Vi spiller Zwack!

Foto: hesteguiden.com

Zwack viser sterkt stigende form, og i et billig lunsjløp for hans del på Bjerke i dag tror vi på seier.

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til Bjerke og Solänget i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), mens Klosterskogen og Øvrevoll er banene vi kan spille til på kvelden.

Vi synes 9 Zwack som kommer ut i V5-1 i lunsjen på Bjerke i dag viste oppløftende takter til sølv på 15.2 full vei bak gode Trinitro i den siste starten, og i dag har han et helt perfekt løp (stod iskaldt til i spor åtte bak bilen mot tøffe hester i Sverige i de tre siste startene forut for den siste starten). I dag er det snakk om sprint (og han står nydelig inne på pengene i dette løpet), og sprint har tidligere vært 7-åringens beste distanse.

Vant bl.a et V75-løp i Østersund i Sverige i fjor sommer på fine 12.0, og på denne tiden og utover i fjor holdt han absolutt toppform. Det ligger an til en luftig startside i dette løpet med lynraske hester i første rekke, og tøff kjøring i front innledningsvis vil Fast Photo-sønnen profitere på til slutt (tidligere var han veldig effektiv på en kortspeed med et løp i rygger i tøft tempo underveis).

Etter at det har kommet til et par strykninger i løpet står han nå i helt perfekte rygger i fra start, og når kusk Lars A. Kolle skrider til verket fra et pent utvendig par underveis 400 igjen, tror vi ikke de der fremme i front har mye krutt igjen i beina å svare med til slutt (ikke mye mot igjen i de hestene nå). Vi mener dette skal være snakk om en topp vinnersjanse, og vi satser på at Lidman-traveren bokfører årets andre triumf i dag.

Vår rangering V5-1: A: 9 B: 5-6-12-3 C: 8-4-11-7 D: 10

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt oppsett til et abc-system i V5-spillet på 1520 kroner, og alle de fire kupongene kan du få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Det er jevnt blant flere i et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag i den andre avdelingen, og vi garderer da følgelig bredt. Best på kapasitet er dog trolig 9 Stee Raua, og den sterke 5-årshoppa blir vår utgang på vårt store system. Imponerte i tre strake seiersløp før hun hoppet seg vekk i den siste starten, men treningsrapportene etter en mindre pause er gode (hoppa har i følge treneren gått 28.0 siste tusen på en fin måte i trening forut for dagens dyst).

Sterk og god er også 3 Solberg Rasken, og i en feilfri utgave (ikke helt stø på beina) kjemper ventelig 5-åringen om seieren. Det samme kan sies om 7 Dallas, men sporet er ikke det beste for sistnevnte i dag (dog tung til slutt). Fart til å springe rundt denne gjengen til slutt innehar 11 Alm Raisa, mens trioen 2 Garras (vant sist, og sporet er fint i dag), 6 Faldalsfrigg (spennende i ny regi) og 10 Nito Nicklas (fin form) heller ikke trenger å være helt borte.

Vår rangering V5-2: A: 9 B: 3-7-11-2-6-10 C: 12-8-1 D: 4-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i et varmblodsløp i lavt grunnlag i den tredje avdelingen, og vår favoritt til å vinne blir 3 Superman D.K. 3-åringen kan mye, og med løp i kroppen etter litt pause bør formen være sterkt stigende. Fjerde på 18.0 full vei fra ”dødens” mot bedre konkurrenter enn dagens i den siste starten, og vi tror årets andre triumf kan være innen rekkevidde for Midtfjeld-traveren i dag.

Vi tror 4 Juvenate L. piler til tet, og da kan i så fall 3-årshoppa lede rundt om. Fikk et tøft opplegg i et kvalifiseringsløp til Kriteriet for klassen i den siste starten under litt krevende forhold, og da tok det i mot for Kadabra-datteren til slutt. Klart enklere i mot i dag, og i den nest siste starten var Wolden-traveren toer på 18.2 full vei.

