Vi stoler på Bo

Foto: hesteguiden.com

I en relativt åpen rebus setter vi vår lit til at danske Bo Westergård har sine ord i behold etter at dagens løp er over.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Etter en rekke suksessrike visitter her til lands har danske Bo Westergård bestemt seg for å etablere seg på Sørlandet, og at han blir et sårt tiltrengt tilskudd til en heller tynn trenerstand er hevet over en hver tvil. På Bjerke i går triumferte han med Kick Time, og vi tror sjansene for at han reiser hjem fra hovedstaden med ytterligere en seier med 2 Nimbus Vang skal være svært gode. Dansken er ikke en mann av store ord, men med S.J.`s Photo-sønnen legger han ikke skjul på at ambisjonene strekker seg langt. 4-åringen er i følge treneren en av de beste hestene han har på stallen, og han mener at kapasiteten er skyhøy i forhold til grunnlaget. I en ellers bankerfattig omgang setter vi vår lit til at vår danske venn vet hva han prater om, og i et relativt svakt lunsjløp bør det være snakk om en solid vinnersjanse for den ubeseirede gjesten.

To hester gjør opp
I V5-finalen er utvilsomt formhesten 6 Tailor Marib. Comets Tail-sønnen løfter seg for hvert løp, og innsatsen til fjerde på fine 16.5 i den siste starten etter et tøft løp utvendig var av den solide sorten. 8-åringen er ingen utpreget sprinter, men i en feilfri utgave slår Frøyland-traveren dagens konkurrenter fra utvendig posisjon. Vi garderer kun med unghesttalentet 2 Brief Fighter. 5-åringen innledet svært lovende, og vi forventet at Brief Encounter-sønnen skulle kjempe høyt oppe i de store årgangsløpene som 4-åring. Fjorårssesongen ble dog en stor skuffelse, og i ny regi på Østlandet har heller ikke stridsmoralen vært på topp. Nå varsles det dog om radikale utstyrsendringer som fort kan gjøre susen, og at Hammersborg-traveren leder rundt om uten sko med helstengt hodelag sammen med lunsjspesialist Kai Johansen er slett ikke utenkelig.

Åpent
De tre øvrige avdelingene ser på forhånd relativt åpne ut, og når vi har brukt to rekker på to løp får vi således råd til å gardere godt her. I V5-innledningen dukker 8 Valentino Jago opp i regi Geir Flåten, og på sitt beste i en feilfri utgave legger Angus Hall-sønnen dette feltet på rygg. 1 Feet Of Speed står lekkert til, og Deliberate Speed-sønnen som bør være forbedret med et par løp i kroppen skal være en het vinnerkandidat fra tet mot ikke alt for skarp motstand.

Fryktelig vanskelig å skille hestene i den andre avdelingen, og vi bruker ikke mer energi på dette løpet en at vi krysser av for samtlige startende på alle våre spilleforslag.

Vi støter på et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag i V5-3, og vinnerkandidatene er mange. Best på kapasitet er trolig 12 Jærvsø Svarten, men 5-åringen kommer tilbake etter lang pause med uviss form. Vår luring er 10 Fautveien som fort kan vise seg kraftig forbedret med løp i kroppen, og Høiby Kongen-sønnen som kun er krysset av på 14 % av de innleverte kupongene bør vurderes tidlig.

Ny tipsklaff!
På Forus på tirsdag satt alle våre tre V5-forslag samt DD-forslag klokkerent, og de som spilte det minste forslaget til 90 kroner fikk utbetalt hygglige 1846 kroner.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 88 og 352 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system med en innleveringspris på 1232 kroner.

Systemet har vi fylt ut ferdig på tre bonger som du kan kjøpe her.