Vi starter med Calle

Foto: Hesteguiden.com

Etter en heidundrende Bjerke-helg er det forhåpentligvis ingen blåmandag på gang.

Etter to strålende Bjerke-dager med strålende sport og høy omsetning er det bokstavelig talt tilbake til hverdagen mandag. Men verken Norsk Rikstoto eller Nettavisen Sportspill ligger på latsiden og mandag er det hele fire baner å spille til.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi starter med V4 fra Ørebro, fortsetter med lunsjtrav fra Klosterskogen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Halmstad, mens Leangen står bak en svært interessant dobbel V5. Vi krummer nakken og har naturligvis tips til alle baner.

Det er altså "spetsbanen" Ørebro som innleder ukens trav med V4 derfra. Løpene holder ikke allverdens kvalitet rent sportslig, og da kan det være store penger i luften. Vi finner vår V4-banker i V4-3/DD-2.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Ørebro
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet hele veien?
Det handler om tetglade 2 Goalkeeper som har et gaveløp på papiret. Mot slett motstand og fra et perfekt startspor, bør det være svært gode sjanser for at Goalkeeper gjentar seiersløpet fra tredje sist. Det var også i Ørebro og fra tet. Carl-Erik Lindblom vinner jevnt over pluss/minus 100 løp per år, og her er det trolig bare galopp imot. Vi har ikke bedre alternativer å by på og lanserer 2 Goalkeeper som vår sikreste V4-vinner mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagfinn overrasker?
Dagfinn Aarum som i mange år virket som trener på Momarken travbane, har de siste ti årene hatt Färjestad travbane som sin hjemmebane og gjort det ålreit i Sverige. I V4-4 som er et hoppeløp, setter han seg opp bak fireårshoppa 7 Twigs Voici som trenes av Pekka Korpi. Hoppa vant tre løp på 16 starter som treåring, men har foreløpig ikke vunnet i år. Fra springspor på strek synes vi hoppa fortjener litt oppmerksomhet i dag og hun blir neppe mer enn et sjettevalg i spillet.