Vi spiller Sgt. Pepper!

Foto: hesteguiden.com

Vi snakker da ikke om det herlige albumet til The Beatles, men et bankerspill på et spenstig fjerdevalg i V65-spillet!

Sportspill er inne i en fin periode på tipsene, og i lunsjen på Drammen i går tirsdag ble det ny fin klaff! Vi fikk V5 på vårt store system til 1580 kroner til en utbetaling på flotte 18 948 kroner, og de som spilte vårt DD-forslag på 300 kroner kunne inkassere småpene 1867 kroner!

Det stoppet ikke med det denne tirsdagen, og på kvelden på Momarken gikk vårt største spilleforslag i A-rebusen inn til en utbetaling på flotte 12 993 kroner. Det er nye sjanser på landets hovedbane i kveld, og vi har veldig god tror på at vår spenstige banker for dagen innfrir våre forventninger!

Og sist lørdag ble det storfine 40 055 kroner tilbake på det største V5-forslaget på Bjerke.

Det er selvsagt sprekt å bankerspille et fjerdevalg i spillet (blir spilt opp til et tredjevalg i løpet av dagen) slik vi gjør denne gangen, men når vi mener at den aktuelle hesten endelig har en helt riktig oppgave foran seg, ja så er det bare å klemme til. Spillet blir ikke noe mindre interessant når han kun er krysset av på hver femte kupong, og da sier det seg selv at vi har en meget spennende onsdagskveld foran oss.

Hesten vi snakker om er 10 Sgt. Pepper i V65-finalen (som også er V5-3), og det er utvilsomt snakk om formbomben i løpet. Etter at 4-åringen nesten hentet inn selveste Viking Frecel i Drammen i den femte siste starten har han hatt mye utur, men i kveld tror vi det kan bli dønn riktig for 20-prosenteren i spillet.

Vi tror dyktig kusk Ole J. Østre finner seg en grei posisjon underveis med fine rygger i fra start ved denne anledningen, og da har vi god tro på at Mr. Commissioner-sønnen legger dette feltet på rygg til slutt. Galopperte seg vekk i den nest siste starten, og i den tredje siste starten ble det ”dødens” i 13.5-fart på sisterunden (og da var det ikke noe å si på at det ble litt stive bein siste 100).

I et kvalifiseringsløp til Derby i den siste starten avsluttet fjerdevalget i spillet i overlydsfart til fjerde på 15.8 over 2600 meter fra køplass underveis, og undertegnede tør nesten påstå at det var denne hesten (inklusive de som gikk til finalen) som avsluttet best av samtlige siste 400 i de kvalifiseringsløpene.

Hilste nesten på reklamskiltene rundt den siste svingen ved den anledningen, og han hentet mange lengder på vinneren Viking Frecel siste 400 (og det var full spenst i målgangen). Favoritten 12 Constantin W står iskaldt til, og i et løp som ellers teller tolv vinnerkandidater, klemmer vi til med et friskt bankerspill.

Vår rangering V65-1/V5-3: A: 10 B: 9-12-8-1-11 C: 3-6-7-2-4-5

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system på 2196 kroner i V65-spillet (og alle de fire bongene kan du få kjøpt der).

Innleveringsfrister Bjerke onsdag
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
Et flott hoppeløp for varmblodshester i høyt grunnlag innleder denne rebusen, og relativt klar favoritt blir 9 Global Kitten. Det med rette, og i kveld jakter den flotte 7-årshoppa årets tredje triumf. Vant relativt enkelt fra tet på flotte 13.3 full vei i den siste starten, og forut for den starten stod hun for sterke innsatser hele veien mot de beste hoppene i Sverige. Løst tilsvarende oppgaver som dagens tidligere i Sverige, og uten uhell på veien skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. En klar utgang på vårt store system er det snakk om, og vi bankerspiller på lillebongen.

Vi mistenker dog at 11 Pretty Photo ikke er stort dårligere enn favoritten på kapasitet, og vi tror kusk Asbjørn Mehla klemmer til ned starsiden (hoppa er veldig kvikk i vei med voltestart), i håp om å være først frem for å overta teten ut på den første langsiden (lykkes han med den taktikken kan han velte favoritten). 6-årshoppa har gått to strålende løp nå på slutten (knapt slått som toer på fine 13.9 full vei i den siste starten), og vi synes 16-prosenteren i spillet er litt undervurdert denne gangen.

