Vi starter i Nord-Sverige

Ove A. Lindqvist har flere flotte vinnersjanser på Lycksele tirsdag.
Ove A. Lindqvist har flere flotte vinnersjanser på Lycksele tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Sommerbanen Lycksele i Lappland er første bane ut på en herlig trav-tirsdag. Lycksele byr på en svært utfordrende V4-omgang.

Sportspills meny tirsdag:
Lunsj-V5 Drammen:Herlighet for en deilig lunsj
V65 Momarken: En herlig V65-omgang
VM-tips 1: Vi tror på målfest mellom Argentina og Sveits

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert i Nord-Sverige Børje Andersson .

Det er ingen grunn til å fortvile for oss travelskere i juli og høydepunktene ståi kø denne sommermåneden. Tirsdag er det fire baner som skal i aksjon, to i Sverige og to i Norge. Ballet starter i Nord-Sverige og Lycksele, før Drammen overtar med en vidåpen lunsjomgang. Til kvelden fortsetter Hagmyren sin dobbeltkjøring med V64, mens Momarken tar seg av V65-spillet her hjemme. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Når det gjelder Lycksele travbane så ligger denne banen i Lappland og har kun tre travkjøringer nå i sommer. I Sverige så er det fortsatt svært populært å være på disse sommerbanene og spillemessig ser det rett så interessant ut, i følge vår mann i Nord-Sverige, Børje Andersson. Klikk her for å lese mer om Lycksele. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger av Børje Andersson

Spiken
11 First Reaction (V4-4) är en liten kämpe som är duktig på att hålla farten. Senast var han ute i ett sprinterlopp och det var lite för kort för honom, men han gick ändå bra till slut på nytt rekord. Man är uppåt i stallet och uppgiften ser riktigt intressant ut. Blir ikke favoritt, men et andrevalg i spelet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
3 Cuba Cohiba (V4-1) har mycket bättre form än raden antyder. På V64 senast hamnade hon illa till och backades ned i kön. Näst senast mötte hon bland andra Valnes Chilly och Ariel Boko. Nu har hon bra spetschans mot enklare motstånd än på mycket länge.