PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenMicro Vick (11-valg - odds 36,89) - sjekket du vår info?
Under V86-omgangen 5. januar så advarte undertegnede for en ordentlig smellkaramell i spillet. Micro Vick hadde faktisk kun 1% av innsatsene på seg, og var helt uspilt. Vi hadde fakta god tro på dette supersjokket, og serverte følgende info:

V86-5 : 11 Princess Kloster – Har slitt litt med sykdom i vinter, men var frisk sist, og spurtet da sterk innvendig på oppløpet. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er lynrask fra start, og møter dønn riktig motstand. Tar en svært etterlengtet seier? 14 Micro Vick – Har ikke noe veldig bra rad, men den lyver, og vi er litt inne på at denne kan supersjokke om det skulle klaffe litt underveis. Kom til mål med krefter igjen sist, mens den spurtet meget bra etter hinder på veien nest sist. Viste 10,5 s 600m da. Får opp Christoffer Eriksson i kveld, og vi liker endring av kusk på hopper. Vårt helfriske motbud!

Det er TYNT med hester i løpene i Bergen denne kvelden, og vi blir overrasket om dette er en V65-omgang som gir veldig bra betalt. Det er to hester som skiller seg ut i samtlige løp, og vi kan ikke gjøre annet enn å gange opp våre V65-bonger. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Admirer – Hadde vi tro på mot langt bedre hester enn dette sist, og den vant enkelt fra tet da. Over denne distansen er vi inne på at Admirer får kjøre seg til tet, og vi tror ikke at stallkompis Schönbrunn vil lage noen hindringer i veien. Fra tidlig tet er dette løpet over, og det er snakk om en svært motivert favoritt.

V65-2 : 4 Bråtnes Myrra – Er i en helt hysterisk form, og er spillbar her. Satt bom fast som absolutt fulltanket nest sist, mens den feilet med krefter igjen i angrep mot oppløpet sist. Vi liker at Søfteland er tilbake i «jolla», og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Vi er mindre glade i at man skal prøve å rykke skoene rundt om, for da øker galopprisikoen. Skulle det likevel gå bra så vinner den trolig et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 V.G. Prinsen –
Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og viser den bare litt form igjen, ja, da leder den et løp som dette rundt om. Var ikke som best før pausen, men har nå hatt seg en juleferie/treningspause, og vi forventer den forbedret. Kan ikke få bedre betingelser enn dette, og den skal stå klart først. 4 Vertigo Dominant - Spurtet bra bak Ulsrud Tea sist, og er en selvskreven gardering.

V65-4 : 2 Chablis S.E. – Har fått to løp i kroppen nå, og er veldig på riktig vei. Ble sittende bom fast som fulltanket bak 5 Rembrandt O. i sitt siste løp, og vi likte det vi fikk se da. I kveld blir det tet igjen, nå slipper garantert ikke Daniel Kvamsdal, og siden skal Chablis S.E. ha en flott mulighet om den viser litt stridsmoral når den skal gå i tet. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 8 Brenne Bella – Avgjorde enkelt sist, og holder strålende form. Sporet betyr mindre da den ikke er noe kjapp fra start. Kommer tungt i sluttrunden, og har en bra sjanse. Vi dobler dog opp bongene med 9 Skeie Oda som har fin fart i kroppen sin, og som dessuten utvikler seg strålende. Vant utrolig enkelt sist, og la da inn en avslutning i 24-fart. Tar opp kampen med favoritten! DOBBELTBANKER!

V65-6 : 4 One Deep Valley – Har gjort to løp etter den kom til Bergen, og var MYE forbedret sist. Leverte da en råsterk sluttrunde, tapte kun knepent, og viste 13,2 s 1000m. I kveld har Ove varslet et offensivt opplegg, og det betyr fort tidlig tet. Fra den posisjonen er dette hesten å slå, og den står klart først på vår rank.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.