Det er små marginer i travsporten, og i den siste starten stod 6 Miraflores (hesten er nå strøket, og da rykker 4 Livi Goal opp på våre spilleforslag) igjen og galopperte i to ugyldige startforsøk, mens hun i den gyldige starten blåste rett til tet. Da ble det en enkel seier til slutt på 16.5 full vei, og selv om Hamre-traveren støter på veldig gode hester ved denne anledningen, tør vi ikke å avskrive henne av den grunn. Hun overrasker stadig, og hun er fryktelig seig til å holde farten oppe hele veien inn i mål. Det optimale løpet i rygg leder kan 1 Shacklesonmyfeet få, og med perfekte luker til slutt er ikke Tjomsland-traveren ueffen (fin form der i gården).

Vår rangering V65-1: A: 9 B: 11-1-4 C: 10-8-2-3-7-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2, 1609 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i et sprintløp for kladblodshester i den andre avdelingen, og på våre to minste spilleforslag garderer vi ikke 7 Alm Kiwi. 4-åringen trengte løpet etter litt pause i den nest siste starten (sølv på 27.6 full vei), og i den siste starten var Lome Elden-sønnen tilbake som en vinner på 26.1 over aktuell distanse. Gikk en solid siste 700 fra køplass underveis ved den anledningen, og han viste da at han ikke er avhengig av teten for å vinne. Det står mange raske hester på innsiden, men bortsett i fra 1 Zara Hegero ønsker vel de fleste av dem enn rygg å gå i underveis. Da kan det i så fall bli tidlig tet på favoritten, og da blir han ikke lett å slå.

Løste veldig raskt fra start ved triumfen på fine 25.0 over aktuell distanse i den nest siste starten gjorde 1 Zara Hegero (avsluttet i 23-fart), og med en tilsvarende innsats og startside i kveld (dog en fare for at 4 Valle Arja overflyr denne, og da blir det sjanseartet), er ikke den variable 7-årshoppa ueffen. Iskald fra tet i den siste starten, men det var på full distanse. I følge kretsen rundt hesten reiste hun også dårlig på den turen, og da krysser vi på våre to største spilleforslag.

På vårt store system får vi også plass til superskrellen 3 Mørtvedt Edel, og da snakker vi om en spenstig 5-prosenter i spillet. Hun kunne ingen ting i den siste starten (men disse hoppene kan være litt variable), men vi synes 5-årshoppa gikk to flotte løp i kvalifiseringen og finalen (gikk sterke 27.5 full vei som femte i Drammen) i et stort hoppeløp for 5-åringer i startene før det. Sprint er midt i blinken for den fartsfyllte Romtveit-traveren, og vi ser ikke helt bort i fra at hun kan sjokke.

Vår rangering V65-2: A: 7 B: 1-3 C: 2-10-6-4-9-11-12-8

V65-3, 1640 meter voltestart
Vi synes det er jevnt blant flere i dette sprintløpet for kaldblodshester i den tredje avdelingen, og vi tyr da til veldig bred gardering (vi stryker kun tre hester på vårt store system). Sjanseartet til står 1 Art Nattfari, og det må løse seg underveis for at 4-åringen skal kunne gå helt til topps. Vi tror nemlig ikke han klarer å fosvare sporet, men vi er rimlig sikre på at det er snakk om den beste hesten i løpet. Kom til kort i et kvalifiseringsløp til Derby i den siste starten (ikke noe å si på det), men 4-åringen vant et tilsvarende oppgjør på 28.6 i den tredje siste starten (knuste favoritten i løpet fra ”dødens” ved den anledningen).

Det er fin form på 4 Egge Odin, og selv om 4-åringen ikke får tet fra et litt kinkig fjerdespor (løser nok uansett feilfritt ut), trenger ikke Moe Odins-sønnen være sjanseløs av den grunn. Det ble som ventet litt for tøft i et V75-løp i den siste starten fra 20 meter tillegg på full vei, men dagens forutsetninger er langt bedre. Klart slått av sistnevnte var 3 H.G. Imar i den siste starten ved andreplassen på 30.3 full vei, men 4-åringen setter nok langt mer pris på dagens sprintdistanse. Løp i kroppen etter litt pause har normalt også gjort godt, og selv om Lome Elden-sønnen foreløpig ikke har vist seg å være den tøffeste typen til slutt, synes vi han er verdt litt oppmerksomhet med fine forutsetninger denne gangen.