Fra Sverige kommer 1 Star Frost med en fersk seier på 17.6 full vei i bagsjen, men den triumfen kom i svært billige omgivelser. Dog ikke voldsomt tøft i mot i dag heller, men sporet er sjanseartet (løser det seg kjemper ventelig 7-åringen om seieren). En liten outsider kan 10 C.C. Queen Weber være snakk om (dog veldig vanskelig denne frøkna), og vi spanderer et kryss på Anderssen-traveren på vårt store system.

Vår rangering V5-3: A: 3 B: 4-1 C: 10-5-12-7-2-6-11-9-8

HTML EMBED

V5-4, 1609 meter autostart
Et litt åpent sprintløp for varmblodshester venter oss i den fjerde avdelingen, og på vårt store system stryker vi ingen. Fire hester hever seg dog litt over mengden, og en naturlig favoritt må 6 Top Tee være snakk om. 4-årshoppa har utviklet seg fint i høst, men etter en meget tøff førsterunde i 14-fart via sporene i Derby for hoppene i den siste starten, tok det naturlig nok voldsomt i mot til slutt. Toer på fine 17.0 full vei forut for den starten, og vi tror en kjapp sprint kan være midt i blinken for Håbjørg-traveren.

Spennende i ny regi er 5 Ravi, og 5-åringen piler til tet. Mystical Dream-sønnen viste til tider flotte takter i noen løp i fjor (vant bl.a et løp fra tet i Drammen på 18.2 full vei), og vi synes 14-prosenteren i spillet bør vurderes tidlig i dag. Vi tror 2 Boggymaker blir overflydd ned startsiden, men 3-åringen er god nok til å kjempe om seieren i et løp som dette (matchet i tøffe omgivelsr hele veien), dersom det løser seg underveis. Det er intet å utsette på kapasiteten til 9 Corse Dei Cavalli, og 5-åringen er spennende etter litt pause.

Vår rangering V5-4: A: 6 B: 5-2-9 C: 3-10-8-7-4-12

V5-5, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodhester avslutter denne rebusen, og vi synes også dette løpet ser litt åpent ut (på vårt store system stryker vi kun normalt sjanseløse 10 Strands Pialotta). Vinneren bør dog være å finne blant våre seks utvalgte på våre to minste spilleforslag, og en naturlig favoritt er 3 Juniorprinsen snakk om. Vant på fine 27.1 i sitt siste sprintløp, men etter den triumfen har det vært litt stang ut. Dog klart best på kapasitet, men vi kan med respekt å melde aldri forsvare et bankerspill på kusk Bjørn Steinseth.

Da må vi gardere, og tidlig aktuell ved favorittfall skal 2 Hornnes Even være. 6-åringen gikk en rekke sterke løp i sommer (sprintvant på fine 26.1 som best), men treningsrapportene etter litt pause er litt tvilsomme. Innehar fart til å kunne legge dette feltet på rygg innehar 6 Eld My, men 6-årshoppa er usikker. Piler til tet gjør 4 Valle Arja, og vi ser ikke helt bort i fra at 5-årshoppa leder rundt om. Fra et fint spor bør 1 Langaard Eld vurderes tidlig, mens formsterke 11 Løten Nilla også skal være snakk om en tidlig gardering.

Vår rangering V5-5: A: 3 B: 2-6-4-1-11 C: 5-7-8-12-9 D: 10

Stort abc-system i V5-spillet!
Innleveringspris, kr. 1520.- (over fire bonger)
Stamme 4400 rekker (1*10*4*10*11)
9 Zwack
A: 9 B: 2-3-6-7-10-11 C: 1-8-12
1-3-4-10
A: 6 B: 2-5-9 C: 3-4-7-8-10-12
A: 3 B: 1-2-4-6-11 C: 5-7-8-9-12

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:
Bong 1, kr. 440.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 396.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 324.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!