Vi spiller tøft i Dagens Dobbel

Vi satser på at begge storfavorittene går på tap i DD på Bjerke onsdag.

Klikk her for å kjøpe våre DD-forslag.

Klikk her for gratis V65-tips.

Kanonodds i DD?
Er det så enkelt som at 7 Bye Me A Rose og 6 Juni Blixten vinner sine respektive løp innenfor DD-spillet på Bjerke onsdag? Nei, vi tror så ikke er tilfelle, og dropper begge to på våre DD-spill. Slår våre vurderinger til kan vi forvente oss skyhøye oddser, og klingende mynt i kassen.

I DD-1 forventer vi at to 4-årshopper vi liker skarpt skal kunne gi storfavoritten en real match, og sørge for favorittfall. Dyktige Steinar Holm sender ut stortalentet 3 Kings Selina, og sammen med makker Olav Mikkelborg tror vi General November-datteren er seiersaktuell direkte i sin årsdebut. 4-årshoppa viste til tider høy klasse under fjoråret, og Holmtraveren er nok et kort for de store oppgjørene utover i sesongen. Per Ludvig Nilsen vil nok også ha et ord med i laget bak 9 Re Panderosa, som står i et perfekt smygspor. Re Super Express-datteren leverte et oppløftende løp i sin årsdebut, og vi forventer å få se en forbedret utgave til dagens dyst.

I DD-2 tror vi tetløpende 2 Arion kan være med på å ”ødelegge” løpet for storfavoritten, og dermed bane vei for våre DD-spill. En spennende start her gjør ungheststjernen 1 Håkon Jo, som debuterer i regi Kjell Teigen. Rigel Jo-sønnen kan her få alt ”sydd” opp i rygger i tøft tempo, for så å speede de ned til slutt. Vi klarer heller ikke å gi slipp på 4 Frigg Elden, som det ser ut til å hvile en forbannelse over... Lome Elden-sønnen er klart bedre enn raden, og strekes av allerede på det minste DD-forslaget.

På det store DD-forslaget krysser vi også av for to outsidere i form av 3 Linnelden og 11 Norborg.

Ungheststjernen 1 Håkon Jo gjør en meget spennende start i regi Kjell Teigen i DD-2.
Ungheststjernen 1 Håkon Jo gjør en meget spennende start i regi Kjell Teigen i DD-2.

Første spilte DD-kombinasjon mot 3 Kings Selina i DD-1 på våre forslag er for øyeblikket kombinasjonen 3*3 (Linnelden), som står i drøye 62 ganger pengene... Ser vi på 9 Re Panderosa er det kombinasjonen 9*11 (Norborg) til drøye 100 ganger pengene. Vi skjønner med andre ord at dersom DD sitter på våre spilleforslag snakker vi ikke om ”lusepenger”!

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 400 kroner, som kan kjøpes her.

V65-løpene ser du i sin helhet på NRK2 kl. 19.30