Et sterkt løp til fjerde på 30.5 full vei etter tidlig galopp i et V75-løp i den siste starten gikk 2 Høiby Gullet, og med en tilsvarende innsats i kveld, er ikke 7-årshoppa ueffen. Fartsfyllte 7 Arras står pent til i sitt springspor, og dersom 5-åringen holder sammen i aksjonen til slutt, er han ikke sjanseløs. Det er heller ikke formsterke 11 Bjøroli (god til femte på fine 29.2 full vei i tøft lag i den siste starten), og da har vi nevnt de hestene vi har krysset av for på våre tre minste spilleforslag.

Vår rangering V65-3: A: 1 B: 4-3-2-7-11 C: 5-12-6 D: 10-8-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-4/V5-1, 2140 meter voltestart
Vi synes det er fin klasse på flere av deltagerne i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen (vi er rimelig sikre på å ha plukket vinneren på våre fire utvalgte), og under dagens forutsetninger må vi syne storfavoritten 5 Underpaid Hanover. Alle fire triumfene til Hamre-traveren har kommet fra tet i Norge i år, og fra et litt kinkig fjerdespor i volten får neppe 3-åringen noen god start denne gangen.

Det går nok et stykke tid før Revenue-sønnen bli sendt frem utvendig for leder, og da bli han neppe bukket til tet. Da må han i så fall avgjøre via den tunge veien utvendig, og det er vi slette ikke sikre på at 85-prosenteren i spillet har mot nok til å gjøre. Blir således alt for tung favoritt i kveld mot bra hester, og vi synes garderinger er på sin plass.

Det tok litt tid før folkehesten 1 Samsaia kom i gang etter diverse skadeproblemer, men i de to løpene 3-årshoppa har gått i høst, synes vi hun har vært svært positiv. En herlig type dette, og i den siste starten var hun sterk toer på fine 16.2 full vei uten å bli plaget nevneverdig til slutt (var uansett for langt frem til vinneren), og vi ser ikke bort i fra at 23-prosenteren i spillet leder rundt om.

En langt finere oppgave enn i den siste starten har 7 Moneyline Volo ved denne anledningen (stod 20 meter bak favoritten og i andre rekke i den siste starten), og vi forventer at 4-åringen får en god start fra sitt springspor. Det var ikke lett å hente all verden fra køen i den siste starten ved fjerdeplassen på 16.9 full vei, når sisterunden i front gikk i 13.5-fart, men i kveld tror vi Yankee Glide-sønnen har et bra bud på den gjeveste sjekken.

Helt bort er heller ikke kapable 3 Marco Zoot, mens vi tror lunsjhester som 4 Papai Bee, 6 Out Of Cash og 10 Victory Line får det tøft med tanke på seier. Marco Zoot leverte en sterk innsats til til tredje på 17.3 full vei etter startgalopp i den siste starten, i et løp vinneren avsluttet i 11-fart (Super Com), og løp i kroppen i ny regi etter litt pause har normalt gjort godt.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 5 B: 1-7-3 C: 4-6-10-2-11 D: 9-8-12

HTML EMBED

V65-5/V5-2, 2100 meter autostart
Et herlig kaldblodsløp venter oss i den femte avdelingen, og vi synes fire hester skiller seg ganske klart ut (på vårt store system får vi dog plass til seks hester). Vi synes 3 Raggmunken har vunnet sportrekningen, og vi ser ikke helt bort i fra at kusk Conny Gusafsson sender 8-åringen tidlig til tet. Kunne ikke gå i nærkamp med en meget opplagt Stingers i et langløp i den siste starten, men Järvsöfaks-sønnen var en god vinner på 25.6 full vei forut for den starten. Måtte dessuten gå med sko i den siste starten, men i kveld er det optimal balanse med skoløs rundt om som gjelder. Klart bedre da, og svensken er kun krysset av på hver femte kupong!

