener, men vi vil se litt vinnerskalle i denne før vi kan gå tøffere til på den. De spennende hestene her er 2 Beaks Manello/1 Benoit Simoni som kan vinne dette løpet fra rygg leder, og begge plukkes med på alt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 1 Anddontsayitsover – Skreller fra rygg leder? Har fått fire løp i kroppen etter den skiftet trener, og blir stadig bedre. Havnet helt feil på det sist, men spurtet klart bra nedover oppløpet, og vi gav den et stort pluss i kanten. Det er veldig bra form på denne stallen, og Stefan Persson hadde et solid tak på den sist. Kan ikke få et spesielt finere løp enn dette, og her skal man være på vakt. Plasseres foran 2 Loveexplosion H.C. som trolig får gratis tet, og leder da lenge om formen er på plass etter pause.

V64-6 : 2 Mellby Guard – Har en stor sjanse i finalen, og er en motivert favoritt. Spurtet voldsomt mellom hester nedover oppløpet sist, og kom til mål med krefter igjen. Har stått helt kaldt til to ganger på rappen, men nå står den endelig bedre til igjen, og det betyr normalt gratis tet. Da skal sjansene være gode om den leverer som på slutten. Vi plukker imidlertid med et par mulige godbiter som kan få det sydd opp. 1 Symphonic Lincoln – Var med på en «blodig» åpning sist, før den etter hvert fikk seg et par. Satt i en dårlig rygg, men spurtet likevel meget bra innvendig på oppløpet når det løste seg. Det gjorde den også nest sist. Har superform, og sitter normalt i rygg leder her. Kan skrelle om favoritten er under pari. 9 Powerful Teemer – Feilet fra seg seieren sist, og er i det hele tatt MILEVIS bedre enn raden. Drømmespor, riktig motstand, og kan absolutt overraske om Mellby Guard er noe under pari. OBS!