Vi starter på Gotland

Foto: Robin Red (Flickr/creative commons)

På en svært innholdsrik travdag starter moroa på Visby og Gotland.

Sportspills meny torsdag
V64 Jägersro: Over 2,4 millioner jackpotkroner å spille om
V5 Øvrevoll: Øvrevoll byr opp til fest
Oddstips 1: Lillestrøm knekker Sogndal
Oddstips 2: Hødd er i siget nå
Tippetips: Godset får svette i Skien

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Det er helligdag og Kristi Himmelfartsdag i kongeriket Norge, men på hestefronten er det full rulle denne torsdagen og Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fem baner denne torsdagen.

Det hele starter med V4 fra Visby og fortsetter med en super jackpotomgang i V64-spillet fra Jägersro. Deretter følger en enkel V5-omgang fra Øvrevoll, før kvelden avrundes med V65 fra Åby og dobbel V5 fra Klosterskogen. Og til helgen er det altså en heidundrende jackpotomgang i V75-spillet fra Bjerke lørdag og en eventyrlig søndag med OGP og kstra V75-omgang. På Eksperten har vi laget en rekke andelslag til de ulike travstevnene for både dagens løp og de kommende dagers løp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Onsdag havnet vi i det "slagne" felt da vår V65-banker Dacke Håleryd galopperte seg bort i den siste svingen. Dermed ble det smuler igjen for våre lesere og vi er naturligvis innstilt på å reise kjerringa denne torsdagen. Uansett har vi hatt en bra tipsuke og spesielt i Sverige (både bankere og luringer har sittet mandag og tirsdag og på Leangen mandag traff vi bra med våre tips.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.32

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi starter altså på Gotland og Visby denne torsdagen som er arrangør av V4-spillet. Med fire femtenhesters-felt er det svært gode muligheter for fine penger i V4-spillet i dag.

Lindgren erobrer Gotland!
11 United Kingdom kommer ut fra formstallen til Marcus Lindgren, og selv om hesten kommer ut etter pause skal han ha en solid sjanse til å vinne dette løpet. Pine Chip ble kastrert i vinter, og rapportene er solide. Han har gått noen hurtigarbeider hjemme, og skal være vel forberedt ifølge treneren, samtidig som 5-åringen står perfekt til i springsporet. Lindgren traveren har vært ute i tøffe lag, og har blant annet var han ute i et V75-løp under Derbyhelgen i fjor. Marcus Lindgren tar neppe turen fra Halmstad til Gotland for å kjøre om knapper og glansbilder, og vi velger å banker spille 11 United Kingdom i V4-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ned to klasser
10 Peccadillo blir ikke mye betrodd i V4-2, men hoppa har vært ute mot hard motstand de siste startene. 5-års hoppa travet et godt løp sist på Eskilstuna selv om hun kun ble 6 i det løpet. Hun måtte trave store deler av løpet i dødens, men vi syntes hun holdt farten anstendig til mål. Det var gode Rapide De Pommeau som vant løpet.

Hun var fantastisk bra i et V75 løp på Romme 15/12 i fjor, hvor hun avsluttet strålende til sikker seier. I finalen i løpet etter på Solvalla galopperte hun vekk en fin premie i Klass 2 finalen, mot gode hester som Claes Boko, Jonathan Palema og Mr. Big. Det kan bli vanskelig å hente 20 meter på Let’s Try, som var god i seiersløpet sist, men vi føler 10 Peccadillo har klassen til å klare det.