Etter å ha levert litt under pari den nest siste starten var 6 Art Kjarvald tilbake i toppslag ved andreplassen på 25.9 full vei i den siste starten, og med en tilsvarende innsats i kveld, er den tøffe 5-åringen seiersaktuell. Det er også 9 Kjeltringen (tredje på 26.0 full vei i det samme løpet som sistnevnte i den siste starten), og sporet er helt perfekt for den litt starttrege Antonsen-traveren i kveld. Baksporet trekker litt ned for 10 Torpa J., men med den formen Tengsareid-traveren viste i den siste starten, tør vi ikke å avskrive Moe Odin-sønnen. Han var en sterk vinner fra tet på fine 25.3 full vei ved den anledningen, men 5-åringen møter litt bedre hester denne gangen.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 3 B: 6-9-10 C: 4-7-1-2 D: 12-11-8

V5-4, 2140 meter voltestart
Vi støter på et åpent kaldblodsløp i lavt grunnlag i den fjerde avdelingen i V5-spillet hvor favorittene ikke er helt støe på beina, og vi tyr da til veldig bred gardering. En naturlig favoritt er dog 2 Rams Lilja snakk om, men hun har galoppert i tre av de fem siste startene (og det sier vel sitt). Gikk et sterkt løp til seier på 31.2 full vei etter grovt terrengtap innledningvis i den nest siste starten, og i den siste starten fikk hun maks som sjette på 32.0 full vei i et kvalifiseringsløp til Kriteriet for hoppene. Topp vinnersjanse i en feilfri utgave, men vi stoler ikke på H.G. Balder-datteren.

Galopperte med seiersgrepet ut i oppløpet i det løpet som favoritten vant i den nest siste starten gjorde 3 Kolnes Stjerna, og hun fikk plaster på såret ved å vinne på 31.9 full vei i den siste starten. Pål Even-datteren virker til å være i rivende utvikling i en alder av 8 år, og vi synes hun må krysses på alle bonger. En vinner med innlagt galopp var 4 Alm Raisa i den siste starten på 31.5 full vei, og løp i kroppen etter litt pause bør ha gjort godt. Under utvikling er 9 Lykke Mollyn (hhv seier og sølv på 32-tallet full vei i de to siste startene), og Sagholen-traveren er snakk om en outsider.

Langslått av svært gode Applaus i den nest siste starten var 8 Kalima ved andreplassen på fine 30.7 full vei, men den er det ingen skam å tape for (tidlig aktuell på den prestasjonen i kveld). Vi synes heller ikke 1 Balder Snella (spenende med Høitomt opp), 6 Tangen Ida (avsluttet flott til sølv på 31.9 full vei i den siste starten), og 11 Spik Åsa (kom naturlig nok til kort mot Grude Jenta & Co i den siste starten, men løp i kroppen etter litt pause kan ha gjort godt) er helt borte i dette løpet, men da bør vel også vinneren være nevnt.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 3-4-9-8-11-6-1 C: 7-10-12-5

V5-5, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp med ikke alt for høy kvalitet på de fleste av deltagerne i dette løpet avslutter denne V5-rebusen, og vi synes tre hester hever seg litt over mengden på kapasitet. Best på kapasitet er utvilsomt 7 K.L.M. Budweiser, men 4-åringen har rotet mye nå på slutten Galoppert tre ganger på rad, men i den fjerde siste starten viste han noe av det han kan ved å få sølv på fine 15.4 full vei. Utsyrt med en god kusk i form av Hans W. Storås i dette løpet hvor 10 stallansatte skal i aksjon, og dersom den sindige trønderen klarer å kjøre feilfritt med Steinlager-sønnen, sitter han fort bak vinneren.

Vi kan dog ikke stole på hesten etter de siste innsatsene, og tidlig aktuelle hvis vårt førstevalg i løpet skulle rote seg vekk på galopp skal både 3 Mixed Grill og 8 Photomaker være. Det er veldig fin form på førstnevnte, og i den siste starten var 7-åringen kun slått av gode Vasadu i et stayerløp. Sistnevnte har hevet seg et hakk i regi Morten L. Johnsen (får fin snurr på mange hester den karen der), og selv om sporet ikke er det beste i kveld, tror vi 5-åringen plukker ned mange til slutt. Gått flere løp på 15-tallet full vei i det siste, og slike tider rekker langt i dette laget her.

Vår rangering V5-5: A: 7 B: 3-8 C: 6-1-5-10-4 D: 9-2

Stort abc-system i V65-spillet!
Innleveringspris, kr 2196.- (over fire bonger)
Stamme 4736 rekker (7*3*9*4*6*1)
A: 9 B: 1-4-11 C: 2-8-10
1-3-7
A: 1 B: 2-3-4-7-11 C: 5-6-12
1-3-5-7
A: 3 B: 6-9-10 C: 4-7
10 Sgt. Pepper

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 648.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 432.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 576.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 540.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!